El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

RIBA-ROJA ES LA CANYA!!!

Dades bàsiques

Títol: RIBA-ROJA ES LA CANYA!!!
Organisme: RIBA-ROJA DE TÚRIA
Data de inici: 15-11-2019
Data de finalizació: 17-11-2019
Resum: Un any més, Riba-roja es puja al tren de la tapa per a posar rumb als diferents negocis del sector gastronòmic que s'han adherit a la V edició de la campanya: “Riba-roja és la canya”. La ruta, que transcorrerà des del 15 fins al 17 de novembre, oferirà diferents propostes per a divulgar les millors receptes de la gastronomia local amb la finalitat d'atraure un gran nombre de visitants.

Un total de 14 establiments de Riba-roja oferiran durant aquests tres dies exquisites delicies en forma de tapa amb beguda (vi, cervesa o refresc) per 2,50 euros. Els assistents podran degustar diferents opcions gastronòmiques, des de tapes més tradicionals fins a altres més innovadores i selectes on prevalen els matisos i la mescla de sabors amb la finalitat d'atraure els veïns i veïnes de Riba-roja a recórrer tots els establiments i així assaborir en primera persona la gastronomia local. Els negocis obriran les seues portes al públic el 15 i 16 de novembre de 18.30 a 21.30 hores i el diumenge, 17 de novembre d'11.30 a 14.00 hores.

“Aquesta iniciativa ha aconseguit consolidar-se en el calendari i suposa un gran atractiu tant per als veïns i veïnes com a visitants, que tenen l'oportunitat de conéixer, a un preu molt assequible, el producte local”, assegura el regidor de Comerç, José Luis Ramos.

Com ja és tradició, la ruta comptarà amb el tren turístic de la tapa encarregat de realitzar el recorregut per cadascun dels bars i restaurants adherits a la campanya “Riba-roja és la canya”. Aquells que vulguen pujar-se al tren trobaran les parades en les proximitats dels diferents negocis participants.

Així mateix, participar en la ruta pot tindre premi, ja que totes les persones que ompliguen el passaport amb 2 segells de diferents negocis adherits podran participar en un sorteig de 10 sopars per valor de 50 euros cadascun.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, una vegada més, torna a apostar per aquest tipus d'iniciatives gastronòmiques que tenen com a objectiu la promoció i revitalització del sector de la restauració local alhora que ens convida a submergir-nos en els millors productes gastronòmics del municipi.
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: ALTRES
Subtipus d'activitat: Altres activitats
Etiquetes: CANYA, CAÑA, RIBA-ROJA

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa