El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

Nova línia d’ajudes que generarà un impacte d'1 milió d’euros en el comerç i hostaleria local

Dades bàsiques

Títol: Nova línia d’ajudes que generarà un impacte d'1 milió d’euros en el comerç i hostaleria local
Organisme: ALCOI
Data de inici: 19-05-2020

La mesura acordada per l’Ajuntament es troba dins del programa ‘Reactiva Alcoi’

 Una nova mesura encaminada a minimitzar les conseqüències econòmiques derivades de la Covid-19 i que està enfocada al comerç i hostaleria local. Es tracta d’una nova línia d’ajudes dins del programa de mesures socials i econòmiques que porta a terme l’Ajuntament sota el nom de ‘Reactiva Alcoi’, i la seua aplicació generarà un impacte d’1 milió d’euros en el comerç i hostaleria local.

Aquesta nova línia d’ajudes, que està consensuant-se amb els representants del sector i amb els grups polítics, consisteix en una subvenció de 200 euros a tots els comerços de proximitat i establiments d’hostaleria d’Alcoi que no han pogut desenvolupar la seua activitat fins a estar en la desescalada, per tal de fomentar el consum i promocionar aquests sectors econòmics locals que han patit el tancament durant pràcticament dos mesos amb motiu de l’estat d’alarma, que requeria estrictes mesures de seguretat i sanitàries per frenar els contagis per coronavirus.

Amb aquesta campanya els comerciants i hostalers hauran d’aplicar un descompte als seus productes de fins al 25%, amb un màxim de 20 € per compra, fins a esgotar l’import de la subvenció. La subvenció està dotada en total amb 250.000 €, per la qual cosa aplicant el descompte del 25% genera un impacte de vendes al comerç local d'1 milió d’euros, beneficiant a tots els establiments d’Alcoi d’igual manera.

L’Ajuntament està avançant els terminis perquè aquesta campanya de promoció del comerç local es puga dur a terme la segona meitat del mes de juny i principis de juliol, quan els comerços previsiblement ja podran obrir amb el seu aforament complet.

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa