El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

CELEBRA SAN VALENTÍ A SANT JOAN 2024

Dades bàsiques

Títol: CELEBRA SAN VALENTÍ A SANT JOAN 2024
Organisme: SANT JOAN D'ALACANT
Data de inici: 09-02-2024
Data de finalizació: 25-02-2024
Resum:

Arriba el mes de febrer i amb ell, una de les celebracions més populars del calendari “el dia de Sant Valentí”, en la qual vam demostrar l'amor i l'amistat que sentim pels nostres éssers més estimats. Com a regals, menjar i amor estan estretament relacionats, des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant us volem proposar una iniciativa gastronòmica i comercial, d'aquesta manera, tots gaudirem d'una experiència inoblidable CELEBRANT SANT VALENTÍ en el nostre municipi.



Gràcies a aquesta proposta aconseguirem dinamitzar el consum durant el mes de febrer, atraient a nombrosos clients disposats a gaudir d'una gastronomia en la qual els enamorarà la seua rica explosió de sabors i el seu irresistible preu i dels millors detalls per a regalar a preus irresistibles.



Per a això, us proposem:



HOSTALERS: “MENÚS QUE ENAMOREN” l'elaboració d'un menú original, atractiu i deliciós, perquè tots els que ho desitgen, durant els dies del 9 al 25 de febrer, puguen compartir amb una persona especial, un deliciós menjar o sopar que els proporcione una experiència inoblidable per un preu de 25.-€ per persona



COMERÇOS: “COMPRES AMB COR”. Tots aquells comerços que s'adherisquen a la iniciativa disposaran d'una etiqueta en forma de cor que cada comerciant haurà de col·locar en aquell producte que vulga promocionar, aplicant un descompte especial per a fomentar el consum que genera aquesta celebració. Amb aquesta nova proposta, pretenem aprofitar el vaivé de públic que atrau els MENÚS QUE ENAMOREN per a oferir-li, igualment, un comerç dinàmic i atractiu.



La Regidoria de Comerç realitzarà una potent campanya publicitària en mitjans de comunicació, xarxes socials, webs de turisme… i editarà el material gràfic necessari per a donar difusió a les vostres propostes gastronòmiques i comercials.



La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: PROMOCIÓ
Subtipus d'activitat: Campanya de promoció de la ciutat com a destinació comercial
Etiquetes: SANT JOAN D'ALACANT, SAN VALENTÍN, MENÚS QUE ENAMORAN,COMPRAS CON CORAZÓN

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Publicitat en MUPIS, tanques i similars

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa