El portal del comerciant

Noticies

 • 04 març 2020
  XIX TROBADA DE DONES EMPRESÀRIES I EMPRENEDORES DE TORRENT

  Amb motiu de la XXXIV Setmana de la Dona de Torrent, el pròxim 4 de Març de 2020 se celebrarà XIX TROBADA DE DONES EMPRESÀRIES I EMPRENEDORES DE TORRENT, esdeveniment al qual estan convidades a assistir totes aquelles dones de la ciutat titulars d'un negoci.

   

  CARTELL DE LA JORNADA I PROGRAMACIÓ  INVITACIÓ DE LA SRA. MARINA OLIVARES HERNÁNDEZ, REGIDORA D'IGUALTAT I FORMACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE TORRENT.

   

  INSCRIPCIÓ EN L'ESDEVENIMENT (Ací)

  MÉS INFORMACIÓ: IDEA’T, C/ València, 42. 96 111 18 68
  Persones de contacte: Rosa Zaragozá i Alejandro Morillas

  Més informació
 • 28 febrer 2020
  Alfafar i Caixa Popular preparen un conveni amb avantatges per a emprenedors i comerciants

  L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), signarà un conveni de col·laboració amb l'entitat financera Caixa Popular amb l'objectiu d'actualitzar i adaptar les condicions de finançament, tant de projectes emprenedors com d'activitats econòmiques consolidades, a la realitat econòmica i social de la localitat.

  D'aquesta manera, s'estableixen tres noves línies de finançament innovadores i avantatjoses en tipus d'interés, especialment per a col·lectius amb majors dificultats per a emprendre o escalar una activitat empresarial. Aquests serien majors de 45 anys, parats de llarga duració, famílies monoparentals, víctimes de violència de gènere, dones i joves, persones immigrants i persones amb diversitat funcional.

  En aquest sentit, gràcies a la col·laboració de l'Institut Valencià de Finances, les persones desocupades podran beneficiar-se d'una línia específica, avantatjosa i responsable, d'accés a finançament per a iniciar un projecte empresarial amb viabilitat certificada.  

  El conveni busca millorar les condicions d'accés a finançament de microempreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci a Alfafar i de persones emprenedores locals, a través de microcrèdits a tipus d'interés avantatjosos, de fins al 95% de la inversió realitzada amb un límit de 30.000 euros.

  Així mateix, a través de la Línia Emprén, es presta cobertura a les persones autònomes i microempreses comercials amb més de 5 anys d'activitat, per a la millora i renovació del negoci fins a un límit de 50.000 euros. En tot cas, l'ADL serà l'encarregada de valorar i certificar la viabilitat d'aquells projectes empresarials que puguen beneficiar-se.

  Més informació
 • 28 febrer 2020
  Píndoles per a l'Emprenedoria

  Aquest taller està dirigit a  dones emprenedores o que ja tinguen un negocis i vulguen ampliar els seus coneixements sobre l'emprenedoria, apoderament i capacitació.

  Aquesta jornada és gratuïta i està organitzada per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Calp.  Per a assistir només necessites inscriure't a través del següent enllaç: http://bit.ly/2tlzn0e ja que les places són limitades. Més informació en igualdad@ajcalp.es

  Més informació
 • 27 febrer 2020
  FORMAEMPRÉN ALZIRA VII EDICIÓN

  Programa d'entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València (Centre Europeu d'empreses Innovadores de València), amb el qual et capacitarem en el procés d'engegada del teu projecte i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

  #FormaEmpren s'organitza a través de 8 sessions dinàmiques i de treball en equip en horari de 10 a 14 hores, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

  Esta iniciativa té com a objectiu recolzar l'impuls de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic per a:

  -Incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes.


  -Contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris.


  -Recolzar les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

   

  L'última sessió consistirà en la selecció del millor dels projectes que han participat en la formació, el qual serà premiat amb una #TargetadeAlzira valorada en 300 €.

   

  Descripció del programa:

  El programa de tallers és el que s'estableix a continuació:

  • Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. 

  23 de març - Ponent: Jordi Tormo

  • Sessió 2. Màrqueting d'èxit: En què és competitiva la meua empresa.

  24 de març - Ponent: Juan Simó

  • Sessió 3. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte.

  25 de març - Isidro Campos

  • Sessió 4. Sessió 3. Com faig el meu pla econòmic i financer

  26 de març - Paqui Frias

  • Sessió 5. Tutoria individual: Test del pitch

  27 de març- Jordi Tormo

  • Sessió 6. Tutoria individual

  30 de març- Paqui Frías

  • Sessió 7. Tutoria individual

  31 de març- Paqui Frías

  • Sessió 8. Presentació de projectes.

  1 d´abril

   

  La inscripció al programa és gratuïta i està limitada a 15 places, per rigorós ordre d´inscripció. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d'Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). En el següent enllaç:

  https://www.idea-alzira.com/formaempren

   

  Termini presentació fins al divendres 22 de març

  PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d'Alzira per import de 300 €

  Més informació
 • 27 febrer 2020
  XARRADA OBERTA PAM A PAM

   
   
  A través de esta chala se dará a conocer el proyecto PAM a PAM que busca sensibilizar sobre el consumo responsable y crear un mapa para hacer visibles todos los comercios que trabajan con criterios sostenibles en la zona y ponerlos en el mapa global de la Comunidad Valenciana.
   
  En esta charla se ofrece formación para ser persona colaboradora, "Chincheta Naranja" y también la posibilidad de colaborar en el mapeo de iniciativas de consumo responsable y economía solidaria en Elda y su entorno.
   
  Será una actividad dinámica y práctica.
   
  Pam a Pam es un proyecto impulsado por la ONGD SETEMCV y financiado por la Conselleria de Transparencia, Responsabilidad Social, Participación y Cooperación de la Generalitat Valenciana.
   
  MARTES, 3 de marzo 2020
  Hora: 19'00, Lugar: Museo del Calzado (Avda Chapí, 32 (ELDA)
  Entrada libre hasta completar aforo
   
  Dinamiza: SETEM
  Financia: Generalitat Valenciana. Conselleria de Participación, Transparencia, Cooperación y Calidad Democrática
  Colabora: Elda Sede Universitaria, Universidad de Alicante, Ayuntamiento de Elda (Concejalía de Relaciones con las Universidades, Concejalía de Consumo Responsable)
   

   

   

  Més informació
 • 27 febrer 2020
  El restaurant Bon Aire del Palmar guanya el 2n Concurs de Paella de Fetge de Bou

  L’Ajuntament de Meliana va celebrar el 2n Concurs de Paella de Fetge de Bou i Postres de Cacau del Collaret. En l’edició d’enguany, el restaurant Bon Aire del Palmar va aconseguir el primer premi del concurs de paelles, de 1.000 €, patrocinat per cervesa Túria, mentre que el segon i tercer va correspondre a l’Alfàbega d’Alginet i la Garrofera de Serra patrocinats per la DO Vins de València i Peris amb 750 € i 500 €, respectivament. D’altra banda, pel que fa als premis de les postres, van correspondre a Casa Granero de Serra, primer, i Casa Salud de València i el restaurant Miguel y Juani de l’Alcúdia, segon i tercer, amb 500 €, 250 € i 150 € patrocinats per Xufatopia, l’Ajuntament i Ecoama.

  Va ser una jornada amb un dia assolellat i un ambient esplèndid des de primera hora. La regidora de Foment Econòmic i Agricultura, Amparo Martí, destaca. “en només dos anys hem consolidat una cita de la restauració a Meliana molt vinculada al producte de l’horta, de qualitat i de proximitat, que projecta, encara més, l’oferta gastronòmica de què Meliana ja és referent”. En aquesta edició han participat vint restaurants de diverses comarques valencianes. A més, han col·laborat diversos comerços del poble subministrant els ingredients, especialment les carnisseries, que a primera hora ja van oferir un esmorzar amb embotit a tots els participants i tota l’organització. El concurs de paelles també va servir perquè, després, el nombrós públic que hi va acudir poguera assaborir aquest plat tan singular de l’Horta Nord. S’hi van repartir més de 600 racions.

  Ara, al llarg de tota la setmana i fins diumenge, la gent pot participar en la setmana gastronòmica, Menja’t Meliana, en algun dels nou restaurants que s’hi han adherit i que ofereixen els seus menús per a l’ocasió. Com diu l’alcalde, Josep Riera, “tota la programació està clarament vinculada al projecte de Turisme de l’Horta. Turisme Carraixet, que té en la restauració i el producte de l’horta un dels seus atractius”. De fet, quatre dels cinc restaurants del Club de Producte Tastem l’Horta participen en Menja’t Meliana.

  Al concurs també hi van ser presents nombroses personalitats com ara la diputada de Mancomunitats, Dolors Gimeno; el president de la Mancomunitat del Carraixet i alcalde d’Alfara del Patriarca, Llorenç Rodado; els alcaldes de Foios i Albalat dels Sorells, Sergi Ruiz i Nicolau Claramunt; o el secretari de la Unió, Carles Peris, entre altres.

  Tota la informació es pot trobar en l’enllaç www.melianabonlloc.com

  Més informació
 • 26 febrer 2020
  LLISTAT DEFINITIU BAREMACIÓ SOL.LICITUDS MERCAT EXTRAORDINARI DE FALLES
  Més informació
 • 26 febrer 2020
  El Ajuntament d'Alfafar i ACYPAL renoven el seu conveni de col·laboració per la promoció del comerç de proximitat

  El Ajuntament d'Alfafar ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar, ACYPAL, a través del qual l'Ajuntament manté les línies de treball conjuntes amb els comerciants locals per a continuar incentivant i innovant en l'accions que afavorisquen la promoció i el desenvolupament comercial d'Alfafar, especialment del comerç de proximitat.

  La renovació, amb vigència per a dos anys, assegura la continuïtat d'aquesta estreta col·laboració des de l'any 2012, amb el compromís i voluntat de totes dues parts a planificar, executar i l'avaluar totes aquelles mesures que deriven principalment de l'organització i promoció de l'activitat comercial: millorar la visibilitat de les característiques pròpies del nostre comerç local i la promoció del valor de la proximitat i la qualitat.

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  Subvencions per al foment d'autònoms i treballadors per compte propi

  La convocatòria té com a objecte la concessió de subvencions per a fomentar l'emprendimiento a través del programa de foment del treball autònom

  El termini per a la presentació de les sol·licituds s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 30 de setembre de 2020. Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la data d’inici que conste en la declaració d’alta en el Cens d’obligats tributaris.

  Publicació en el DOGV

  Resolució de la subvenció

  Extracte de la resolució

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  RETAIL DIGITAL

  Retail Digital pretén ser el teu suport per a identificar en quin estat es troba el teu negoci hui en aspectes digitals, facilitar-te informació i eines que t'ajuden a pensar on vols estar i donar-te suport en el teu camí cap a la transformació digital.

  La iniciativa es dirigeix a  xicotets empresaris i empresàries de l'àmbit del comerç minorista i l'artesania, el seu equip de treball o persones que aspiren a formar part d'aquesta activitat professional. Autònoms i autònomes, emprenedors i emprenedores, microempreses i pimes del sector comercial i de l'artesania de la Comunitat Valenciana.

  Retail Digital ofereix a través del seu servei web: eines d'autodiagnòstic, Assessorament i acompanyament: programa de Coaching Digital, Formació, Recursos multimèdia, Publicacions, Solucions, Experiències...

  ---> ACCÉS A la INFORMACIÓ PUNXANT ACÍ

  La informació i recursos que inclou aquesta pàgina formen part de les mesures incloses en el Pla d'Impuls a la transformació digital del comerç i l'artesania de la Comunitat Valenciana, una estratègia estructurada i consensuada per la Generalitat Valenciana, a través de la Secretaria Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Confecomerç CV, Va unir Gremial; el Centre d'artesania de la Comunitat Valenciana i les Cambres de Comerç valencianes; amb la finalitat de sensibilitzar formar, assessorar, secundar amb ajudes i projectes, i facilitar al comerç minorista i l'artesania, la seua incorporació al comerç electrònic i a la transformació digital.

  Font: Retail Digital

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  SUBVENCIONES DESTINADAS PROGRAMA DE FOMENTO DEL TRABAJO AUTÓNOMO

  El plazo para la presentación de las solicitudes será iniciará al día siguiente al de la publicación de este extracto en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana y finalizará el 30 de septiembre de 2020. Con carácter adicional a este plazo general, las solicitudes deberán presentarse en el plazo de dos meses desde la fecha de inicio que conste en la declaración de alta en el Censo de obligados tributarios.

  Publicación en el DOGV

  Resolución de la subvención

  Extracto de la resolución

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  Obert termini sol·licitud ajudes foment d'ocupació autònoma de LABORA 2020.

  Quantia de la subvenció:

  1. L'import de la subvenció es determinarà en funció de la pertinença de la persona sol·licitant en el moment de l'alta com a personal autònom a algun dels següents col·lectius:
  a) Persones desocupades en general: 2.500 euros.
  b) Persones desocupades menors de 30 anys o majors de 45 anys: 3.000 euros.
  c) Persones desocupades amb diversitat funcional: 3.500 euros.
  d) Dones desocupades víctimes de la violència sobre la dona: 4.500 euros.
  2. Els imports establits en les lletres a), b) i c) s'incrementaran en 500 euros en el cas de les dones.

  Enllaç: 

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  EAUTOE 2020- Ajudes a persones desocupades

  Estimats Emprenedors,

  Us volem informar que han eixit les ajudes EAUTOE 2020.

  L'objecte que tenen aquestes ajudes és fomentar l'emprendimiento a través del programa de foment del treball autònom, pel qual s'atorga una subvenció en concepte de renda de subsistència a les persones desocupades que accedisquen al seu ocupació a través de la creació d'activitat empresarial independent, per mitjà del seu establiment com a personal treballador autònom o per compte propi en projectes innovadors. A l'efecte d'esta convocatòria, es considerarà innovador:

  - Projectes empresarials que oferisquen alguna novetat o millora sobre productes o servicis existents
  - Activitats empresarials o professionals en què es detecte una falta d'oferta en el territori on la persona treballadora autònoma vaja a prestar servicis.
  - Idees de negoci, en sectors madurs, que donen resposta a necessitats no cobertes.

  Detall de procediments

   

   

   

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  Les noves empreses innovadores ja poden contactar amb CREAMA per a informar-se de les ajudes al treball autònom publicades per la Conselleria.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les subvencions de foment d'ocupació dirigides a:

  Els emprenedors i, més concretament, als treballadors aturats inscrits en LABORA que creen llocs de treball mitjançant l'activitat empresarial independent, és a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi des de l'1 de gener de 2020 i fins al 30 de setembre de 2020.

  Es manté com a imprescindible que el projecte empresarial tinga caràcter innovador i reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera, la qual cosa precisarà l'informe de qualsevol de les entitats incloses en el Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana. Destacar que Creama és una entitat inclosa en el Mapa.

  Les ajudes van des dels 2.500 € fins als 4.500 € segons el col·lectiu d'emprenedors (aturats en general, menors de 30 anys o majors de 45, persones amb diversitat funcional, etc.) incrementant-se les quantitats en cas de dones.

  Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos de la data d’inici que conste en la declaració d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris.

  Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtindre tota la informació en el CREAMA, a través de la xarxa d'Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Benissa, situada al C/ Escoto, 72.

  Més informació
 • 25 febrer 2020
  CURS A CREAMA BENISSA DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS EN TREBALLS DE CONSTRUCCIÓ 20 H.

  CREAMA Benissa organitza un curs de prevenció de riscos laborals de 20 h per al sector de la construcció. En aquesta ocasió es realitzarà del dimarts 5 al divendres 8 de maig de 2020, en horari de 16.00 a 21.00 h. El curs tindrà lloc en el Centre d'Excel·lència de Benissa (darrere de Creama), C/ Escoto, 72.


  Aquest curs va dirigit a tots els professionals que necessiten obtindre la targeta TPC. Per a assistir al curs és necessari inscriure's prèviament, igual que realitzar el pagament d'aquest, en aquesta ocasió el curs té un preu de 125 €.


  Els interessats podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h. Per a més informació poden telefonar al 965732100.

  Més informació
 • 24 febrer 2020
  L'ADL arranca la formació a comerciants de 2020

  L'Agència de Desenvolupament Local arranca el curs formatiu per a comerciants amb el curs "Curs de Gestió de Certificats Electrònics per a Associacions i Comerços", el dimecres 26 de febrer, de 14 a 16 hores, en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar

  Gràcies a la col·laboració del departament de Participació Ciutadana, ha sigut possible organitzar una formació entorn de les eines disponibles per a la tramitació telemàtica amb la administración pública, obligatòria, per exemple, per a comerciants que facturen a institucions públiques. 

  Aquesta mateixa formació s'impartirà en quatre ocasions, amb l'objectiu de adaptar-se a la flexibilitat horària dels comerços, els dies 25 de març, 1 i 15 d'abril.

  Més informació
 • 24 febrer 2020
  CAFÉS EMPRENEDORS

  El dijous 12 de març, torna el cicle «Cafés Emprenedors-Ondara Activa» a les 15:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de Jaume García, Director General de Garmol.

  Garmol - carros de la compra, és una empresa familiar que porta des de 1968 fent el mateix: carrets de la compra diferents, amb qualitat, disseny i innovació. Els seus carros, ara, arriben fins a Japó.

  «Cafés Emprenedors» és un cicle de xerrades informals d’empresaris locals per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Un cicle de xarrades a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local: “les històries dels empresaris ondarencs, contades i compartides per ells”.

  Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s a l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org 

  Més informació
 • 24 febrer 2020
  Formación de actividades auxiliares de comercio y almacén

  Un total de 19 jóvenes de entre 16 y 29 años procedentes de la comarca han iniciado este lunes 24 el curso de formación gratuito de actividades auxiliares de comercio y almacén que se desarrolla hasta el 8 de abril en la Biblioteca Municipal Francisco Salinas en Callosa de Segura. El curso organizado por Convega y la Cámara de Comercio con la colaboración del Ayuntamiento de Callosa de Segura, está dentro del programa PICE, del plan de capacitación 2020. Con el curso se incluye la obtención del carné de manipulador de Alimentos y el de operador de carretillas elevadoras. El concejal de Fomento y Comercio, Vicente Mora les ha dado la bienvenida este lunes al inicio del curso.

  Més informació
 • 24 febrer 2020
  AJUDES EMPRENEDORS 2020

  L’Adl-Afic d’Ondara informa de l’obertura de termini per a sol·licitar les subvencions destinades al programa de foment del treball autònom per a l’exercici 2020, per part de Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació. S’ha obert el termini per a Subvencions Foment de l’Ocupació dirigida a l’Emprenedoria. Ajudes a persones desocupades que accedeixin al seu ús a través de la creació d’activitat empresarial com a personal treballador autònom en projectes innovadors.

  La convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a fomentar l’emprenedoria a través del programa de foment del treball autònom, pel qual s’atorga una subvenció en concepte de renda de subsistència a les persones desocupades que accedeixen al seu ús a través de la creació d’activitat empresarial independent, mitjançant el seu establiment com a personal treballador autònom o per compte propi en projectes innovadors.

  1. L’import global màxim estimat per a finançar aquestes subvencions serà de 2.000.000 euros, condicionat a l’existència de crèdit adequat i suficient en el pressupost del Servei Valencià de Ocupació i Formació per a 2020.

  2. La quantia de la subvenció es determinarà en funció de la pertinença de la persona sol·licitant en el moment de l’alta com a personal autònom a algun dels següents col·lectius:

  a) persones desocupades en general: 2.500 euros

  b) persones desocupades menors de 30 anys o majors de 45 anys: 3.000 euros

  c) persones desocupades amb diversitat funcional: 3.500 euros

  d) dones desocupades víctimes de la violència sobre la dona: 4.500 euros.

  **Els imports establerts en les lletres a), b) i c) s’incrementaran en 500 euros en el cas de les dones.

  El termini per a la presentació de les sol·licituds s’iniciarà al dia següent al de la publicació d’aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 30 de setembre de 2020.

  Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtindre tota la informació a l’A.D.L.-A.F.I.C. d’Ondara, Plaça del Convent, 2, tel: 965766250 o al correu electrònic: adl@ondara.org .

  Més informació
 • 24 febrer 2020
  ACTUA: CURS DE GESTIÓ I ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

  PART TEÒRICA
  Aquest curs està enfocat principalment a la difusió dels coneixements bàsics per a la resolució de situacions habituals en la gestió empresarial.

  Del dimarts 25 al divendres 28 de 12:00 a 13:30h

  _________________________________________________________________

  PART PRÀCTICA

  Orientat al desenvolupament pràctic amb eines informàtiques i l'exposició i resolució de situacions habituals en l´estratègia empresarial.

  Del dimarts 26 al divendres 29 de 10:00 a 11:30h

  ________________________________________________________________

  INSCRIPCIONSFORMULARI D´INSCRIPCIONS

  MÉS INFORMACIÓ: IDEA 962455101 o en creacion.empresas@alzira.es

  Més informació

 • Pàgina 1 de 494

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9869 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible