El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

VIURE ACÍ EN EL CENTRE

Dades bàsiques

Títol: VIURE ACÍ EN EL CENTRE
Organisme: ALCOI
Data de inici: 17-10-2019
Data de finalizació: 12-11-2019
Resum: L'Ajuntament col·loca en la Plaça d'Espanya una casa modular, d'inspiració modernista, perquè duesparelles difonguen en xarxes socials les bondats de viure en el centre.

Els habitants d'aquesta casa efímera seran seleccionats a través d'un concurs de vídeos i podran guanyar un any de lloguer gratis d'un immoble restaurat a estrenar en el centre d'Alcoi.

L'Ajuntament porta anys potenciant el retorn de les famílies i dels joves a aquesta àrea que compta amb un dels conjunts arquitectònics modernistes més importants d'Europa.

Demà arranca la cerca de les dues parelles que es convertiran, durant dues setmanes, en inquilins d'aquesta casa modular, que compta amb tota mena de comoditats: jardí amb terrassa, televisió, wifi, etc. Les parelles candidates a prescriptores d'Alcoi hauran d'enviar un vídeo a viurealcentre@alcoi.org, explicant les raons per les quals volen viure en aqueixa particular llar. El termini de presentació dels vídeos acaba el diumenge 27 d'octubre i el dia 30 ja entrarà la primera parella seleccionada, afrontant els divertits reptes que, durant sis dies, li pose per davant l'organització de la iniciativa. Els seus competidors faran el mateix del 6 al 12 de novembre.

Un dels punts forts del projecte és que els guanyadors d'aquest concurs urbà obtindran 365 dies de lloguer gratis en un habitatge del centre d'Alcoi. "Un autèntic regal per a tots, perquè esperem que aqueix any de vivències dels triomfadors en el centre històric d'aquesta urbs, contagie a altres persones i vinguen a gaudir de tot el positiu que comporta la vida en aquests carrers", destaca Vanessa Moltó.

Amb aquesta innovadora acció de street màrqueting, l'Ajuntament tracta d'incentivar la vida en el centre entre els joves i les famílies. D'alguna manera, per a recuperar aqueixa essència de barri cosmopolita que sempre ha caracteritzat a Alcoi.


Enllaç a les bases del concurs https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/2/1211/file/Bases_concurso_VIURE_ACI_AL_CENTRE_def_-_Ayto._Alcoy.pdf

La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: CONCURS
Subtipus d'activitat: Altres concursos
Etiquetes: viure, aci, centre

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Anuncis en portals d'internet
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Anunci en premsa escrita
  • Anunci en radio
  • Cartelleria i promoció en punt de venda
  • Fullets
  • Roda de premsa
  • Nota de premsa

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa