El portal del comerciant

Noticies

 • 30 juny 2018
  Comença l'ESCOLA DE COMERÇ D'ALZIRA amb aforament complet d'assistents

  ¿QUÉ ÉS L'ESCOLA DE COMERÇ?

  L'Escola de Comerç d'Alzira és un programa de formació i capacitació desenvolupat per experts en la matèria dins de les distintes árees de negoci i dirigit als comerços i serveis locals.

  ¡CONEIX LA PRIMERA EDICIÓ!

  La primera edició es centrarà en la millora dels establimients comercials. Esta iniciativa està pensada expressament per a ajudar als empresaris a gestionar millor, ampliar clients i augmentar vendes.

  A través d'una sèrie de tallers eminentment pràctics es posarà a disposició dels assistents els coneixements, ferramentes i estratègies amb les que millorar els seus negocis.

  ¿A QUÍ VA DIRIGIT?

  L'Escola de Comerç està dirigida a empresaris dels sectors del comerç d'Alzira i a emprendedors amb una idea de negoci en estos sectors.

  Data: del 15 al 31 de maig de 2018, de 14h a 17h.

  Més informació
 • 21 juny 2018
  SHOPPPING NIGHT TORREVIEJA
  Més informació
 • 20 juny 2018
  REBAIXES EN PATERNA 2018
  Més informació
 • 20 juny 2018
  JA ES PODEN VISITAR ELS 16 APARADORS PARTICIPANTS EN EL 7e CONCURS D’APARADORS DE MOROS I CRISTIANS.

  Els aparadors es podran visitar fins al dilluns 2 de juliol.

  L'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa en col·laboració de l'Ajuntament de Benissa a través de l'Agència AFIC-CREAMA organitzen el 7e Concurs "Aparadors Moros i Cristians".

  La finalitat d'este concurs és premiar l'esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi de Benissa per a atraure els seus clients, a través de la imaginació i l'originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d'utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

  Com a novetat d'enguany, els comerciants han pogut comptar amb l'assessorament i col·laboració dels alumnes del cicle mitjà de comerç de l'IES Josep Iborra.

  Els 16 comerciants participants són Agulla i fils, Amarant Flors, Avaloris de Mar, Basar el Cup, Cuin&Project, Detalls Martí, Floristeria Isabel, Gessami Floristes, Joieria Carralo, La Finestra Natural, Lucas LCS, Macavi, Maniquí, Milar Giner, El teu Street Wear i Visiòptica.

  El jurat, que visitarà els comerços el dia 27 de juny, valorarà el conjunt de l'aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. D'altra banda, ens pots ajudar a triar el millor aparador donant-li al "MAgrada"; en el Facebook de l'ACEB.

  Més informació
 • 18 juny 2018
  JORNADA DE ASOCIACIONISMO
  Més informació
 • 18 juny 2018
  JUAN CARLOS I
  Més informació
 • 18 juny 2018
  FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL OLIVA 2018

  XXIX EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR

  I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL, OLIVA 2018

   

   

  La XXIX Fira del Motor i Maquinària Industrial, se celebrarà els dies compresos entre el 29 de juny i l'1 de juliol del 2018, en el recinte firal a l'aire lliure (passeig Lluis Vives – Alcalde Juan Sancho- Joan Fuster).

   

  Esta nova edició de la Fira, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament i també amb el suport i la confiança de les empreses participants.

   

  L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i comptant amb el respatler de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  La Fira del Motor i Maquinària Industrial está situada sobre un recinte que compta amb 14.000 metres quadrats d'exposició totalment tancat i està prevista la participació de 60 expositors.

  La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, vehicles d'ocasió, maquinària industrial, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

  La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i servicis d'empreses locals i comarcals. Els visitants al seu torn trobaran un magnífic aparador on podran triar d'entre una gran varietat de vehicles, maquinària i accessoris. Enguany estan prenent gran importància els vehicles híbrids i els elèctrics.

   

  Horaris de celebració de l'esdeveniment:

   

  Divendres dia 29 de juny:

  -des de les 19:00 hores fins a les 22:30 hores.

   

  Dissabte dia 30 de juny:

  -des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

  -des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

   

  Domingo 1 de juliol:

  -des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

  -des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

  Més informació
 • 16 juny 2018
  CASTING DE MODELOS PARA LA PASARELA MODA BENICÀSSIM EL 16 Y 17 DE JUNIO EN BENICÀSSIM
  Més informació
 • 15 juny 2018
  Ja es coneixen els guanyadors dels Premis Benissa és Qualitat

  Ja es coneixen els guanyadors dels premis ‘Benissa és Qualitat’, que en la seua XIII edició va presentar la nova categoria de guardó, dirigit a l’empresa Socialment Responsable. D’aquesta manera, els premis a l’empresa i comerç ‘Benissa és Qualitat 2018’ van ser lliurats el dijous per la nit en un acte celebrat al Centre d’Art Taller d’Ivars i la llista de guardonats de la qual és la següent:

  PREMIATS 2018

   

  • Premi a la millor atenció i servei al client: Farmàcia Carmen Villanueva
  • Premi a la millor promoció del municipi: Mandala Beach Bar
  • Premi a la persona emprenedora: Papereria Macavi
  • Premi a l’empresa Socialment Responsable: Clínica Benissa
  • Premi a la millor imatge comercial: HostelBe
  • Premi a la trajectòria empresarial: Peluqueria Pèl-Home

  Aquest certamen, que ha complit enguany la seua 13a edició, està promogut per la AFIC-Creama Benissa, amb l’objectiu de premiar la capacitat de millora contínua i esforç diari que realitzen tant l’empresariat com el teixit comercial de Benissa, destacant que la pròpia nominació als mateixos ha d’entendre’s com un reconeixement per la tasca empresarial duta a terme.

  L’acte de lliurament de premis va destacar per la seua utilització de noves tecnologies, amb pantalles de gran grandària per a la projecció de les empreses nominades i un divertit photocall. La Gala del Certamen va reunir més de 150 persones, entre participants, empresariat, equip humà de les diferents empreses i comerços, així com familiars i amics. Entre ells també van estar Carol Ivars, responsable de Comerç de l’Ajuntament de Benissa, Xavi Tro, regidor d’Ocupació, Abel Cardona, batle de Benissa, Sonja Dietz, Presidenta del CEDMA, Rosario Donderis, Gerent de CREAMA, representants de les associacions locals de Comerciants, Constructors i Afins, Mestresses de casa i Consumidors, entre altres persones.

  Més informació
 • 14 juny 2018
  Moncada: Taller de Prevenció de Riscos Laborals en el xicotet comerç (OBERTA INSCRIPCIÓ GRATUÏTA)

  Taller de Prevenció de Riscos Laborals per al xicotet comerç que es realitzarà a Moncada organitzat per la Cambra de Comerç de València, i amb la col·laboració d'Ajuntament de Moncada-AFIC i l'Associació de Comerciants de Moncada.


  L'OBJECTIU ÉS Capacitar als comerciants en un coneixement bàsic de Prevenció de Riscos Laborals que la Llei exigix a totes les empreses. Es donen a conéixer els drets i deures dels treballadors i empresaris en matèria preventiva, així com la reglamentació bàsica aplicable en els respectius llocs de treball. Al finalitzar el taller, els comerciants seran capaços de:
  -Conéixer la normativa i responsabilitats, dret i obligacions d'empresaris, comandaments i treballadors en matèria de prevenció.
  -Identificar, avaluar i controlar els riscos presents en el seu lloc de treball.
  -Aplicar coneixements teòrics sobre seguretat i salut al seu entorn.


  El Taller de d'una sola sessió i està previst es vaig efectuar el DIMARTS 26 DE JUNY DE 15:00 a 17:00h en La Sala d'Actes de la Cambra Agrària de Moncada, c/ Marià Benlliure núm. 7.


  PROGRAMA 15:00 h. Bienvenida. D. Sebastián Sánchez Castillo / Regidor de Comerç / Ajuntament de Moncada. 15:05 h. Ferramentes de suport al comerç detallista. SRA. Mª Victòria Guillén / Tècnic / Cambra València. 15:15 h. Prevenció de Riscos Laborals: Sector comerç local D. Javier Montero / Coord. Zona llevant / Gabinet SME i Prevenció SL.


  Enllaç amb la informació del taller en la web de Cambra que inclou el formulari web d'inscripció:


  http://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=7275

  Més informació
 • 14 juny 2018
  Taller a Creama Pego sobre la nova llei de Protecció de dades.
  Més informació
 • 14 juny 2018
  CHEQUE BEBÉ
  Més informació
 • 13 juny 2018
  1a Nit de Tapes del Mercat Municipal - Xirivella

  L'Ajuntament de Xirivella i l'Associació de Venedors i Venedores del Mercat municipal han organitzat la Primera Nit de Tapes, que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de juny al mateix Mercat Municipal de Xirivella. Es podran degustar tapes des d'un euro a partir de les 20 hores i fins la mitjanit en un ambient de màgia, jazz en directe i amb activitats per als més menuts i menudes. 

  El Mercat serà decorat especialment per a l'ocasió i es col·locaran taules per poder passar una nit divertida i amb molt de sabor. Durant tota la nit, fins a les 23 hores, hi haurà ludoteca infantil. A  les 21 hores la màgia s'obrirà camí al Mercat Municipal de la mà del mag Darío Piera. La música en directe arribarà a les 22,15 amb el concert a càrrec de la Pool Jazz Marching Banda. 

  Els venedors i venedores estan molt il·lusionats per esta primera Nit de Tapes i confien que les seues propostes sorprendran les persones que hi acudisquen eixa nit.

  Com explica l'alcalde, Ricard Barberà, «al Mercat de Xirivella tenim un comerç pròxim i de qualitat. Esta proposta pretén posar açò en valor i sobretot acostar el mercat a un sector més jove de potencials clients i clientes perquè també puga gaudir-ne». 

  Per al regidor de Comerç i Mercats, Michel Montaner, «la primera Nit de Tapes és la millor oportunitat d'acostar-se al Mercat municipal per comprovar els bons productes i el tracte pròxim i humà dels venedors i venedores». 

  Es tracta d'una iniciativa que s'ha fet possible gràcies a la participació de xarcuteria Cris, carnisseria Yolanda, dolços Conchín, bar Conchín, pa i dolços Pepa, fruites i verdures Marga, adobats i salaons Juan Manuel i peixcateria Ade 2.

   

  Més informació
 • 13 juny 2018
  VII Ruta de Tapes

  20 Bars i Restaurants oferiran aquest cap de setmana la VII edició de la Ruta de Tapes, també cridada "Tasta Tapes", una iniciativa organitzada per la Regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta que se celebrarà est el cap de setmana vinent del 15 al 17 de juny i que premiarà a la tapa més saborosa i a la més innovadora.

  La novetat d'enguany és que també hi haurà un premi al "Servei Responsable". Els clients que participen en la votació valoraren entre altres aspectes, la possibilitat de consumir una tapa o beguda no alcohòlica **má barata o al mateix preu que la cervesa o vi.

  Durant el temps que dure el públic podrà degustar "tapa i cervesa" per 2 € o tapa més refresc 2'50 . 

  Enguany "Tasta Tapes" oferta diferents i exquisides tapes com a "Flor del pensament", (brots de bataria, flor de pensament, clavell xinés, gambón arrebossat i got de salmorejo) i altres més tradicionals com a "Arròs de l'Albufera" 

   

   

  Més informació
 • 13 juny 2018
  LLISTAT PROVISIONAL VACANTS MERCAT EXTERIOR
  Més informació
 • 13 juny 2018
  Reducció del consum de bosses de plàstic (BOE 19/05/2018)

  A partir de l'1 de juliol de 2018:

   

  Es prohibeix l’entrega gratuïta als consumidors de bosses de plàstic

   

  Els comerciants cobraran una quantitat per cada bossa de plàstic que proporcionen al consumidor. Per a determinar el preu de les bosses de plàstic, els comerciants podran prendre com a referència els preus orientatius establits.

   

  Preus orientatius de les bosses de plàstic

  Preu orientatiu de les bosses de plàstic en funció de la seua grossària:

  • Bosses de grossària inferior a 15 micres destinades a usos diferents als enumerats en la definició de bosses molt lleugeres de l'article 3d): 5 cèntims d'euro/bossa.

  • Bosses de grossària compresa entre les 15 i les 49 micres: 15 cèntims d'euro/bossa.

  • Bosses de grossària igual o superior a les 50 micres: 15 cèntims d'euro/bossa.

  • Bosses de grossària igual o superior a 50 micres, amb contingut igual o superior a 50 % de plàstic reciclat però inferior al 70 %: 10 cèntims d'euros/ bossa.

   

  Més informació
 • 12 juny 2018
  El 13 de juny torna el Tast del Territori al Mercat de Vinaròs

  La gastronomia tornarà a ser protagonista al Mercat Municipal amb una nova edició del Tast del Territori. Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la regidora de Comerç i Turisme, amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s'elaboren a les nostres comarques.

  En aquesta ocasió es farà una demostració amb el formatge de Tronchón, el xef del restaurant Teruel, Roberto Belmonte, serà l'encarregat d'elaborar diverses receptes originals i creatives per mostrar als assistents les moltes opcions que pot oferir aquest formatge dintre de la cuina. Així mateix també es donaran a conèixer les seves principals característiques i la millor forma de degustar-lo.

  El regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que "després de la demostració les persones interessades podran comprar el formatge en les parades del Mercat, així també com molts altres productes d'excel·lent qualitat".  

  Per assistir al Tast del Territori que es farà demà dimecres a partir de les 18:30h, abans caldrà adquirir el tiquet de participació al bar "Lo Típic" del Mercat Municipal o directament al web www.evadirte.com per només 3€, on s'inclou un petit tast del producte.

  Fontanet ha animat a la ciutadania a apropar-se fins a l'espai gastronòmic del Mercat Municipal per gaudir de la demostració culinària del formatge de Tronchón i finalitzava destacant que des de l'Ajuntament sempre donaran suport als productes de proximitat.

  Més informació
 • 11 juny 2018
  1a Nit de Tapes del Mercat Municipal de Xirivella

  Tindrem ludoteca per als menuts i diversió per als majors amb un mag i una banda de jazz mentre degustem tapes de productes saludables i de qualitat dels venedors del mercat.

  Més informació
 • 11 juny 2018
  Els premis “Benissa és Qualitat” s'entregarán el proper 14 de juny

  Dijous que ve 14 de juny a les 21:30 hores tindrà lloc en el Centre d'Art Taller d'Ivars la XIII Edició dels premis empresarials i comercials "Benissa és Qualitat" organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Benissa, a través de l'agència de desenvolupament local Afic-Creama. Este dia es desvelaran els noms de les empreses guanyadores, a excepció del Premi a la Trajectòria Empresarial que és triat per lliure designació del Jurat i enguany ha recaigut en l'empresa "Perruqueria Pèl Home".

  "Benissa és Qualitat" són uns premis plenament consolidats, a través dels quals es promociona el sector empresarial i comercial del nostre municipi. Es van iniciar en 2001 i des de l'any 2008, es va decidir convertir els premis en convocatòria biennal. Tenen com principal finalitat mostrar el reconeixement al teixit empresarial i comercial de Benissa.

  Per mig d'estos premis, es pretén promocionar les empreses què d'una manera exemplar, despunten per la seua creativitat, competitivitat i qualitat professional, al mateix temps que volem donar-los el reconeixement que es mereixen com a promotors de l'economia i creadors de riquesa.

  En esta ocasió, com a novetat s'ha creat la categoria d'empresa socialment responsable, i els seus nominats són Clínca Benissa, Mª Carmen Cabrera - MGS Segurs i Pampallugues decoració. Per al Premi a la millor atenció i servici al client s'ha seleccionat a Bar Calima, Boutique Maniquí i Farmàcia Carmen Villanueva. En l'apartat de Millor promoció del municipi competixen Celler Joan de la Casa, Mandala Beach Bar i Rte. Cuina de dos. Les jóvens emprenedores d'enguany són: Gema Martí (Detalls Martí) , Judith Avilés (Fisioteràpia Judith) i Mª José Capó (Papereria Macavi) . I finalment, el Premi a la imatge de l'establiment (empresa) es triarà entre Hostelbe i Hotel NÚM. 4. La convocatòria es completa amb el Premi a la millor trajectòria empresarial que serà per a Perruqueria pèl Home, empresa que es troba en la seua tercera generació, oferint els servicis de perruqueria i barberia.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 430

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8583 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible