El portal del comerciant

Noticies

 • 16 octubre 2018
  INNOVACIÓ I LÒGICA

  Enrique Dans i Erika Silva, tendències d'innovació en Focus Pime

   

  Enlaç de la Notícia

  Més informació
 • 16 octubre 2018
  Presentada la guia d'activitats educatives d'Alcoi

  Alberto Belda, regidor d'Educació, ha presentat la guia d'activitats de la seua regidoria, que s'ha realitzat endavant amb la coordinació de Pilar Herrero, tècnica del Departament d'Educació. Ivette Abad, Júlia Jordà i Helena Agraz, graduades en Magisteri i que gràcies al programa 'Avalem Joves' estan treballant durant un any en el departament d'Educació, han dut endavant el treball. Del disseny s'ha encarregat, Laura Andrés, dissenyadora gràfica, per l'EASD d'Alcoi que també està treballant a l'ajuntament gràcies a 'Avalem Joves'.

  La guia recull vora 150 activitats, per dur-la endavant s'han coordinat les diferents actuacions pertinents des de les diferents delegacions municipals, així com amb altres organismes externs amb la finalitat d'unir les accions formatives i d'incorporar nous programes i campanyes que es proposen per als centres educatius de la ciutat durant el període 2018-2019.

  A través del portal web de la Regidoria d'Educació presenten l'accés a la nova plataforma d'inscripció a les diferents activitats organitzades per fitxes, què proporcionen la informació necessària què defineix les principals característiques de l'activitat i l'accés a un formulari de sol·licitud i de participació en aquesta.

  Més informació
 • 16 octubre 2018
  LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

  La MOSTRA és una nova fira reservada a la participació d’empreses, comerços i professionals d’Algemesí i aspira a convertir-se en el saló de l’economia, el comerç i l’empresa d’Algemesí. Durant els tres dies de la fira hi haurà diverses atraccions i jocs gratuïts per als més menuts. Un trenet portarà la gent al Centre Polivalent de forma gratuïta. Al llarg del cap de setmana es programaran diverses activitats com ara presentacions de productes i serveis a càrrec de les empreses i els professionals que hi participen, així com una zona dedicada a degustacions gastronòmiques i restauració.

  Programa:

   

  Més informació
 • 16 octubre 2018
  Josep Alzamora oferirà una conferència sobre Competitivitat en el Comerç

  Josep Alzamora, oferirà una conferència sobre Competitivitat en el Comerç el dimarts 30 d'octubre a les 15.30 hores en l'Àgora.
  És un expert en Competitivitat en el Comerç, que ha treballat durant molt temps a els Estats Units i Mèxic. Fa uns anys va tornar a Benicarló, la seua localitat, allí ha continuat impartint el seu programa, tant al seu poble com a Sant Carles de la Ràpita, a més de treballar amb diverses empreses i organismes.

  Des de fa quasi un any treballa també amb el Mercat de Sant Roc de la nostra ciutat que està molt satisfet amb ell. Els assistents podran conéixer de primera mà en què consisteix el programa que aplica Alzamora. Han fet la presentació en roda de premsa: Vanessa Moltó; regidora de Comerç, Josep Alzamora; expert en Competitivitat, Carlos Aracil; president del Mercat Sant Roc, Rafael Pérez; president d'ACECA i Alejandro Cerro; representant de la Federació de Comerç 'Alcoi Comercial'.

  Més informació

  Més informació
 • 16 octubre 2018
  Halloween 2018 en Calp

  Per a la celebració d'Halloween, l'ajuntament de Calp junt amb Afic-Creama organitzaran un esdeveniment amb disco-móvil, tallers infantils, berenar i cercavila terrorífica. El dia 31 d'octubre a partir de les 17:00 en la plaça Ifach. No vos el perdeu!

  Més informació
 • 16 octubre 2018
  ESTE COMERÇ SONA A ART

  La Regidoria de Comerç i l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca, posen en marxa la III EDICIÓ D' ESTE COMERÇ SONA A ART.

   

  Del dilluns 22 al 29 d'octubre, Alzira es convertirà en una Gran Galeria d'Art!!!

   

  Fes la teua ruta artística i viu la ciutat d’una manera diferent.

   

  Visita els comerços amb el distintiu ESTE COMERÇ SONA ART i descobrix les obres dels artistes.

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  CURS IMAATGE PERSONAL EN EL COMERÇ

  El taller que es realitzarà a Pego dins del 2ón cicle formatiu de Creama adreçat als comerços i empresaris titulat "La imatge personal en el comerç", que està organitzat per la Federació Alacantina de Comerç FACPYME i patrocinat de la Diputació d'Alacant, serà impartit pel docent Jose Palmás.

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  XIV Edició Mostra Agroalimentària i Comercial d'Alcàsser"Alcàsser, sabers i sabors"2018

  Àrea de Promoció Econòmica

  Els dies 19, 20 i 21 d’octubre Alcàsser celebrarà la XIV edició de la MOSTRA AGROALIMENTÀRIA i COMERCIAL “SABERS I SABORS”.

  La Regidoria de Promoció Econòmica, ha contant amb l’estreta col·laboració de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser – AECA, associació que aglutina gran part dels comerços locals. Aquesta col·laboració ha fet possible superar la participació d’anys enrere, amb mes de 60 expositors: 30 comerços, 17 entitats i 15 estands gastronòmics.

  Continuant amb la campanya de dinamització del comerç local, encetada fa uns mesos amb diverses accions, s’han gravat als comerços, bars i restaurants que participen en l’edició 2018 uns vídeos promocionals individualitzats de curta durada. Estos breus vídeos tindran gran difusió en les xarxes socials al llarg dels dies previs a la Mostra i la seua finalitat és la de continuar posant en valor les característiques que li són pròpies, com l’atenció personalitzada al client, qualitat i servei de proximitat.

  Els comerços, associacions, entitats, bars i restaurants, tots ells són motors de l’economia local, atès que tot els es s’inverteix en ells, torna a revertir en l’economia local d’Alcàsser. Esta XIV Edició serà un magnífic escaparate per a donar a conèixer el millor dels seus productes, serveis i gastronomia, amb la gran hospitalitat dels alcassers i alcasseres a tots els visitants.

  Al llarg de tot el cap se setmana s’han organitzat un fum d’activitats per a majors i menuts: actuacions musicals de l’Escola de Música Sta. Cecília; Taller Artesanal de Fang per als menuts; Performance de l’Alumnat del Taller Municipal de Teatre; emetrem en directe el programa de ràdio “Somos Así” de l’emissora Gestiona Ràdio València 107.1 FM; i un simulador de bolcada de cotxe de l’Autoescola Galera ens demostrarà la importància de la seguretat al volant.

  Viurem la recreació d’un Mercat Medieval, a càrrec de la empresa Balconet, amb gran experiència en grans fires medievals. Al llarg del cap de setmana conviurem amb artesans, mercaders, joglars, teatre de carrers, cercaviles musicals, i un gran espectacle per al dissabte per la nit que encantarà a grans i menuts.

  Cal destacar la gran oferta gastronòmica que acompanya a la Mostra 2018. Gaudirem de l'espai gastronòmic “Del Tros al Plat”, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme de València, on els bars, restaurants, forns tradicionals i entitats del municipi ens oferiran la millor cuina amb plats tradicionals i tapes que seran del gust de tots els públics

  I diumenge 21 a les 11 h tindrà lloc la IV edició del Concurs Gastronòmic “Sabors del Món” en l’edifici històric del Mercat Municipal, recentment restaurat. Els premis per als guanyadors estaran dotat de targetes regal de Caixa Popular per a comprar exclusivament als comerços locals.

   

   

   

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  IV RUTA DE LA TAPA TAPEGO

  La IV Ruta de la Tapa a Pego manté la seua cita setmanal amb el públic i la gastronomia minimalista que representa la tapa. Així, *TAPEGO convida a eixir al carrer perquè la gent recórrega els diferents bars que participen cada divendres, a partir de les 20 h. En ells podran degustar tres tapes d'original disseny i de qualitat. A més, enguany com a novetat la ruta de la tapa de Pego presenta moltes més tapes pensades perquè puguen degustar també el que ofereixen els bars *pegolinos les persones *celíacas.
  En aquesta nova edició de *TAPEGO participen tretze bars i restaurants de l'Associació de *Hosteleros de Pego: *Aranbea, Alejandro's Bar, Bar *Balbino, Casino Bar, *Ca Vicent, L'*Alter, *Llit i *Taula, L'*Om Restaurant, El *Moss de Pego, Rafael Restaurant, *Seven Pizza, *Vent de *Llevant i Zorrilla Restaurant.


  Recordem que en *TAPEGO, la tapa s'acompanya amb cervesa o vi i té un preu de 2,50 €. Si es vol refresc per a acompanyar, s'ha d'afegir un suplement de 0,30 €.

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  Taller: "Apuntat al repte: millora l'experiència amb el teu client"-Xirivella

  Dilluns 22 d'octubre
  horari: 14.00 h fin 17.00 h
  Centre Cívic Ernest Lluch-ADL
  Xirivella

  enllaç inscripcions

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  JORNADA SOBRE EMPRENDIMENT AGROALIMENTARI ALGINET 2018

  https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/144/144/file/Cartel_ALGINETvalencia_pdf.pdf

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  L'Ajuntament col·locarà 'tres punts morats' durant el mig any

  Alcoi tindrà durant el pròxim dissabte amb motiu de la celebració del Mig Any Fester tres punts ‘morats’, tal com va fer a les passades Festes de Moros i Cristians, per tal de prevenir a la ciutadania sobre el risc de les agressions sexistes.

  Aquests tres punts informatius es trobaran a la Glorieta, al passatge Sant Agustí i a la plaça Emilio Sala, cadascun dels quals estarà atés per dos alumnes procedents del cicle superior de Tècnic d'Inserció Laboral i del cicle superior de Promoció d'Igualtat; sis en total.
  L’horari dels punts de la plaça Emilio Sala i el passatge Sant Agustí, que és el que va des de la plaça d’Espanya fins la plaça de Dins, serà de 23 a 3 h. Mentre que el punt de la Glorieta estarà de 12 a 14 h i de 19 a 21 hores.

  Als punts de consulta es rebrà assessorament, es donarà a conèixer el protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes, es podran denunciar actes d’assetjament i es repartiran polseres morades amb la llegenda «Alcoi diu NO és No. Contra les agressions sexistes som una veu», nom que, d’altra banda, rep aquesta campanya.

  La regidora d’Igualtat, Aroa Mira, explica que «A Alcoi apostem per la igualtat i el rebuig a la violència masclista en totes les seues formes. Després del bon acolliment de la col·locació d'aquests estands en les passades festes, des del consistori repetim la iniciativa perquè és necessari que les institucions realitzem accions preventives i d'assessorament. Volem que tothom puga gaudir de les festes sense sexisme».

  Més informació
 • 15 octubre 2018
  II Gala Premis Q
  Més informació
 • 11 octubre 2018
  La Consellera d'Habitatge visita Alcoi

  Maria José Salvador, consellera d'Habitage, Obres Públiques i Vetebració del Territori, ha visitat la nostra ciutat. Juntament amb l'alcalde, Toni Francés han parlat dels projectes on la Generalitat ha invertit i invertirà a Alcoi, l'ARRU, Entença i el Grup Sant Jordi.

  Més informació

  Més informació
 • 10 octubre 2018
  APROVAT EL PLA PIMA FRED

  El passat 8 de setembre es publique en el BOE  el  Reial decret 1114/2018. de 7 de setembre, pel qual es regula la concessió de subvencions per a la implantació d'instal·lacions de refrigeració basades en alternatives als gasos fluorats d'alt potencial d'escalfament atmosfèric en establiments dedicats a la distribució comercial. 

  Podran sol·licitar subvenció totes les persones físiques o jurídiques dedicades a la distribució comercial d'aliments o amb contracte de franquícia situats en l'àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana i que complisquen els requisits establits per als beneficiaris i establiments en el Reial decret 1114/2018, de 7 de setembre, sempre que no concórrega cap de les circumstàncies previstes l'article 13. 2 o 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de Subvencions.

  Termini de presentació

  El termini de presentació de les sol·licituds d'ajudes s'iniciarà el 10 d'octubre de 2018 i finalitzarà el 16 de novembre de 2018.

  TRÀMIT DE SOL·LICITUD AÇI.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 10 octubre 2018
  Viatge de les Aules de la Tercera Edat i centres de Majors a Granada

  70 persones majors van anar de viatge a Granada, acompanyats per la Regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, i tècniques del Departament, dins del programa d’activitats per aquest col·lectiu que realitza l’Ajuntament d’Alcoi. Els assistents als viatge eren tant usuaris dels centres de majors com alumnes de les Aules de la Tercera Edat.

  El destí va ser una proposta de la ‘Mesa d’Envelliment Actiu’. La visita a Granada va incloure una nit d’hotel. Allí van tindre una ruta guiada per l’Alhambra, van visitar el ‘Sacromonte’ i van gaudir d’un espectacle de flamenc.

   

  Mira destaca que «Continuem facilitant propostes d'oci actiu per als nostres majors, com a ciutadans dinàmics que són, solem fer aquest tipus d'excursions molt demandades tant pels alumnes de les Aules de la Tercera Edat com pels usuaris dels Centres de Majors. Ja estem ja preparant noves eixides per als nostres majors, que dia a dia segueixen demostrant que mantenen una actitud dinàmica i totalment activa. Cal destacar que aquests viatges aprofiten per crear un ambient de germanor entre els assistents».

  L'eixida està organitzada pel departament de Polítiques Socials que realitza un viatge d’aquest tipus trimestralment. L’últim viatge va ser a Madrid on van visitar el Museo del Prado i van fer una visita guiada al Congrés dels Diputats, on els van explicar la seua història i funcionament. Recordem que, els majors han conegut altres destinacions com les coves de Canelobre, l’Albufera de València, Alacant, La Vila Joiosa, Lorca, Totana o Muro.

   

  Més informació
 • 10 octubre 2018
  Alcoi inaugurarà la seua segona comissaria en octubre

  Ja hi ha data oficial per a que Alcoi siga una de les ciutats de 60.000 habitants que tindrà dues comissaries de la Policia Nacional. Les noves instal·lacions, ubicades en la Placeta les Xiques, al centre històric alcoià, acolliran tots els serveis administratius, alguns molt utilitzats pels ciutadans d’Alcoi i comarca com l’emissió del DNI i el Passaport, entre altres gestions administratives. Després de la inauguració dels jutjats, tot unificats a la Placeta de la Mare de Déu en 2017 i la posada en marxa del Campus de la Universitat d’Alacant al carrer Sant Francesc, així com la imminent reobertura del IVAM-CADA-ALCOI; el centre històric es convertirà en el punt neuràlgic dels serveis que atrauen gent de fora de la ciutat, tant de la comarca i de la província com de tota la Comunitat Valenciana.

  Cal recordar que el local, propietat de l’EVhA, Entitat Valenciana de Vivienda y Suelo(coneguda anteriorment com IVVSA i EIGE) va ser cedit a l’Ajuntament d’Alcoi, i ha sigut adequat amb 80.000 euros de fons municipals, 60.000 euros per adequar el local a les necessitats del cos de seguretat i 20.000 euros més per a equipar-lo. La nova comissària suposarà millores pels alcoianes i habitants de la comarca ja que comptaran amb una instal·lacions més àmplies, modernes i millor equipades, adequades al moment actual. D’altra banda, comptarà amb les mesures de seguretat tant de vídeo vigilància com presencials que una infraestructura d’aquest tipus precisa.

  La inversió suposarà que, a partir del 25 d’octubre, el Casc Històric acollirà la segona comissaria de la Policia Nacional en la ciutat, essent una de les poques ciutats de la seua mida amb comptar amb dues comissaries d’aquest cos de seguretat de caràcter estatal. Es preveu per a la inauguració la visita del Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, i destacats membres de la Policia Nacional de la Comunitat Valenciana.

  L’alcalde, Toni Francés, destaca l’esdeveniment com un fet important per la ciutat i pel barri del centre: «Les gestions per aquest tipus de projectes, on hi ha implicades diferents administracions i institucions sempre són complicades però la feina realitzada per aquest govern ens permetrà tindre en dues setmanes, la segona comissaria de la Policia Nacional a la ciutat. Una nova infraestructura situada en el barri del centre, moderna i ben equipada, que dóna resposta a una vella reivindicació de la ciutat».

  D’altra banda, Francés conclou: «Amb els jutjats inaugurats al 2017, el nou Campus de la Universitat d’Alacant i la futura subseu de l’IVAM a punt d’obrir, som, sens dubte, un dels governs que més serveis importants ha traslladat al centre històric, treballant per tindre un centre viu, atractiu, que acull visitants de tota la ciutat però també de la comarca. Amb aquests serveis, molts ciutadans que es traslladen des de diferents poblacions per vindre als jutjats de la Placeta de la Mare de Déu com per fer-se el DNI o el passaport ho faran, ara, en el centre d’Alcoi».

   

  Més informació
 • 10 octubre 2018
  Dénia organitza una nova edició de Dénia Stock
  Més informació
 • 08 octubre 2018
  Arriba a Alcoi l'activitat 'Evil Weekend'

  Més informació

  Més informació

 • Pàgina 1 de 442

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8825 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible