El portal del comerciant

Noticies

 • 30 novembre 2017
  TALLER EN PEGO: CLIENTS SATISFETS, QUE FER PER A QUE TORNEN

  Els principls Objectius del taller son: : -Descubrir que l'entorn del comerç urbà pot ser un lloc diferenciat i preferent per a desenvolupar amb èxit el teu negoci. - Descubrir el potencial com emprenededor d'idees innovadores que le donaran una nova dimensió al negoci. - Disenyar noves estratègias per a aconsseguir millors resultats en la relació amb els clients. - Desenvolupar la creativitat per a posarla al servei d'una nova actitut innovadora - Conèixer casos i experiències d'èxit. 0

  Més informació
 • 24 novembre 2017
  BLACK FRIDAY BURJASSOT

  El 24 de novembre, l'Àrea de Promoció Economica de CEMEF, conjuntament ambs les associacins de comerçs organitzen una nova campanya de Black Friday a Burjassot.

  Més informació
 • 23 novembre 2017
  LLIBRES LLIURES al Mercat Municipal de Picanya

  Avuí, dia 23 de novembre, s'inaugura el punt de trobada LLIBRES LLIURES al Mercat Municipal de Picanya per part de l'escriptora Carmen Amoraga, actual Directora General de Cultura i Patrimoni.

  És un espai en el que podem vindre a trobar lectura, endur-nos-la llíurement i sense temps límit.

  Dur als menuts i que passen una estona entretinguts i entretingudes mentre nosaltes comprem al Mercat.

  La dotació de llibres prové de donacions particulars i abasteix un gran asortiment de temes, de ben segur que algun és del teu interès.

  Vine i escull!

           

  Més informació
 • 23 novembre 2017
  Presentació Oficial "Barbereta de Moncada"

  El nou dolç típic que representarà al nostre municipi "BARBERETA DE MONCADA" es presentarà oficialment als mitjans de comunicació i societat civil divendres vinent 1 DE DESEMBRE DEL 2017 A LES 18:00H EN EL SALÓ DE PLENS DE L'AJUNTAMENT DE MONCADA.

  Posteriorment eixirà a la venda en els forns artesans de Moncada, el DILLUNS 4 DE DESEMBRE DEL 2017, amb motiu de la festivitat de la patrona del Municipi.

  Més informació
 • 23 novembre 2017
  II FIRETA DE NADAL ALCOIÀ PRODUCTES LOCALS I TRADICIONALS NADALENCS

  Amb motiu de la celebració del proper Nadal Alcoià, l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb l’Associació Comarcal d’Empresaris d’Alcoi,la Federació Local d’Associacions de Comerç d’Alcoi i la Cambra Oficial de Comerç i Indústria d’Alcoi, han previst una sèrie d’activitats oferides pels comerços locals entre altres, que és desenvoluparan al Parc de la Glorieta els dies 6,7,8,9 i 10 de desembre amb horari de 11.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Entre elles cal destacar una Fireta de Productes Tradicionals, relacionats amb el Nadal.

  Més informació
 • 22 novembre 2017
  BLACK FRIDAY A BENISSA. T'AGRADEN ELS DESCOMPTES?

  L'Associació de comerciants de Benissa junt amb l'Ajuntament a través d'AFIC-CREAMA han organitzat esta campanya perquè es convertisca en el punt d'eixida a les compres nadalenques i que els clients coneguen de primera mà els productes que els comerços de Benissa tenen preparats per a ells i ara a preus molt rebaixats.

  A Benissa, trobaràs qualsevol producte que necessites en els més de 24 establiments participants que oferiran durant tot el divendres, 24 de novembre, els seus articles amb uns descomptes de fins al 50%.

  Viu el Black Friday a Benissa, des de moda i complements, sabates, joies, ulleres, fins a articles de decoració, mobles, electrodomèstics, passant per cafeteries, ... i fins a multitud d'articles de regal. Que no t'ho compten!!! el Black Friday més autèntic..., el que t'oferixen els comerços de l'ACEB.

  Pots trobar tots els establiments participants i els seus descomptes en el Facebook de l'ACEB.

  Més informació
 • 22 novembre 2017
  BLACK FRIDAY A MONFORTE DEL CID

  Les Associació de Comerciants i Servicis de Monforte del Cid ja té preparat el seu #BlackFriday, en la difusió del qual ha col·laborat la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de #MonfortedelCid, no t'ho perdes! #ComercioenMonforte #redafic

  Més informació
 • 22 novembre 2017
  Arriba el Black Friday a Alcoi

  Aquest divendres 24 de novembre arriba el Black Friday, i amb ell la millor oportunitat per a realitzar les primeres compres de cara al Nadal. En total seran 170 els comerços adherits a aquesta promoció, que oferiran als seus clients substancioses rebaixes en productes de plena temporada i un increment en el seu horari d’obertura, fins a les 21 h en molts dels casos.

  El president de la Federació de Comerciants d’Alcoi, Paco Moltó, recorda que els consumidors tindran a la seua disposició uns 17.000 m² de superfície de venda, repartida pels barris de Santa Rosa, El Centre, la Zona Nord i l’Eixample. A més, els comerços adherits a la promoció tindran un distintiu i una decoració especial per tal d’orientar els consumidors.

  La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha destacat també la important tasca de l’altra entitat col·laboradora, la Cambra de Comerç, i ens recorda que «el comerç dóna vida als nostres carrers i dóna feina als nostres veïns».

  https://www.youtube.com/watch?v=XFaJh6hIEwI

  Més informació
 • 22 novembre 2017
  Black Friday

  Grans descomptes en un dia trepidant de compres

  Més informació
 • 22 novembre 2017
  Benicarló.El Mercat Municipal s'adapta a la normativa d'accessibilitat

  S'estan duent a terme obres en tres de les quatre entrades per tal d'adaptar-les a les persones amb mobilitat reduïda. Les següents actuacions previstes seran el canvi del sistemes d'aire condicionat i la repintada de les zones comuns.

  més

  Més informació
 • 21 novembre 2017
  XXVI CONCURS D´APARADORS

  L'Ajuntament de La Vall d´Uixó através de la Regidoria de la Ciutat Activa ha obert el termini, des de hui fins al 4 de desembre, per a presentació de sol·licituds per al concurs d'Aparadorisme.

  Els comerços del municipi que estiguen interessats a participar hauran de presentar instància en en el Registre de l'Ajuntament de La Vall d´Uixó situat en la Plaça del Centre, 1.

  Adjuntem enllaç per a més informació

  http://www.lavallduixo.es/ca/page/campanyes-comercials

  Més informació
 • 21 novembre 2017
  CONVOCAT EL CONCURS D'APARADORS NADALENCS

  Les inscripcions podran realitzar-se fins a les 14h. Del dia 1 de desembre i els aparadors hauran d'estar decorats des del 5 de desembre fins al 6 de gener del 2018.

  S'establixen 6 premis, un Primer premi dotat amb 500€, un segon amb 400€ i un tercer amb 300€, a més un Premi a l'esforç i un altre a la innovació, dotats cada un amb 200€ i finalment un Premi del públic, que guanyarà l'aparador que obtinga més "m'agrada" en la pàgina de facebook de l'Ajuntament de Dénia.

  Més informació
 • 20 novembre 2017
  Alcoi. Presentació del llibre "Nou viatge pel País Valencià"

  El proper dijous 23 de Novembre tindrà lloc a l'Àgora la presentació del llibre "Nou viatge pel País Valencià" de Néstor Novell i Josep Sorribes a les 19.30 hores.

  Hi intervindran:

  Manuel Gomícia Giménez - Regidor de Territori i Ciutat Intel.ligent, Empresa, Formació i Innovació

  Sandra Obiol Francés - Professora de Sociologia de la Universitat de València

  Nèstor Novell - Autor del llibre

  Josep Sorribes - Autor del llibre

  Col.laboren:

  Excm.Ajuntament d'Alcoi

  Centre Cultural Ovidi Montllor

  Més informació
 • 20 novembre 2017
  Curs Xarxes Socials i Marketing Online Pego

  El curs va destinat a emprenedors i pimes per a millorar les xarxes socials en la empresa. El curs te una durara de 8 hores ditribuides en dos dies de formació els ides 20 i 22 de novembre de 16 a 20.00 hores.  Este curs preten millorar les ventes utilitzant un conjunt d'aplicacions de marketing online a més de dissenyar la seua estratègia en buscadors i xarxes socials.

  Més informació
 • 20 novembre 2017
  BASES DEL CONCURS D'APARADORS NADALENCS 2017
  Més informació
 • 20 novembre 2017
  Bona acceptació de les primeres ajudes per obrir negocis al Centre

  Les ajudes creades, per primera volta, per la Regidoria de Comerç per a incentivar la implantació de negocis i comerços al centre històric de la ciutat, ha tancat el termini de presentació d'instàncies amb bons resultats. Les dues línies han tingut demanda, essent, un total d'11 negocis els que han demanat ajudes per l'obertura de noves activitats i 5 per a cobrir les despeses de rehabilitació de locals de baixos per a posar activitat empresarial.

  La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca la bona acollida de les ajudes municipals. «Crec que cal destacar que aquestes primeres ajudes, creades per un Govern municipal, per a crear activitat econòmica al centre històric han tingut bona acollida. 16 sol·licituds de diferents negocis que han iniciat activitat al centre al llarg del 2017, un fet que demostra que l'activitat del centre està dinamitzant-se i que les mesures en les quals estem treballant són positives i, per tant, hem de seguir incidint en elles».

  La primera línia es tracta d'ajudes per a l'obertura de negocis, tant de nova creació com de negocis que es traslladen d'una altra part al centre de la ciutat, amb una quantia que pot arribar als 3000 euros. Per a poder accedir, es demana un contracte de lloguer de mínim 1 any o un contracte de compravenda d'un local al centre de la ciutat. També, haver sol·licitat la coneguda com a «llicència d'apertura».

  L'altra ajuda se centra en la rehabilitació de locals. Es pot arribar a subvencionar el 70% de les obres fins a un màxim de 10.000 euros, sempre que aquestes estiguen destinades a convertir l'espai en un lloc per fer activitat comercial.

  Moltó també destaca que les ajudes prioritzaven aquells carrers inclosos en la zona de dinamització preferent i que molts dels sol·licitants es troben ubicats en aquestes vies. «Tenim sol·licituds de negocis situats en Sant Nicolau, Santa Rita, Sant Josep, Sant Mateu, Alarcón, Pintor Gisbert o Sant Llorenç, entre altres. Per tant, cal destacar també que hem complit l'objectiu d'incidir en la rehabilitació del centre però sobretot, en molts d'aquells carrers que més necessitaven ampliar l'activitat empresarial» conclou Moltó.

  Més informació
 • 18 novembre 2017
  LES NITS AL MERCAT DE BURJASSOT

  Tornen les Nits al Mercat al Mercat de L'Almara.

  Més informació
 • 17 novembre 2017
  Benicarló. Ja està en marxa la desena edició dels Premis al Comerç Local

  més

  Més informació
 • 17 novembre 2017
  WEB BLACFRIDAYTORREVIEJA.COM
  Més informació
 • 17 novembre 2017
  BLACK FRIDAY GUARDAMAR 2017

  Més informació

 • Pàgina 1 de 403

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8041 registres

T'interessa

Informe distribució comercial

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible