El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

BASES DEL V CONCURS D'APARADORS DE CINEMA SANT JOAN D'ALACANT

Dades bàsiques

Títol: BASES DEL V CONCURS D'APARADORS DE CINEMA SANT JOAN D'ALACANT
Organisme: SANT JOAN D'ALACANT
Data de inici: 30-04-2021
Data de finalizació: 07-05-2021
Resum: Del 8 al 15 de maig de 20 21 Sant Joan d´Alacant estendrà la seua catifa roja per a celebrar la seua XX I FESTIVAL DE CINEMA , organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament  de Sant Joan d´Alacant.
En aquesta ocasió, l'edició retrà homenatge a la figura de l'universal director valencià Luis García Berlanga (1921-2010) un dels millors directors del cinema espanyol. Enguany celebrarem el centenari del seu naixement, una efemèride en la qual s'està posant l'accent principalment a nivell autonòmic i també des de les institucions culturals a nivell nacional. Des del Festival de Sant Joan ens unim a aquesta reivindicació amb especial afecte, ja que encara tenim en la memòria la presència de Berlanga com a president del jurat del primer Concurs de Vídeo de Sant Joan d'Alacant, o cosa que és el mateix, la primera edició del nostre Festival de Cinema, fundat precisament en l'I.E.S. Luis García Berlanga.
Per aquest motiu, la Regidoria de Cultura y la Regidoria de Comerç us vol proposar que tot Sant Joan visca la festa del cinema als seus carrers i negocis, lluint…. APARADORS DE CINEMA

Per a això, o s informem de les BASES de participació en el V CONCURS D'APARADORS DE CINEMA DE SANT JOAN D´ALACANT, per a recrear un ambient cinematògraf en els nostres comerços de proximitat durant l'edició del Festival.

La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: CONCURS
Subtipus d'activitat: Concurs aparadors
Etiquetes: FESTIVAL, CINE, SANT JOAN, CONCURSO

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa