El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

EL GASTROBÚS MEDITERRANI ARRIBA A ELDA

Dades bàsiques

Títol: EL GASTROBÚS MEDITERRANI ARRIBA A ELDA
Organisme: ELDA
Data de inici: 27-05-2019
Data de finalizació: 27-05-2019
Resum: Sota el lema “La nostra Dieta Mediterrània. La *culTÚra que compartim”, el Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (*MAPAMA) llança una nova campanya on promociona la Dieta Mediterrània amb l'objectiu de donar a conéixer, entre els consumidors, la importància d'una alimentació equilibrada i variada, que incloga els aliments de la Dieta Mediterrània, així com la importància de realitzar exercici físic moderat *odos els dies, proporcionant, així mateix, equilibri per a la nostra ment i organisme.

*GASTROBÚS MEDITERRANI

Dins de les actuacions previstes, el Ministeri, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, portarà a Elda el *Gastrobús Mediterrani, que durant 6 mesos, recorrerà diferents províncies de la geografia espanyola amb l'objectiu de donar a conéixer la Dieta Mediterrània, els aliments que la componen i els seus beneficis.

L'autobús Mediterrani estarà a Elda dilluns que ve 27 de maig de 2019, i se situarà en la Plaça *Castelar d'Elda, en horari de 12,00 a 20,00 h.

A l'interior de el *gastrobús es realitzaran quatre tallers de “consum responsable”, per a donar a conéixer quins aliments s'han de consumir en cada època de l'any i oferir consells sobre la reducció del desaprofitament alimentari, entre altres.

En tots aquests actes, també, es duran a terme degustacions i el lliurament de materials promocionals, així com de fullets informatius per a transmetre als consumidors el valor d'un estil de vida equilibrat, com és el de la Dieta Mediterrània, juntament amb la pràctica diària d'exercici físic moderat.

Aquestes presentacions són obertes al públic i gratuïtes.

--------------

La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: EVENTS
Subtipus d'activitat: Exposicions (fotografies, cartells....)
Etiquetes: Dieta, alimentación, sostenibilidad

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Nota de premsa

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa