El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

FIRELDA 8. FIRA DEL COMERÇ D'ELDA

Dades bàsiques

Títol: FIRELDA 8. FIRA DEL COMERÇ D'ELDA
Organisme: ELDA
Data de inici: 22-10-2021
Data de finalizació: 24-10-2021
Resum: La fira del comerç eldense comptarà amb 37 carpes i en la seua programació s'inclouen activitats d'animació com a concerts en directe d'artistes i DJ’s locals, exhibició, sortejos, ludoteca infantil i tallers infantils.

La Plaça Castelar tornarà a acollir el pròxim cap de setmana una nova edició de Firelda, la Fira del Comerç d'Elda, tal com ha anunciat aquest matí la regidora de Comerç i Mercats, Sarah López durant una compareixença en la qual ha estat acompanyada per Salvador Suárez, president de l'Associació de Comerciants del Mercat Central, i Manuel Carpio, president de l'Associació d'Empresaris d'Elda.

L'edil ha recordat que “la situació sanitària va impedir que l'any passat poguérem celebrar aquesta cita tan important per al comerç eldense i aquesta vegada, gràcies a la notable millora de la situació sanitària, podem reprendre un certamen que per primera vegada organitzem per mitjà d'un conveni subscrit amb l'Associació de Comerciants del Mercat Central i l'Associació d'Empresaris d'Elda”.

Sarah López ha afirmat que “per al govern local és una satisfacció enorme poder celebrar de nou un esdeveniment que vam posar en marxa l'any 2013 i que, fins a la pandèmia, no havia deixat de créixer. El comerç local és fonamental punt per la importància que té en l'activitat econòmica de la nostra ciutat com pel paper que juga com a vertebrador de la vida en els nostres barris, als nostres carrers i en les nostres places”.

Firelda té com a objectiu promocionar els comerços i serveis d'Elda i impulsar la venda dels seus productes, béns i serveis. Se celebrarà els dies 23 i 24 d'octubre a l'entorn de la Plaça *Castelar, d'11.00 a 22.00 hores el dissabte i d'11.00 a 21.00 hores el diumenge.

En aquesta ocasió seran 37 les carpes que s'instal·laran i en la qual hi haurà establiments que representaran a tots els sectors comercials de la nostra ciutat: roba i complements, calçat, regals, serveis de perruqueria i estètica, alimentació, restauració… El certamen, com és habitual, inclourà també diferents activitats d'animació, com a actuacions musicals d'artistes locals en la ‘petxina’ de la Plaça Castelar, DJ’s, exhibicions i *ludoteca permanent amb animacions i tallers infantils.

A més, els propis expositors duran a terme durant la Fira demostracions, promocions, sortejos i activitats per a posar en valor els seus establiments i, a més, dinamitzar el recinte firal en tot el seu recorregut. Tota la informació sobre FIRELDA està disponible en el Portal de Comerciant (www.elda.portalcomerciante.com) i en la pàgina web de l'Ajuntament (www.elda.es).

López ha recordat que “des del govern local hem realitzat durant tots aquests mesos per a estar al costat dels comerciants, impulsant iniciatives i mesures per a ajudar-los. En aquest sentit, vull recordar algunes d'aquestes mesures, com el concurs #*Elda2030, dotat amb més de 250.000 euros en premis per als comerços, el Bo Descompte Elda Renaix, dotat amb 75.000 euros i que permetrà posar en marxa 7.500 bons, i les ajudes del Pla Impuls, amb 900.000 euros de dotació, a les quals s'han acollida prop de 800 comerços, pimes i autònoms”.

Font: www.elda.es
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: EVENTS
Subtipus d'activitat: Fires comercials
Etiquetes: ELDA, FIRELDA, COMERCIO

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Anuncis en portals d'internet
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Enviament d'e-mail (butlletins, newsletters, etc)
  • Anunci en premsa escrita
  • Anunci en radio
  • Cartelleria i promoció en punt de venda
  • Fullets
  • Roda de premsa
  • Nota de premsa

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa