El portal del comerciant

Noticies

 • 16 agost 2018
  La Capella de l'Antic Asil acollirà l'exposició dedicada a Lorenzo Ridaura

  Dins de la programació de la II Fira Modernista d’Alcoi, que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre, aquest any dedicada a Lorenzo Ridaura, es podrà gaudir d’una exposició d’aquest destacada figura de la història de la nostra ciutat. L’exposició estarà situada a la Capella de l’Asil, Camí, 40.

  Més informació

  Més informació
 • 14 agost 2018
  El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València participarà també a la Fira Modernista

  La sala multiús de l'Edifici Carbonell acollirà l'exposició: Mostra de maquinària i utillatge de les indústries principals a començament del segle XX a Alcoi. De dilluns a dissabte, de 10:00 a 13:30 h i de 17:00 a 20:00 h. El dijous 20 a les 19 hores al Saló Roberto García Payá Conferència “Els Orígens de l’Escola Industrial d’Alcoi”. A càrrec del Sr. Rafael Sebastià Alcaraz, llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Geografia i professor a la Universitat d’Alacant. Divendres 20 Hi haurà una Cercavila Modernista. Des de la Plaça Fins a la Plaça de Ferrándiz i Carbonell acompanyats per la banda de música de l’EPSA. La banda de l’EPSA també amenitzarà el sopar del Círculo Industrial.
  Podeu veure la roda de premsa a https://www.youtube.com/watch?v=-8ZU-pQJYdg&list=PL84_IzM3V6RyCOh0f7ZmPS7zhLI24qASc&index=2

  Més informació
 • 14 agost 2018
  Una treintena més de majors gaudira el proper curs de les aules de la tercera edat

  Les aules de la tercera edat encaren el curs 2018/19 amb un total de 597 persones inscrites, 461 dones i 136 hòmens, tots ells amb edats compreses entre els 60 i els 90 anys. Aquest volum d’inscrits és sensiblement superior al del curs passat, al qual es van inscriure 27 persones menys. L’oferta de les aules continua sent d’11 activitats diferents, per a cada una de les quals es programen d’1 a 8 grups en funció de la demanda. Seguint la tendència d’altres anys, l’activitat amb més inscrits és gimnàstica, amb 247; seguida per ioga, amb 107; i balls de saló, amb 104.

  Cal remarcar que, encara que són 597 les persones inscrites, s’han enregistrat 810 inscripcions, ja que cada persona pot participar en un màxim de fins a tres activitats. Aquesta dada també és superior a la del curs passat, en el qual es van fer 763 inscripcions. D’altra banda, des de la coordinació de les aules s’assegura que de les 26 matrícules que van quedar en llista d’espera, soles 4 no s’han pogut materialitzar finalment. 
  L’inici de les activitats tindrà lloc el 17 de setembre, les quals es prolongaran fins a juny de 2019. Encara que el termini de matriculacions va finalitzar el passat 29 de juny, al llarg del curs s’obriran altres terminis per tal de formalitzar la matricula. Paral·lelament, els alumnes tenen en maig la possibilitat de renovar la seua matricula de cara al curs següent.

  La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, recorda que «les activitats sòcio-culturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera perfecta per a fomentar la relació interpersonal i de convivència entre els majors, promoure la consciència d’utilitat i autoestima, i estimular el manteniment actiu tant en l’aspecte físic com psicològic dels majors».

  Més informació
 • 13 agost 2018
  PUIG ACTIVA 2018

  Subvenciones para la contratación de desempleados y creación de empresas

  Més informació
 • 13 agost 2018
  Alcoi. El Pla d'Acció Comercial aposta per dos projectes tecnològics

  Tal i com explica la regidora de comerç, Vanessa Moltó, la comissió del Pla d’Acció Comercial, on estan representats tots els grups polítics, la Federació de Comerç i ACECA van decidir al 2017 executar tres projectes per desenvolupar el comerç a la ciutat: l’accessibilitat del carrer Santa Rosa, l’adequació de la plaça Miguel Hernández i la implementació de les càrregues i descàrregues intel·ligents al carrer Santa Rosa. Aquest últim no es va poder realitzar per falta de consignació pressupostària pel que es va decidir realitzar al 2018. 
  Moltó explica: «Després de veure distintes tecnologies i pressupostos, l’elevat cost d’implementar el projecte a tot el carrer Santa Rosa ha provocat que la comissió decidisca realitzar únicament dues proves per a testar el sistema al carrer Santa Rosa, i dedicar la resta del pressupost per a crear un pàrquing intel·ligent a la Plaça de la Torre de les Maçanes. El pàrquing permetrà conèixer als conductors el nombre de places lliures». 

  D’altra banda, el govern també treballa en la posada en funcionament d’altres pàrquings intel·ligent dins de l’estratègia Smart City subvencionada amb fons Feder de la Unió Europea. 

  Cal recordar que des de la seua posada en marxa, el PAC ha realitzar amb un pressupost anual de 50.000 euros diverses accions consensuades amb els grups polítics i les associacions del sector per millorar les zones comercials als diferents barris de la ciutat. Entre d’altres, es va ampliar la vorera del carrer Sant Llorenç i al carrer Sabadell de la Zona Nord la passada legislatura, es va adequar el carrer Regiment Biscaia, al costat del Centre Comercial en el barri de l’Eixample al 2016; i es va fer accessible el carrer Santa Rosa i es va arreglar la Plaça Miguel Hernández, situada al mateix barri l’any passat.

  Més informació
 • 13 agost 2018
  5ª FIRA DE COMERÇ I OCI DE GUARDAMAR DEL SEGURA
  Més informació
 • 13 agost 2018
  La fira de brocanters torna a Xabia Històrica

  La Fira es desenvoluparà des de les 9.30 hores fins a les 14, en la plaça de l'Església. Una bona oportunitat per a acostar-se al centre històric de Xàbia i conèixer d'a prop els racons i secrets de tota la zona comercial.

  Però també de gaudir, en finalitzar la fira de l'àmplia i variada oferta gastronòmica de Xàbia Històrica, així com dels productes de primeríssima qualitat del Mercat Municipal, que estarà obert en el mateix horari que la fira.

   

  Més informació
 • 13 agost 2018
  L'Ajuntament de Xàbia enceta un sistema per a impulsar la rotació de l'aparcament en el Centre Històric i Duanes

  A partir del pròxim dimarts, 21 d'agost, diversos carrers del Centre Històric i Duanes passaran a ser d'estacionament limitat. A petició de les associacions de comerciants de tots dos nuclis, l'Ajuntament engegarà un sistema per a espentar la rotació de cotxes i així que les places vagen quedant lliures per a qui s'acoste a realitzar les seues gestions o compres.

  Es tracta de la Plaza Celestino Pons, carrers Sor María Gallart, Sant Joaquín, Ronda Sud, Ronda Nord, Príncep d'Astúries, Buenaire i Doctor Borrull – en el poble- i Jaume Primer i Plaza Adolfo Suárez en Duanes. En total són unes 200 places.

  En aquests carrers l'horari de càrrega i descàrrega es limita (de 8 a 11 hores en el poble i de 8 a 10 en Duanes) i a partir d'aqueixa hora s'engegarà l'horari d'estacionament limitat per a afavorir la rotació. Serà fins a les 14 hores i de 17 a 21 hores. La resta d'horari, serà lliure.

  La regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, ha explicat que el sistema que s'emprarà per a aquesta regulació –o autoregulació- ja funciona amb èxit en municipis d'altres països com França i que, simplement, és deixar un dispositiu o document visible des de l'exterior del cotxe marcant l'hora en la qual es s’estaciona. A partir d'aqueix moment, tindran una hora de pàrquing gratuït i després hauran de deixar la plaça lliure per a una altra persona.

  Per a facilitar la seua implementació i en col·laboració amb les associacions de comerciants, s'han encarregat uns rellotges de cartó que es reparteixen tant en les oficines de Turisme com en els comerços associats per a poder deixar marcada l'hora fàcilment. No obstant açò, l'Intendent de Policia Local, José Antonio Monfort, ha deixat clar que són igualment vàlids altres sistemes (des de dispositius d'altres països a un paper en el qual s'anote clarament l'hora d'arribada).

  Monfort ha afegit que la policia s'encarregarà de controlar la regulació i durant les primeres setmanes farà tasques informatives, deixant en els cotxes que no complisquen uns fullets amb tota la informació d'aquest sistema.

  Més informació
 • 10 agost 2018
  L’ajuntament sol·licita una subvenció de 650.000 euros per contractar 39 persones majors de 30 anys

  Aquest matí la Junta de Govern ha aprovat demanar dues subvencions a la Generalitat Valenciana. Un total de 648.059,16 euros per a dues línies destinades a la contractació de 39 persones. A més, l’ajuntament està invertint 99.847,98 en dos plans d’ocupació per fer 7 contractacions.

  La primera línia de Subvenció està destinada a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada, en aplicació de la de la Consellería d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. (EMCORD). Servirà per a la contractació de 14 persones durant un període de 6 mesos a jornada completa. L'import de la subvenció a sol·licitar és de 244.452,30 euros. Es contractarà 1 Llicenciat en Periodisme, 1 Llicenciat en Dret, 1 Llicenciat en Història de l'Art, 1 Eng. Tècnic Forestal, 4 C.F. Ed. Ambiental, 1 C.F. Disseny Gràfic/F, 1 C.F. Informàtica, 1C.F. So i 3 Oficials de Jardineria.

  La segona està destinada a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys d'edat per a la realització d'obres o serveis d'interès general, en aplicació de l'Ordre , de la Consellería d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. (EMCORP). Servirà per a la contractació de 25 persones durant un període de 6 mesos a jornada completa, l'import de la subvenció a sol·licitar és de 403.606,86 euros. Es contractarà 2 Llicenciats en Educació Física, 3 Tècnics Informàtics, 2 Educadors Socials, 2 Arquitectes Tècnics, 4 Oficials de Jardineria, 4 Oficials Electricistes i 8 Oficials d'Obres.

  A més l’ajuntament ja ha posat en marxa en dos plans d’ocupació per a la millora i manteniment de distintes infraestructures urbanes. La inversió total d’ambdós plans és de 99.847,98 euros i ha permés incorporar set nous treballadors majors de 30 anys a la plantilla municipal amb contractes de quatre mesos.

  El manteniment de les voreres i el paviment serà l’objecte d’un dels dos plans, per al qual s’ha invertit entre salaris i materials, 45.872,44 €. Seran quatre els oficials d’obra que, amb contractes de quatre mesos, treballen en la reparació de voreres als barris de Batoi, Eixample, Santa Rosa i la part alta del Centre.

  Amb l’altre dels plans es contractaran dos operaris de neteja i un oficial de jardins que treballaran, també durant quatre mesos, en el manteniment de cinc parcs de la ciutat: el de Batoi, Cantagallet, Romeral, Zona Nord, i del Riu Riquer. La inversió conjunta entre material i salaris és de 53.975,54 euros.

  L’alcalde Toni Francés, destaca que «gracies a les subvencions del Govern Valencià hem pogut contractar a 200 joves menors de 30 anys i ara amb aquestes subvencions podrem contractar a vora 40 persones desocupades majors de 30, som conscients que les persones en aquesta franja d’edat estan tenint moltes dificultats per trobar ocupació, per això contractarem gent preparada, amb experiència, que necessita treballar i tornar al mercat laboral».

  «L'ocupació segueix sent una de les prioritats d'aquest govern. Les dades són positives, però hem d’aprofitar totes les oportunitats per a millorar l’ocupació a la nostra ciutat. Seguim fent feina, buscant ajudes per al foment de l'ocupació. A més, és important, i per això seguim treballant molt en donar l'orientació necessària per a adaptar-se al nou mercat laboral», ha conclòs, Francés.

  Recordem que l’Ajuntament d’Alcoi, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, també porta a terme un nou projecte amb la finalitat d’afavorir la contractació de les persones que busquen feina. Aquest pla es va presentar al Consell Econòmic i Social (CES), que va aprovar una inversió de 41.050 € amb què arribar a tots els segments poblacionals a través de la realització de 10 formacions de diferent tipus. Els cursos incidiran en el reciclatge professional i en competències laborals concretes. Un dels tres col·lectius sobre els quals es pretén incidir és el de la població compresa entre els 30 i els 50 anys.

  Més informació
 • 10 agost 2018
  El divendres 17 d'agost, segona nit de compres en el Centre Històric de Xàbia

  Els comerciants han programat diverses activitats d'animació en carrers i places per a tots els que vagen als seus comerços a aprofitar les ofertes i descomptes en les seues compres de l'estiu. Hi haurà més de 30 tendes participants.

  Les propostes comencen a les 19 hores i abasten des d'un taller de pintura infantil , ball clandestí de Lindy Hop amb el grup Spirit de Sant Louis, rock en directe amb Cholbi & Garnelo a una cercavila de batuchanga. A més, el Museu Soler Blasco estarà obert fins a les 22’30 hores.

  Més informació
 • 09 agost 2018
  Nous cursos online gratuïts

  Es tracta de formació online on es podrà adquirir competències i habilitats en distintes temàtiques com a màrqueting digital, xarxes socials, atenció al client, conéixer noves ferramentes per a la gestió de vendes o activitats comercials.

  Hi ha més de vint cursos disponibles, subvencionats pel SEPE per al xicotet comerç local.

  La inscripció a estos cursos ja està oberta, començaran en el mes de setembre i al finalitzar la formació, obtindrà un títol acreditatiu.

  Més informació
 • 09 agost 2018
  Les piscines municipals aconsegueixen 3.500 usuaris més que l’any passat

  Després del mal temps del mes de juny, al juliol les piscines municipals de la ciutat estan tenint aquest estiu millors xifres d'assistents que l'any passat. En 2018 han anat 26.439 usuaris en juliol i 9587 en juny, un total de 36.026, mentre que en 2017 durant juliol i juny van anar 32.836 usuaris.

  Pel que fa als usuaris per piscines d'aquest mes, 12. 618 persones han anat a la Piscina Municipal José Trenzano en 2018, per 11.779 en 2017, a la de Caramanxel Juan Agudo Garat; 8.540 en 2018 i 7.186 l'any passat i a la de Batoi; aquest any 5.281, mentre que l'anterior ho van fer 3.956.

   

   

  Recordem que aquest any s'han invertit 100.000 euros a les piscines municipals, 70.000 euros més que els darrers anys, tal com va explicar el regidor d'Esports, Alberto Belda, en roda de premsa, s'han fet millores comunes a les 3 piscines; amb una nova senyalística amb el mateix format per a totes les instal·lacions esportives, també s'ha passat a tindre un control d'accés informatitzat amb un programa informàtic, mentre que abans el control era manual, s'han instal·lat bancs nous i s'han repintat totes les piscines.

  Pel que fa a les actuacions particulars, en la Pisicina José Trenzano, s'ha canviat la gespa natural del fons de la piscina per artificial després de les constants queixes dels usuaris, ja que es produïa fang i no era una zona amb uniformitat. També han instal·lat 3 noves pèrgoles per donar ombra, han posat sòl de seguretat al parc infantil, han formigonat els laterals de la pista esportiva, canviat els filtres de la piscina i han adequat l'interior del bar que estava molt deteriorat.

  A més, en Batoi s'han millorat les ombres i s'ha pintat, mentre que a la piscina de Caramanxel Juan Agudo Garat, han millorat l'accés tant a la piscina com al bar, amb una nova porta i rampa, també han canviat la canaleta de desaigüe.

  El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha recordat que «Les inversions per millorar les piscines municipals, unit a les noves tarifes i la implantació de bons que vam crear, ha produït un considerable augment d'usuaris en les darreres temporades. Convidem a tots els alcoians a gaudir de l’oferta lúdica, esportiva i d'oci que hem preparat per a les 3 piscines municipals de la ciutat».

  L'horari de les piscines és de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i la venda d'abonaments de temporada es fa a les oficines del Centre d'Esports al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. La resta de modalitats a les piscines municipals.

  Recordem que entre les mesures que es van crear hi havia la gratuïtat de totes les piscines a nens i nenes menors de 5 anys, preus reduïts per als joves entre 6 i 16 anys i jubilats, així com la reducció del preu de l'entrada per als majors de 16 anys. Pel que fa als bons recordem que hi ha de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d'edats, a més d'un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d'obertura, sense limitació de banys, incloent-hi models de bons familiars.

  Més informació
 • 08 agost 2018
  7ª OPEN NIGHT A BENISSA

  T'abellix fer alguna cosa diferent? Aprofita este cap de setmana per a conéixer la nostra ciutat, passejar pel centre històric de Benissa y disfrutar de la sèptima edició de l'Open Night a Benissa.

  Després de l'èxit de les passades edicions, el dissabte 25 d'agost per la vesprada-nit, en horari obert ininterromput des de les 20:00 fins a la 1:00 de la matinada aproximadament, els comerços de Benissa t'oferixen la 7a Open Night. Les seues portes estaran obertes amb aparadors guarnits especialment per a eixa nit i t'oferiran descomptes i sorpreses.

  Un total de 32 establiments comercials s'han sumat a la "7a Open Night", on podràs trobar moda, complements, articles de regal i molt més, tot això acompanyat amb degustacions gastronòmiques que ens oferiran els bars i cafeteries participants. Hi haurà música en directe, nit en blanc en els museus benissers, còctels, sortejos i descomptes especials en els comerços seran els grans atractius d'este esdeveniment, que ha comptat amb un gran èxit de públic durant les seues anteriors edicions.

  L'Associació de Comerciants de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, a través d'AFIC-CREAMA, ha organitzat una nova edició de l'Open Night a Benissa, amb la que es pretén impulsar l'activitat comercial del nucli urbà de Benissa. En esta ocasió s'ha apostat per la música on trobarem al grup "S.A. for Dixieland Band" ubicats al llarg del trajecte que discorre l'Open Night  (pels carrers del centre), i "Georgie & The Fire Lights" en la plaça Rei Jaume I. També hi haurà zones de degustacions gastronómias i chill-out que han preparat els membres de les filaes capitanes 2019, Filà Califes i Filà Templaris.

  Com a novetat enguany, tenim la sort de sumar a este important esdeveniment per als comerços de Benissa, la participació de dos dels museus locals: "Casa Museu dels Abargues" i "Espai d'Art Contemporani S. Soria", en ambdós espais podrem disfrutar de visites guiades i microconcerts.

  Des de l'Associació de Comerciants (ACEB) , i AFIC-Creama conviden a tots els veïns de Benissa i municipis limítrofs a què acudisquen a disfrutar d'una vetlada d'entreteniment i oportunitats de compra.

  Més informació
 • 08 agost 2018
  La Junta de Govern aprovarà el Pla Estratègic d’Alcoi perquè passe a exposició pública

  Aquest divendres la Junta de Govern aprovarà el Pla Estratègic Inicial perquè així passe a exposició pública, darrer pas abans de l’aprovació definitiva. Una vegada es publique al BOP, durant 2 mesos la ciutadania podrà fer les al·legacions que considere i una vegada es responguen, ja es realitzarà l’aprovació definitiva.

  Després de superar la fase de Diagnòstic va ser possible establir els principals reptes de ciutat sobre els quals es definiran els projectes i accions que contribuiran a fer d'Alcoi una ciutat més integradora, intel·ligent i sostenible. Aquests projectes queden reflectits en el corresponent Pla d'Acció.

  A més del treball realitzat a nivell intern per part de l'equip municipal i de participació entre els diferents agents d'interès de la ciutat (associacions, empreses, universitat, etc.), s'ha confeccionat un espai web  a través del qual la ciutadania té l'oportunitat d'expressar la seua opinió i ajudar a definir projectes de transformació de la ciutat. D'aquesta manera es posa a la disposició de qualsevol persona interessada una eina mitjançant la qual recaptar diferents punts de vista sobre aspectes socials, culturals, de desenvolupament econòmic, innovació, etc.

  «Juntament amb els resultats de les diferents sessions participatives, esperem que la informació recopilada siga d'utilitat per a definir els projectes de ciutat que, d'una manera integradora, intel·ligent i sostenible, establisquen el model de ciutat desitjat per a Alcoi durant els pròxims anys», ha ressaltat la regidora de Democràcia Participativa, María Baca.

  Recordem que a finals del mes de juny van tindre lloc tres reunions emmarcades en el procés d’elaboració del Pla Estratègic, un document que conjuntament amb les altres estratègies municipals ja aprovades aquesta legislatura, serveix per definir les línies del futur de la nostra ciutat.

  En aquestes tres últimes reunions, la primera amb els grups polítics una altra, amb l’ecosistema d’Innovació i la tercera, una sessió participativa es van donar a conèixer l’estat dels treballs en marxa, l’establiment de les accions a desenvolupar i la identificació i definició de projectes i iniciatives de futur. Els assistents van poder fer les seues aportacions.

  El document amb les aportacions fetes en aquests encontres i totes les accions anteriors desenvolupades a l’últim any, amb la participació activa de la ciutadania, entitats socials i sector empresarial és el que passarà a exposició pública després de l’aprovació de la Junta de Govern i la seua publicació al BOP.

  «Estem en la recta final per aprovar el document que pretén establir les directrius i línies de treball per seguir transformant la nostra ciutat. En el pla estratègic es determinarà què és important per als habitants d'Alcoi, i s'establiran les prioritats i actuacions a desenvolupar en els pròxims anys. Si bé és cert que ja hem aprovat plans importants per al futur d’Alcoi com el Pla Director Smart City, o l'estratègia DUSI, elegida per Europa per a rebre una subvenció de 20 milions d’euros,10 d’ells aportats per Fons Feder, el pla estratègic serà un document global de llarg termini», ha destacat el regidor, d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia.

  Recordem que entre els objectius del Pla estratègic d'Alcoi està la millorar la capacitat d'organització i acció de la ciutat, des d'un enfocament eminentment pràctic, delimitar els objectius a llarg termini i proposar accions de millora basant-se en la missió, visió i objectius de la ciutat i plantejar un full de ruta per al desplegament del Pla.

  Diagnòstic

  Més informació
 • 07 agost 2018
  SUBVENCIONIS ACTIVITATS PROMOCIÓ COMERCIAL PER A LA DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL
  Més informació
 • 07 agost 2018
  SUBVENCIONS PER A LA CREACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL COMERÇ LOCAL DE SAGUNT
  Més informació
 • 07 agost 2018
  Ticketalcoi es consolida com l’agenda cultural d’Alcoi

  El web ticketalcoi, ha tingut un total de 214.967 visites a pàgines durant el darrer any. Lògicament la portada ha estat la pàgina que ha registrat més visites, la segueix l'agenda cultural i a continuació la venda d'entrades per al Tirisiti i el campament Reial.

  Recordem que quan es va presentar ticketalcoi, es va explicar que aquest web seria la 'tiquetera' per vendre les entrades dels esdeveniments culturals de la nostra ciutat i que l'objectiu era més ampli, ja que a més el web inclou informació d'entitats i associacions locals, i una agenda que engloba la major part de les activitats que es fan a la nostra ciutat, no només de les que es venen entrades, també les gratuïtes, convertint-se així en l'agenda cultural que engloba tots els esdeveniments i que tant s'havia demandat a Alcoi.

  Les activitats es diferencien pel color de fons segons la seua tipologia Art /Exposicions, CCJ, Cinema, Dansa, Deportes, Economia, Escena, Festa, Fotografia, Mostra de Teatre, Música, Altres, Rutes, Teatre, Titelles i Turisme.

  Pel que fa a les dades, hi ha hagut un total de 36.944 usuaris diferents, sent el 60,1% dones i el 39,9% homes. Per edats, el 34% dels accessos han estat de persones de 35 a 44 anys, el 22% de 25 a 34 anys, el 21% de 45 a 54 anys, el 12% 55-64 anys, el 6% majors de 65 anys i el 5% de 18 a 24 anys.

  La major part dels accessos s'han fet des de mòbil un 54,56%, amb ordinador un 39,17% i un 6,27% amb tauleta tàctil.
  El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que «Estem satisfets perquè Alcoi disposa d'una 'tiquetera' realitzada per una empresa de la ciutat, que ens permet oferir un major control sobre els processos de venda d'entrades, així com canalitzar tota l'oferta cultural com d'altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal».

  «Cal ressaltar l'edat dels usuaris, ja que quan va començar la major part eren menors de 35 anys, ara veiem que internet no és només per als joves i que les noves tecnologies cada vegada són utilitzades per més persones», indica Llopis.
  TicketAlcoi també inclourà l'agenda d'esdeveniments esportius puntuals que es faran a la ciutat com la 'Color Road', 'Mitja Marató', etc.

  Més informació
 • 07 agost 2018
  L'ADL concedeix el seu premi a la clienta guanyadora de la II Ruta de la Tapa

  Daniela ha sigut la guanyadora del sorteig de la II Ruta de la Tapa que ha premiat, com en l'edició anterior, la participació de la ciutadania com a clientela d'esta edició.

  D'esta forma, l'Agència de Desenvolupament Local d'Alfafar (ADL) ha rebut la visita de la seua guanyadora, per a fer-li lliurament del seu premi: un val per un menjar o sopar en un dels establiments guanyadors de la II Ruta de la Tapa: Bar Calvo i Cafè Casa Vella, guardonats amb la millor tapa de l'edició, o el Centre Casino Cultural, que ha quedat en segona posició.

  El concurs ha volgut premiar la degustació de totes les persones que han realitzat la ruta pels establiments participants del 19 al 21 de juliol a Alfafar. La clientela ha participat a través de la cartilla oficial de la ruta, valorant les seues dos tapes preferides, després d'haver visitat almenys sis locals participants: Cafè Van Gogh, Soho, Cafeteria Reis-K, la Tortillería, el Pomodoro, Cafeteria El Sultà i la Taverna extremenya L'Alzina.

  Qualitat, presència i elaboració han sigut els principals criteris que la clientela ha seguit per a donar com a guanyadores enguany a la tapa “Hot Solomillo” de Casa Vella i a “Ver, oler y comer” de Bar Calvo.

  Més informació
 • 03 agost 2018
  Rodes acollirà el CdT d'interior de la província d'Alacant

  L'encontre ha aprofitat per a determinar que el futur Parc Tecnològic i Cultural de Rodes acollirà, el primer CdT (Centre de Desenvolupament Turístic) d'interior de la província d'Alacant. L'espai aprofitarà per a crear sinergies i ser un punt per fomentar l'emprenedoria.

  El següent pas és la redacció d'un conveni per formalitzar i donar forma al tractat en la reunió.

  Més informació

  Més informació
 • 02 agost 2018
  ALZIRA: 12 MESOS 12 EMPRESES AGOST: LLAVOREM

  Coneixes Llavorem? Descobreix-la a ALZIRA

  La nostra il·lusió i les nostres ganes per recuperar i activar el patrimoni natural familiar va ser l'origen de Llavorem. Vam començar gestionant una xicoteta propietat rural de tarongers, i més tard, vam apliar les nostres activitats amb el cultiu d'hortalisses, planter propi, compost, plantes aromàtiques-medicinals, gallines… Així mateix, actualment treballem també en projectes locals d'integració i convivència comunitària, de regeneració ambiental i paisatgística, i d'instal·lació i disseny d'horts urbans. Pròximament, podreu trobar els nostres productes en el ‘Mercat de la Vila’.
  El nostre principal objectiu és donar a conèixer un sistema agroalimentari just i respectuós tant a nivell local com a global. D'aquesta manera, l'agricultura s'ha convertit en el nostre propi estil de vida integrant-ho en els àmbits social, rural i pedagògic.

  Visita la pàgina web:
  www.llavorem.org
  Visita la web de 12 mesos, 12 empreses:
  www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas

  Empresa seleccionada a l'agost 2018 dins de la iniciativa #ALZIRA12mesos12empreses, del Ajuntament d'Alzira

  Fotos i vídeo de Digital Flaix Estudi Fotogràfic

  Més informació

 • Pàgina 1 de 434

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8664 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible