El portal del comerciant

Noticies

 • 15 gener 2020
  OMIC Meliana: protecció i defensa del consumidor

  A les Oficines Municipals d'Informació al Consumidor de Meliana i Foios podràs consultar, rebre assessorament i formació en la protecció, defensa i promoció dels drets bàsics que tens com a consumidor i usuari.

  Es pretén millorar la formació i protecció a la ciutadanía, oferir i posar en marxa un ampli ventall d'activitats formatives i informatives i donar suport a la promoció i millora de l'atenció al consumidor en els comerços i establiments mitjançant la mediació i la resolució de conflictes al Sistema Arbitral de Consum, així com fomentar el consum responsable.

  OMIC FOIOS:

  Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local

  Camí de la Llosa,  s/n. 46134 Foios.

  Telèfon: 96-149.15.01

  Mail: omic@foios.es

  Horari: Dilluns de 9 a 14 hores.

  OMIC MELIANA:

  Agència de Foment Econòmic.                     

  Carrer la Font, 9. 46133 Meliana.

  Telèfon: 96-148.03.77

  Mail: omic@meliana.es

  Horari: Dimecres de 9 a 14 hores.

  Més informació
 • 15 gener 2020
  Alfafar publica la quarta edició de la Revista d'ADL

  L'Ajuntament d'Alfafar ha iniciat el nou any amb el llançament de la quarta edició de la Revista d'ADL, una publicació online, de caràcter trimestral, en la qual es recull tota l'actualitat i informació pràctica sobre comerç, ocupació, formació i emprenedoria en el municipi.

  Aquesta quarta edició, ja disponible a través de la pàgina web de l'Ajuntament, recull un balanç de les actuacions més tradicionals i importants del comerç local, com són la Fira del Comerç i Tapa i la Campanya de Nadal, a més d'informació les noves ajudes municipals i incentius per a comerciants o l'establiment dels diumenges i festius per a la pràctica comercial en aquest any.

  La seua edició i publicació respon al compromís assumit en la Carta de Serveis, en relació a la posada en marxa i difusió d'una revista municipal en la qual es publicaran continguts relacionats amb la cerca d'ocupació i amb el xicotet comerç local. 

  D'aquesta forma, amb aquesta publicació digital, l'objectiu de l'agència és facilitar l'accés a l'actualitat municipal en aquestes matèries, així com a informació tècnica més elaborada en matèria d'orientació i assessorament laboral i comercial.

  En 2019 es van publicar dues edicions al març i juny, amb continguts accessibles a través de la pàgina web municipal.

  Més informació
 • 15 gener 2020
  Benicarlo. Mar Blava i Los Montaditos guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa

  més

  Més informació
 • 15 gener 2020
  La ciutadania benissera gasta més de 400.000 euros en els comerços del poble.

  El comerç de Benissa està d'enhorabona. I és que, durant les festes de Nadal, la ciutadania de Benissa ha optat per fer les seues compres en els establiments del municipi.

  Després d'un exhaustiu balanç durant aquesta última setmana per part dels tècnics de la regidoria de Comerç i AFIC-CREAMA, es pot concloure que han sigut quasi 8.000 les persones participants en aquesta acció comercial, la qual cosa suposa un increment superior al 8% respecte a l'anterior edició, 600 més que en el concurs de les passades festes.

  Des de l'Ajuntament de Benissa es valora de manera molt positiva aquest increment de les vendes, degut en bona part a la gran actuació promocional del Nadal a través de l'augment de les inversions en decoració, il·luminació i activitats lúdiques i culturals. La regidora responsable de comerç, Isabel Bou, ha manifestat estar molt satisfeta amb la campanya d'enguany. Segons Bou “els veïns i veïnes del nostre poble han ‘regalat Benissa’ aquest Nadal".

  Més informació
 • 13 gener 2020
  REBAIXES D'HIVERN 2020
  Més informació
 • 13 gener 2020
  La campanya de Nadal 2019 que repartia 2.000€ en premis ja té als seus agraciats

  La campanya de Nadal 2019 que repartia 2.000€ en premis ja té als seus agraciats

  La campanya de Nadal “Gaudeix del Nadal, les millors compres en els comerços de Teulada-*Moraira”, organitzada per la regidoria de Foment juntament amb l'Associació d'Empresaris i comerciants de Teulada-*Moraira *AECO per a fomentar les vendes del xicotet comerç durant aquestes festes  ja té als seus premiats.

   Els agraciats en el sorteig celebrat el dia 9 de gener en l'edifici municipal de la Senieta. han sigut els següents:

  6é Juani Font Vallés compra realitzada en "Paichi Garden", Premi de 250 €
  5é Renata *Wulfken compra realitzada en "Tu Street Wear",Premi de 250 €
  4t- Carolina Cardona, compra realitzada en "Estanc Teulada",Premi de 250 €.
  3r -Paquita Ferrer, compra realitzada en "Ohana Moda",Premi de 250 €
  2n- Rosario Parras, compra realitzada en "Marengo", Premi de 500 €.
  1r-Cristina Devesa Ramiro, compra realitzada en "Marengo", premi de 500 €.

      Per a poder participar en el sorteig havien de realitzar una compra per valor mínim de 30€, en qualsevol dels establiments associats d'AECO.
  Els premis estaven distribuïts en dos premis de 500 € i quatre premis de 250 € .


      Els premiats van realitzar les seues compres el dia 11 de gener entre els comerços associats, esgotant els imports dels premis.

  Més informació
 • 10 gener 2020
  L’ADL-AFIC CREAMA PEGO INFORMA DE LES AJUDES A LES EMPRESES DE COMERÇ I ARTESANIA PER AL 2020.

  AFIC CREAMA PEGO Informa de les ajudes a les empreses de comerç i artesania per al 2020.

   

   

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen per el que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

  En Emprenem Comerç, es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000€, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000€ de subvenció.

  Es consideraran subvencionables les despeses en:

  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.

  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, online.

  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  - Despeses de lloguer de local reportats des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  En Avalem Comerç, Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

  En Avalem Mercats, las empreses que realitzen la venda en mercats de venda no sedentària si disposen d'autorització municipal per a això, podran obtindre una ajuda per a la realització d’inversions en l'adaptació de vehicles de transport com a botiga, o en la instal·lació d'equip de fred per al transport i la venda de productes d'alimentació, complint en aquest cas amb la normativa vigent en matèria mediambiental.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 1.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros per beneficiària en un termini de 5 anys.

  I finalment en Avalem Artesania, els despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

  – Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.

  – Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.

  – Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.

  – Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mig promocional.

  – Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 10 de gener fins al dia 31 de gener, tots dos inclusivament. Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

  Las persones interessades en aquestes ajudes potn acudir a la seua oficina Afic-Creama de Pego per a sol·licitar més informació.

  Més informació
 • 10 gener 2020
  AFIC CREAMA Informa de les ajudes a les empreses de comerç i artesania per al 2020.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen pel que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

  A Emprenem Comerç, es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.
  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000 €, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000 € de subvenció.

  Es consideraran subvencionables les despeses en:
  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.
  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, en línia.
  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.
  - Despeses de lloguer de local reportades des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  A Avalem Comerç, Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda en línia segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

  A Avalem Mercats, les empreses que realitzen la venda en mercats de venda no sedentària si disposen d'autorització municipal per a això, podran obtindre una ajuda per a la realització d’inversions en l'adaptació de vehicles de transport com a botiga, o en la instal·lació d'equip de fred per al transport i la venda de productes d'alimentació, complint en aquest cas amb la normativa vigent en matèria mediambiental.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 1.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros per beneficiària en un termini de 5 anys.

  I finalment a Avalem Artesania, les despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

  – Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.
  – Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.
  – Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.
  – Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mig promocional.
  – Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 10 de gener fins al dia 31 de gener, tots dos inclusivament. Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

  Les persones interessades en aquestes ajudes poden acudir a la seua oficina Afic-Creama de Benissa per a sol·licitar més informació.

  Més informació
 • 09 gener 2020
  L'ADL compta amb un nou agent d'ocupació i desenvolupament local

  L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) compta amb un nou agent d'ocupació i desenvolupament local en la seva plantilla. La seua contractació com a funcionari interí ha estat possible gràcies al programa de subvencions EMSA01 2019, concedida pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora), amb un finançament del 50%.

  Amb la seua incorporació, l'ADL suma un nou valor afegit per a planificar accions estratègiques en les àrees d'ocupació, formació per a l'ocupació, comerç i emprenedoria, pilars del desenvolupament local. 

  En este sentit, l'ADL millora els seus serveis d'assessorament a les persones usuàries en matèria d'ocupació i formació, així com altres intervencions i projectes per a la promoció econòmica i la dinamització del teixit empresarial d'Alfafar.

  Més informació
 • 08 gener 2020
  L’ADL-AFIC ONDARA INFORMA DE LES AJUDES A LES EMPRESES DE COMERÇ I ARTESANIA PER AL 2020.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen per el que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

  Emprenem Comerç

  Es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000€, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000€ de subvenció.

  Es consideraran subvencionables les despeses en:

  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.

  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, online.

  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  - Despeses de lloguer de local reportats des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  Avalem Comerç

  Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

  I finalment en Avalem Artesania, els despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

  Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.

  Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.

  Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.

  Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mig promocional.

  Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

   

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 10 de gener fins al dia 31 de gener.

  Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

  Las persones interessades en aquestes ajudes pot acudir a l’ADL-AFIC Ondara o cridar al 965766250

   


   

  Més informació
 • 07 gener 2020
  VINARÒS. El Mercat Municipal aconsegueix l’excel·lència amb la distinció «Or Cinc Estrelles»

  L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha felicitat a tots els venedors del Mercat per haver aconseguit aquesta important distinció, resultat la gran feina que s’està realitzant. En aquest sentit, afegia que «des de l’Ajuntament sempre oferirem el màxim suport al Mercat, un espai que forma part de la nostra ciutat i que ens identifica com a vinarossencs, sempre amb la millor atenció que ofereixen els venedors i amb productes de gran qualitat».

  Cal destacar que en els darrers anys l’Ajuntament i l’Associació de Venedors han treballat de forma conjunta per oferir noves activitats que ajuden a dinamitzar l’espai, com ara el MercatXef o el Tast del Territori. Així mateix, amb l’ajuda de la Generalitat, s’ha creat un espai gastronòmic amb taules i cadires perquè els clients puguen seure per degustar els productes d’excel·lent qualitat que hi ha a les paradetes. Unes accions encaminades sobretot a apropar el Mercat als més joves i aconseguir fer de l’espai un punt referent a la localitat.

  Més informació
 • 07 gener 2020
  Horari especial biblioteca de Meliana

  Amb motiu del període d’examens universitaris, d’acord als calendaris acadèmics, del 7 al 30 de gener la Biblioteca Municipal amplia l’horari de la sala d’estudi.

  De dilluns a divendres matins: de 09.00 a 14.30 hores.

  De dilluns a divendres vesprades: de 16.30 a 21.00 hores.

  Més informació
 • 07 gener 2020
  ARRIVEN LES REBAIXES A DÉNIA!
  Més informació
 • 07 gener 2020
  Mariola Carbó guanya els 1000 € de la campanya dels comerciants de Benissa.

  Ja es coneixen els noms de les persones que han guanyat els premis de la Campanya, “Per Nadal, la màgia en el teu comerç local” organitzada per la Regidoria de Comerç, AFIC-CREAMA i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB). Els guanyadors i guanyadores, acompanyats per la Junta Directiva de la *ACEB i la responsable de Comerç, Isabel Bou Ivars, es van reunir el divendres 3 a la tenda Sport Plaza, comerç on s'havia realitzat la compra de major import per la guanyadora dels 1.000 euros, premi principal d'enguany.

  El sorteig es va realitzar, al matí i en directe, a les instal·lacions de Ràdio Litoral Cadena Ser, comptant amb la presència de la reina infantil de les festes de la Puríssima Xiqueta, Àngela Grimalt Ivars. Raúl Martínez, l'encarregat de conduir el sorteig, va telefonar a Mariola Carbó Cremades, guanyadora dels 1.000 euros en compres. Per a participar, cada client havia de sumar 50 euros de compres a Benissa, la qual cosa ha suposat un element dinamitzador de les vendes en els comerços associats.

  A continuació, es detallen las personas guanyadores de la campanya d’enguany:
  • Premi 1.000 euros:

  Mariola Carbó Cremades

  • Premi de 500 euros:

  María Femenía Blasco

  • Premis de 100 euros:

  Marina Mendoza Ceballos

  Silvia Mendoza Martínez

  Mª José Estrugo Garrido

  Rosa Caselles Aguilar

  Amada Pérez López

  Aquestes persones podran gastar-se el premi en compres en els comerços associats. L'organització els felicita i agraeix a totes les persones que han participat en aquesta campanya. Isabel Bou Ivars, regidora de Comerç, ha assenyalat que “cal continuar confiant en el comerç de Benissa, com s'ha pogut veure amb el notable increment en la participació d'aquesta campanya”.

  Ja es coneixen els noms de les persones que han guanyat els premis de la Campanya, “Per Nadal, la màgia en el teu comerç local” organitzada per la Regidoria de Comerç, AFIC-CREAMA i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB). Els guanyadors i guanyadores, acompanyats per la Junta Directiva de la *ACEB i la responsable de Comerç, Isabel Bou Ivars, es van reunir el divendres 3 a la tenda Sport Plaza, comerç on s'havia realitzat la compra de major import per la guanyadora dels 1.000 euros, premi principal d'enguany.

  El sorteig es va realitzar, al matí i en directe, a les instal·lacions de Ràdio Litoral Cadena Ser, comptant amb la presència de la reina infantil de les festes de la Puríssima Xiqueta, Àngela Grimalt Ivars. Raúl Martínez, l'encarregat de conduir el sorteig, va telefonar a Mariola Carbó Cremades, guanyadora dels 1.000 euros en compres. Per a participar, cada client havia de sumar 50 euros de compres a Benissa, la qual cosa ha suposat un element dinamitzador de les vendes en els comerços associats.

  A continuació, es detallen las personas guanyadores de la campanya d’enguany:
  • Premi 1.000 euros:

  Mariola Carbó Cremades

  • Premi de 500 euros:

  María Femenía Blasco

  • Premis de 100 euros:

  Marina Mendoza Ceballos

  Silvia Mendoza Martínez

  Mª José Estrugo Garrido

  Rosa Caselles Aguilar

  Amada Pérez López

  Aquestes persones podran gastar-se el premi en compres en els comerços associats. L'organització els felicita i agraeix a totes les persones que han participat en aquesta campanya. Isabel Bou Ivars, regidora de Comerç, ha assenyalat que “cal continuar confiant en el comerç de Benissa, com s'ha pogut veure amb el notable increment en la participació d'aquesta campanya”.

  Així mateix, el diumenge al matí va tindre lloc la divertida gimcana “Cerca l’anomalia” que consistia a trobar en els aparadors dels comerços participants un element que no tinguera a veure amb els productes de l'establiment. El guanyador aconseguia una tauleta, i en aquesta ocasió es va emportar el premi Jairo Ortolá.

  Més informació
 • 04 gener 2020
  EL GRAN PREMI DEL COMERÇ DE PEDREGUER

  El passat dia 4 va tindre lloc el sorteig de la campanya de Nadal organitzada per l'Associació de Comerciants i Empresari de Pedreguer, amb la col·laboració d'AFIC- Creama i l'Ajuntament de Pedreguer.

  L'afortunada va ser Maria José Montserrat Noguera, el premi consistix en un lot de productes oferits per distints comerços de Pedreguer, valorat en més de 2000EUR.

  Enhorabona a l'afortunada i gràcies a tots els consumidors per fer les seues compres nadalenques en els negocis locals i afavorir el comerç de proximitat.

  Més informació
 • 03 gener 2020
  CONVOCATÒRIA ANTICIPADA DE LES AJUDES DE SUPORTE A LA PROMOCIÓ EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA PER A L'EXERCICI 2020

  Objecte

  L’objecte de la present resolució és convocar anticipadament, per a l’exercici 2020, ajudes a fi d’afavorir la internacionalització de les empreses i la promoció dels productes de la Comunitat Valenciana.

  Beneficiàries de les ajudes

  1. De conformitat amb el que s’estableix en l’article 2 de l’Ordre 13/2016, de 2 d’agost, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes en matèria d’internacionalització es beneficiaran de les ajudes les petites i mitjanes empreses (pimes), amb personalitat jurídica pròpia i domicili social i fiscal a la Comunitat Valenciana que s’especifiquen en cada apartat d’aquesta resolució.

  2. A l’efecte de les ajudes regulades en aquesta resolució s’entendrà per pimes aquelles empreses que tinguen els requisits següents: a) Que tinguen menys de 250 persones. b) Que el seu volum de negocis anual no excedisca de 50 milions d’euros o que el seu balanç general anual no excedisca de 43 milions d’euros.

  3. Queden excloses en aquesta convocatòria les empreses que van estar adscrites al programa de tutories d’internacionalització gestionat per l’IVACE en l’exercici 2016 i posteriors. S’inclouen, per tant, aquelles empreses que ho estigueren en l’exercici 2014 i 2015.

   

  Resolució de 23 de desembre de 2019

  Extracte de la convocatòria

  Més informació
 • 03 gener 2020
  Convocatòria anticipada, per a l’exercici 2020, d’ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials dels sectors de la Comunitat Valenciana

  Convocatòria anticipada, per a l’exercici 2020, d’ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials dels sectors de la Comunitat Valenciana del calçat, ceràmic, metall-mecànic, tèxtil, joguet, marbre, fusta - moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, paper i arts gràfiques, valorització de residus, biotecnologia, producció audiovisual i producció de videojocs, dins de la tercera fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana.

  Objecte i àmbit de la convocatòria

  L’objecte de la present resolució és convocar anticipadament, per a l’exercici 2020, ajudes en règim de concurrència competitiva, per a donar suport a la realització d’inversions sostenibles de caràcter industrial que contribuïsquen al creixement i consolidació de pimes industrials vinculades als sectors de la Comunitat Valenciana del calçat, ceràmic, metal·lomecànic, tèxtil, joguet, marbre, fusta - moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, paper i arts gràfiques, valorització de residus i els sectors emergents de la biotecnologia, la producció audiovisual i la producció de videojocs.

  Resolució de 27 de desembre de 2019

  Extracte de la convocatòria

  Més informació
 • 02 gener 2020
  El comerç de Quart de Poblet arreplega joguets perquè tots los/as xiquets i xiquetes disfruten de regals este Nadal.

  Així, el dia 3 de gener els més menuts i xicotetes de Quart entregaran als Reis Mags aquells joguets que ja no utilitzen amb la intenció de regalar-los a altres xiquets i xiquetes.

  Davall el lema: "Únete al repte. Cap xiquet sense joguet", esta iniciativa naix amb l'objectiu de darles una segona vida a eixos joguets i aconseguir que tots els xiquets i xiquetes disfruten d'un regal aquest nadal. Amb este encàrrec tan especial, els Reis Mags, utilitzaran com a pages a dos associacions, una d'àmbit local, i una altra d'àmbit mundial.

  D'altra banda, eixe mateix dia, en El Casino, es coneixerà la persona guanyadora dels 3.000 euros que l'ACQ entregarà per comprar en el comerç local. Esta acció, que porta per lema "Vols fer realitat els teus somnis?", té com a objectiu incentivar als veïns i veïnes a realitzar les seues compres de Nadal en els xicotets comerços del municipi. A més, també s'han repartit bosses de compra de tela i xapes, com una altra acció més d'esta campanya.

  El regidor de Comerç, Ángel Lorente, ja ha visitat la carpa de canvi de tiquets de compra d'esta iniciativa, i ha animat a la ciutadania a realitzar les seues compres en Quart.

  Amb estes iniciatives, que s'emmarquen dins de la campanya global "Aquest nadal somia en gran. Ho trobaràs en el comerç local", l'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Agència de Foment d'Innovació Comercial (AFIC) , que dirigix la regidoria de Comerç, continua la seua aposta per crear sinergies i sumar esforços que facen de Quart un poble amb un gran valor comercial. Així bé, des de l'AFIC es vol promoure la compra en el comerç local i premiar la dinamització i la col·laboració entre Consistori, associacions com l'ACQ i el teixit comercial del municipi.

  Notícia.

   

  Més informació
 • 01 gener 2020
  CALENDARI COMERCIAL MANISES 2020

  CALENDARI COMERCIAL MANISES 2020

  Més informació
 • 31 Desembre 2019
  Esta Nit de cap d'any “Sense reciclatge s'acaba la festa”

  “Sense reciclatge s'acaba la festa” és el lema imprès en els gots que l'Ajuntament d'Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local d'Alfafar (ADL), repartirà durant la festa de Nit de cap d'any en els diferents establiments col·laboradors situats entorn de la plaça de l'Ajuntament. 

  A més del lema, el got també recull impresos tres dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS), posant en relleu el ferm compromís de l'Ajuntament d'Alfafar per la sostenibilitat, així com, en concret amb aquesta iniciativa, pel reciclatge, la reutilització i la reducció del consum de plàstic. 

  Per això, des de l'Ajuntament d'Alfafar es fa una crida als veïns i veïnes que gaudeixin de la Nit de cap d'any en la Plaça de l'Ajuntament, a partir de les 23.50 hores, que conservin el seu got reutilitzable i que ho portin a totes les festes d'Alfafar a partir de l'any nou que comença.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 490

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9792 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible