El portal del comerciant

Noticies

 • 14 Desembre 2018
  Alfafar presenta la seua nova Guia Comercial

  En el nou document, que ja s’ha constituït com un recurs habitual a la casa dels habitants d’Alfafar, es poden trobar les dades actualitzades dels comerços de la localitat: establiments del comerç de proximitat, del Mercat Municipal i de la gran superfície comercial.

  Durant la jornada d’ahir dimarts, l’àrea de comerç de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alfafar va presentar el document, dins dels actes de la Setmana del Comerç, en un acte en el qual van estar presents l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, el president del Consell d’Economia Local i Comerç, Toni Milla, i representants del comerç local, entre ells, el president de l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (Acypal), Mauro Lorenzo.

  Nova categorització dels comerços

  Entre les novetats d’aquesta nova edició està la nova categorització dels comerços: un total de vint-i-sis categories que ara integren també altres subcategories, amb l’objectiu d’augmentar la precisió en la localització, per part de les persones usuàries, de cada comerç i els serveis i productes que ofereix.

  Importància de l’actualització

  Des de l’àrea de Comerç d’ADL han volgut insistir en la necessitat que cada comerç aprofite l’oportunitat que brinda aquest document per a la visibilització del seu negoci, per al que resulta vital l’actualització de les dades en l’agència.

  La sisena edició de la Guia Comercial d’Alfafar es podrà trobar en la web municipal i en dependències municipals i, molt prompte, en els comerços de tota la localitat.

  Més informació
 • 13 Desembre 2018
  HORARI I ANIMACIÓ DELS MERCATS MUNICIPALS DE MANISES DE NADAL

  HORARI DELS MERCATS MUNICIPALS DE NADAL

  Per tal de d'oferir un servei millor als consumidors i a les consumidores, i promoure l'activitat comercial del municipi, el Mercat Municipal dels Pins i el dels Filtres tindran els següents horaris comercials:


  HORARI DEL MERCAT DELS PINS


  Diumenge 23: Obert. Horari matinal

  Dilluns 24: Obert. Horari habitual

  Dilluns 31: Obert. Horari habitual


  HORARI DEL MERCAT DELS FILTRES


  Dilluns 24: Obert. Horari habitual

  Dilluns 31: Obert. Horari habitual

   

  ANIMACIÓ ALS MERCATS :

  • 24 de desembre d’11 a 12.30 h, als mercats dels Filtres i dels Pins: Taller i visita dels donyets del Pare Noel.

  • 5 de gener d’11 a 12.30 h, als mercats dels Filtres i dels Pins: Taller i visita dels patges reials.

  Més informació
 • 13 Desembre 2018
  "CAMPANYA DE PROMOCIÓ COMERCIAL NADAL 2018"

  Participa en la campanya que organitza l'Associació de Comerciants de Chiva en col·laboració amb l'Ajuntament i gana un dels 5 lots que se sortegen, en total prop de 5.000 EUR en premis!!!!

   

  Més informació
 • 13 Desembre 2018
  ESTA NAVIDAD COMPRA EN TORREVIEJA
  Més informació
 • 13 Desembre 2018
  Campanya de Nadal del Comerç

  Pots veure la roda de premsa amb més novetats de la campanya de Nadal del Comerç d'Alcoi ací

   

  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  CALENDARI COMERCIAL MANISES 2019
  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  Els productors i comerciants que treballen amb carxofa de Denominació d’Origen, guardonats amb la Carxofa d'Or 2019

  més

  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  ELS REIS D'ORIENT COMPREN AL COMERÇ DE TORRENT

  Des del 10 de desembre el comerços de Torrent feliciten els Nadals als seus clients donant-los l’oportunitat de guanyar molts premis.

  Aquelles persones que compren en els comerços que participen a la campanya “ELS REIS D'ORIENT COMPREN AL COMERÇ DE TORRENT” durant les dates nadalenques podran omplir una butlleta que els donarà dret a participar en el sorteig que se celebrarà el proper 4 de gener de 2019.

  Se sortejaran 12 premis per valor de 150€ cadascun per comprar als comerços participants a la campanya, premis que cobriran les compres realitzades des del 10 de desembre fins al 20 de gener.

  A més, aquelles persones que visiten l’exposició de “Playmobils” instal·lada a l’Antic Mercat, al C/ Baviera, 2; a partir del 24 de de desembre, rebran a l’entrada una bulleta que podrà contindre un premi sorpresa, regal d’algun dels comerços col·laboradors.

  Eixí mateix, totes aquelles persones que participen el proper 28 de desembre en la carrera de San Silvestre que se celebrarà a Torrent, i vagen amb una disfressa original, entraran en el concurs que premiarà les millors disfresses, tant de grup com individual com les millors disfresses infantils. Tots els premis que rebran els diferents guanyadors, seran per un import econòmic que podran fer efectiu en algun dels comerços que participen a la campanya “ELS REIS D’ORIENT COMPREN AL COMERÇ DE TORRENT”.

  BASES DELS SORTEJOS I PREMIS

  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  AQUEST NADAL TORNA A I.LUSIONARTE

  PROMOCIÓ COMERCIAL AMB SORTEIG DE 20 VALES DE 100€

  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  Exposición “El Mercado de Abastos nos muestra nuestra Navidad”

  Exposición “El Mercado de Abastos nos muestra nuestra Navidad” Desde el próximo 12 de diciembre al 5 de enero en el Mercado de Abastos se podrá disfrutar de la exposición que organiza la Asociación de comerciantes de nuestro municipio.

  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  EN NADAL, LA MÚSICA ARRIBA AL COMERÇ D'ELDA

  A fi d'amenitzar i fer més atractives les compres a Elda durant el període Nadalenc, la Regidoria de Comerç ha programat una sèrie d'actuacions de música Nadalenca en directe en diferents zones comercials de la ciutat.

  DATES, HORARIS I EMPLAÇAMENT DE LES ACTUACIONS: 

   

  • Dissabte 15 de desembre, en Mercat Central d'Elda de de 11,30 a 12,30 h.
  • Dimarts 18 de desembre, en Mercat de San Francisco, de 11,30 a 12,30 h.
  • Divendres 21 de desembre, en Av. Alfons XIII, de 11,30 a 12,30 h.
  • Dissabte 22 de desembre, en eixample c/ Juan Carles I (front Pl. Major), de 12,00 a 13,30 h.
  • Dissabte 22 de desembre, en carrer *Antonino Vera, de 18,30 a 20 h.

   

  ------------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 12 Desembre 2018
  NADALS AL COMERç 2018

  Por la realización de compras en el comercio local de Paterna,

  entradas gratuitas para los espectáculos de teatro, en el Auditorio Antonio Cabeza.

   

  Hansel y Gretel y la casita sin gluten. Día 26 de diciembre de 2018 a las 18:30 h

  Piratas. Día 2 de enero de 2019 a las 18:30 h

  El patito no es feo, es diferente.. Día 4 de enero de 2019 a las 18:30 h

   

  Més informació
 • 11 Desembre 2018
  El CED i la Casa de la Dóna de l'Ajuntament de Quart de Poblet promouen el projecte "Gira Mujeres" impulsat per la Fundació Coca-Cola

  - Troba la teua ruta: per mitjà d'una formació presencial-taller de 10 hores (dividida en dos sessions de 5 hores cada una) , que té com a objectiu afavorir l'apoderament de les dones en la presa de decisions en el seu àmbit professional i personal per mitjà de l'impuls dels seus projectes i iniciatives laborals.
   - Inicia el teu viatge: formació virtual de 30 hores centrada en les capacitats de les participants i el foment de l'emprendimiento a través del model Canvas. 
  - T'acompanyem: Esta tercera etapa del projecte se centra en un procés de mentoria per a les 10-15 participants. La iniciativa està dirigida a dones, tant empleades com desocupades, entre 18 i 60 anys, que este estiguen en situació de desocupació y/o siguen emprenedores, i busquen una alternativa a la seua situació professional, consolidar la seua emprendimiento o vullguen reinventar el seu negoci. El taller es durà a terme en les instal·lacions de la Coca-Cola de Quart de Poblet, en el mes de Gener de 2019 i en horari de matí.

  * Si estàs interessada a participar, i a fi de començar la primera parada, pots posar-te en contacte amb el Centre d'Ocupació o l'àrea d'igualtat (casa de la dóna) de l'Ajuntament de Quart de Poblet, a fi de recopilar durant el mes de desembre, les candidatures i poder derivar-les a l'entitat gestora del projecte.

  Tal com contempla el programa de l'itinerari Gira dones descrit, a més d'estes primeres hores de formació, esta etapa es podrà completar amb 30 hores de formació online, en la que es desenrotllarà, de forma més concreta, la idea de negoci inclús es podrà optar a 3.000 euros per a arrancar el nou projecte.

  Més informació
 • 11 Desembre 2018
  II CONCURSO ESCAPARATES NAVIDEÑOS

  El objetivo del Concurso de Navidad es dinamizar el comercio local en esta época del año a través del Concurso Navideño de Escaparatismo Comercial Navidades de 2018, animando a todos los comerciantes a participar en esta campaña de animación comercial, aderezando sus escaparates con originales motivos navideños, creando un entorno propicio para atraer el comercio en Callosa de Segura. El plazo de inscripción estará abierto hasta el viernes día 14 pudiendo presentar la solicitud en la oficina de Turismo y obtener las bases, tanto en dicha oficina como a través de la página web del Ayuntamiento.

  Més informació
 • 11 Desembre 2018
  El Comercio

  Desde el próximo día 15 de diciembre y hasta la festividad de Reyes en estas fiestas de Pascua los vecinos y visitantes de Callosa de Segura van a ver ambientadas sus compras con un emotivo sonido a Navidad, desde la concejalía de comercio del Ayuntamiento y a petición de la junta directiva de la Asociación de Comercio Mixto de Callosa de Segura que solicitaron a esta concejalía acciones que ayudasen a dinamizar el comercio, se ha instalado en las principales calles comerciales de la localidad un hilo musical que en horario comercial, por la mañana de 10:00 a 14:00 horas, y por las tardes de 17:00 a 21:00 horas, alegra y anima el ambiente en unas fechas marcadas por las celebraciones y compra de regalos. El hilo musical se ha distribuido en el itinerario que ocupa la mayor parte de arterias comerciales de la localidad, Plaza de España, Plaza Reina Sofía, C/ Luis Galiana y Canónigo Hidalgo, Cervantes, Nuestra Señora de los Remedios, Santa Rita hasta esquina Mercado, Rambla Baja y Avenida de la Constitución.

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  LA NIT DE LA LLUM IL·LUMINA AMB MILERS DE CIRIS EL CENTRE DE DÉNIA

  Milers de ciris il·luminaran els carrers del centre històric en aquest esdeveniment de dinamització comercial en el qual participaran més de 70 comerços i també les parades del Mercat Municipal, que ampliaran l’horari d'obertura fins a les 23 hores.

  En aquesta edició, la Nit de la Llum avança el seu horari i començarà a les 17.30 hores. A partir d’eixe moment, els carrers s'ompliran de música i ball, cors de nadales, jazz en directe i la il·luminació de 7.000 ciris distribuïts per tot el centre històric comercial. En alguns punts, com les places del Consell i la de la Constitució, s'apagarà l'enllumenat elèctric i els ciris seran l'única font d'il·luminació, creant un ambient únic. A més, molts dels comerços participants oferiran a la seua clientela descomptes i regals fins a l'hora de tancament, prevista a les 21.30 hores.

  Els cors de la Peña flamenca Miguel Poveda, l'Associació de Pares i Mares del col·legi Maristas (APAMAR), Al-Manchara i la Colla del Cànter col·laboren en la iniciativa cantant nadales en diversos punts del centre urbà.

  Les actuacions de jazz en directe seran a càrrec del quintet Original Dixieland Sedajazz i el grup Nina Dinamita & La Swing Milicia.

  Finalment, a iniciativa del comerç Toy Planet (carrer de la Mar, 15), el Pare Noel atendrà en l'establiment durant tota la vesprada als xiquets i xiquetes que vulguen lliurar-li la seua carta.

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  CINE REIS MANISES

  CINEMA DE REIS

   

  La promoció està dirigida a les persones que compren en el comerç urbà de Manises i en els mercats municipals en les festes de Nadal i Reis 2018/2019.

  Cada compra de 10 € es podrà canviar per una entrada gratuïta. Els tiquets de valor inferior podran sumar-se a altres per a obtindre la quantitat mínima de 10 €.

  Per cada tiquet superior a 40 €, s'entregaran un màxim de 4 entrades.

  Els tiquets que donen dret a aquesta promoció seran de compres realitzades des del dilluns 10 de desembre 2018 fins al divendres 4 de gener de 2019, en una o diverses botigues tradicionals i mercats de Manises.

   

  PEL·LÍCULA: SMALLFOOT

   

  Dates d’emissió

   

  Dimecres 2 de gener de 2019: 18 h

  Dijous 3 de gener de 2019: 18 h

  Divendres 4 de gener de 2019: 18 h

  Dissabte 5 de gener de 2019: 12 h

  REPARTIMENT DE LES ENTRADES I DELS TIQUETS DE LES ACTIVITATS

  S'entregaran al Centre de Promoció i Desenvolupament Municipal, situat al carrer València, 22. Horari i dies d’entrega de les entrades de cinema: des del 20 de desembre fins al 4 de gener, en horari de 8 a 14 hores

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  L'alcalde Toni Francés i la regidora d'Hisenda presenten la proposta dels Pressupostos Municipals per al 2019

  Un Pressupost de 64 milions d'euros i que aquest any creix un 8%

  Veure la roda de premsa

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  Encesa de llums de Nadal en Quart de Poblet 2018

  També invita a participar en totes les accions preparades pel teixit associatiu del municipi, que contagien un esperit solidari i festiu, lligat a estes dates; un esperit que arriba a tota la ciutadania, des dels més menuts als més majors.

  L'elecció de la il·luminació s'ha fet amb criteris d'eficiència energètica, utilitzant leds, amb un significatiu estalvi. Hi ha 4 arbres de Nadal il·luminats: plaça sant Rafael, plaça de la Constitució, Ajuntament i Villalba de Lugo/Centro de Salut, a més dels arcs nadalencs en diferents carrers del municipi.

  L'alcaldessa, Carmen Martínez Ramírez, la regidora de Comerç, Maite Ibañez Martinez, el president d'Associació Comerciants de Quart de Poblet, Juan Borrego, i el vicepresident, Ángel Lorente, van supervisar l'encesa.

  Més informació
 • 07 Desembre 2018
  Sé la estrella de esta Navidad, busca tu estrella para realizar las mejores compras en los comercios de Teulada Moraira”
  Més informació

 • Pàgina 1 de 451

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9020 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible