El portal del comerciant
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 08 novembre 2016
  BLACK FRIDAY 2016 TORREVIEJA

  Estos son los comercios de Torrevieja con ofertas en el Black Friday¡¡

  ¡¡Haz tu lista y lánzate a la calle los días 25 y 26!!

  No te quejes luego si se te han pasado estas ofertas y te gastas un pastón en Navidad….

  Descargate las ofertas de Black Friday pinchando AQUÍ

  Special offers on Black Friday.

  On Friday 25th and Saturday 26th.

  Write down your shopping list and go out those days.

  Download Black Friday offers by clicking HERE

  Més informació
 • 07 novembre 2016
  Jornades de Motivació al Desenvolupament Professional

  La jornada, el programa de la qual adjuntem, es presenta en format multi-espai en el qual, de manera simultània, les persones participants podran asisitir a sessions formatives, debats, tallers pràctics en l'ús de les TIC per a l'ocupació, rebre orientació professional personalitzada per a la millora del perfil ocupacional, o accedir a eines assistides que els permetran elaborar i modificar el seu CV.

  La inscripció en aquestes jornades és gratuïta. I es pot realitzar de forma individualitzada a través d'aquest enllaç: http://ow.ly/1qrd305r0fs

  Més informació: http://bit.ly/2eEysyR

  Esteu tots convidats

  Una salutació

  Més informació
 • 07 novembre 2016
  La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs presenta la campanya de descomptes per al Divendres Negre

  La regidoria de Comerç, juntament amb les dues associacions de comerciants de la localitat, han presentat aquest dilluns la campanya conjunta de descomptes que hi haurà durant l'anomenat "Divendres Negre" que se celebrarà els dies 25 i 26 de novembre.  

  "En treballar de forma conjunta les dues associacions, enguany creiem que aquest esdeveniment es veurà potenciat", ha explicat el regidor de Comerç Domènec Fontanet, que ha afegit que qualsevol establiment que vulgue sumar-se podrà fer-ho sense necessitat de pertànyer a cap entitat.  
   
  Per a això els interessats tan sols tindran que omplir la sol·licitud que se li facilitarà a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) perquè se li pugue enviar tot el material promocional de la campanya, com la cartelleria i les targetes de descompte per als seus clients.  
   
  Juanjo Borràs, president de "Vinaròs és comerç", ha explicat que en els pròxims 20 dies cada establiment marcarà els descomptes en una cartolina, cada vegada que el client compri al seu local. Aquests seran aplicables durant el Divendres Negre i podran ser d'un 10, 15, 20 o 25%
   
  A més, Mª Ángeles Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, ha explicat que la majoria de botigues participants marcaran la seua millor oferta amb un punt negre, perquè d'aquesta manera pugue ser identificada més fàcilment pel comprador. 
   
  Finalment, el regidor ha acabat convidant a tota la ciutadania a participar d'aquesta iniciativa dinamitzadora del comerç local, però en la qual també s'ofereixen opcions molt avantatjoses per al consumidor.

  Més informació
 • 07 novembre 2016
  Divendres negre a Vinaròs.Les teues compres de novembre es beneficiaran de fins a un 25 % de descompte.

  DIVENDRES NEGRE A VINARÒS

  Les teues compres de novembre realitzades als comerços adherits a la campanya, es beneficiaran de fins a un 25 % de descompte.

  Compra abans del DIVENDRES NEGRE i el divendres 25 i dissabte 26 et beneficiaràs del descompte acumulat.

  Ah!! i recorda. El DIVENDRES 25 I DISSABTE 26 busca el punt negre, és el producte amb més descompte.

  Consulta aquí les BASES DE LA CAMPANYA i els COMERÇOS ADHERITS

  Més informació
 • 07 novembre 2016
  El dia 17 de novembre Tast del Territori al Mercat de Vinaròs. Productes de Vistabella del Maestrat

  El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

  Dijous 17 de novembre, podràs tastar els productes de Vistabella del Maestrat, cuinats per Marc Martorell i Anna Barceló, del Bloc Mochila de Sabor

  Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

   

  Més informació
 • 07 novembre 2016
  Premi Empresa de Gata 2016

  Més informació
 • 04 novembre 2016
  El comerç de Torrent celebra el seu Black Friday el 25 i 26/11

  Estimat empresario/a:

  Des d'IDEAT li presentem la ja coneguda i existosa campanya de promoció del comerç local "BLACK FRIDAY TORRENT" que se celebrarà els dies 25 i 26 de Novembre de 2016, amb l'objectiu d'impulsar el consum en el municipi.

  Black Friday (en espanyol Divendres Negre) és un dia especial de vendes per als comerciants i empresaris, i de compres per als consumidors pels grans descomptes, promocions i ofertes que li'ls oferixen. És el dia de major moviment comercial i una de les jornades de descomptes més espectaculars del món.

  Per això, és una magnífica ocasió perquè el comerç de Torrent se sumix a esta iniciativa organitzada a nivell mundial, però amb la data ampliada al cap de setmana també (divendres i dissabte) i poder aprofitar el filó mediàtic que ja de per si acompanya a este dia de compres massives.

  Des d'IDEAT i l'Ajuntament de Torrent, com és habitual en totes les campanyes, es realitzarà una forta inversió publicitària en els diferents mitjans de comunicació (premsa local, xarxes socials, portals d'Internet, cartelería, merchandising...) on figuraran tots els comerços participants i les seues ofertes. A més se sortejaran 3 compres gratis, entre els clients que compren durantes eixos dos dies, per import màxim de 150EUR cada una, per a aconseguir una major expectació entre els clients.

  Podran participar de manera gratuïta en la campanya qualsevol establiment comercial que es comprometa a:

   - Oferir als clients, durant TOT EL CAP DE SETMANA (des d'obertura fins tancament del divendres i dissabte) , OFERTES, PROMOCIONS O DESCOMPTES prou atractius i que hauran de vindre especificats en el document de sol·licitud d'adhesió a la campanya.

  - Col·locar el cartell identificatiu de la campanya que li serà entregat, en un lloc visible del seu establiment, amb una anterioritat mínima de 5 dies a la seua celebració.

    - Donar-li difusió entre els clients, i inclús a través de xarxes socials si es disposa d'elles, ja que està comprovat que s'aconseguix major repercussió i abast si els comerciants s'impliquen directament i la donen a conéixer els seus clients.

  - Decorar l'establiment y/o entregar al públic infantil els globus serigrafiados amb el nom de la campanya, que els facilitarem des d'IDEAT, amb l'objectiu que durant eixos dos dies es promocione també in situ la campanya.

  -  Habilitar l'urna (bossa, caixa o semblant) perquè els clients puguen depositar els seus bitllets de participació, que seran impresos des d'IDEAT.

   Com adherir-me a la campanya?

  Omplir el formulari d'adhesió que s'adjunta i remetre-ho per qualsevol dels següents mitjans abans de la data límit del 9 de Novembre de 2016

  - per correu electrònic a: ideatenvios@torrent.es, sol·licitant confirmació de la recepció del mateix, o entregar-ho personalment en C/ Ramón i Cajal, núm. 7, 2a. Per a qualsevol dubte o aclariment cride'ns al telèfon: 96.111.18.68.

  Esperem que la campanya siga del seu interés i poder comptar amb la seua participació!"

  Més informació
 • 04 novembre 2016
  IX Feria del Chocolate, el Dulce y el Pan Artesano

  Castellón vive su fin de semana más dulce. La Feria del Chocolate, el dulce y el pan artesano (ChocoCas) se celebrará desde mañana hasta el domingo en la Pérgola con un programa de más de 40 actividades y la previsión de recibir 8.000 visitas. La concejala de Impulso de la Actividad Económica, Patricia Puerta, ha reiterado una vez más la apuesta del Gobierno municipal "por las ferias que, como ChocoCas, ayudan a dinamizar el comercio local, se convierten en un foco de atracción de visitantes y ponen en valor nuestros productos artesanos". Horario: Viernes de 16 a 20 h. Sábado y domingo: Mañana de 10 a 14 h. Tarde de 16 a 20 h.

  Més informació
 • 04 novembre 2016
  Ruta de Tapes
  Més informació
 • 04 novembre 2016
  L´ESTÀVEU ESPERANT ??

  L´ESTÀVEU ESPERANT ??

  Comprar, Menjar, Beure, Riure, Ballar, Cantar, Veure, Passejar, Gaudir ...

  Tot el que busques en un cap de setmana ple de sorpreses...

  La BLACK WEEKEND torna a RIBA-ROJA…

  I la ruta de la tapa: RIBA-ROJA ÉS LA CANYA!!

  18, 19, I 20 de novembre a l´Avinguda de la Pau

  Més informació
 • 03 novembre 2016
  3 de novembre a Alacant, Macrojornada Focus Pyme 2016 Comunitat Valenciana
  Més informació
 • 03 novembre 2016
  Generalitat i Diputació de València col·laboraran en matèria de comerç

  La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, ha acordat amb el director general de Comerç i Consum de la Generalitat, Natxo Costa, i amb el director de Promoció Econòmica de Divalterra, Josep Melero, col·laborar en la realització de Plans d'Acció Comercial en diversos municipis.

  L'acord és fruit d'una ronda de trobades entre la vicepresidència de la Diputació i diferents Conselleries, que cerca “trobar vies de col·laboració entre les dues administracions, evitar duplicitats i donar un servei més eficaç a la ciutadania”, segons ha assenyalat Amigó.  Els Plans d'Acció Comercial en els quals col·laboraran Divalterra, empresa pública de la Diputació, i la Conselleria d'Economia, permetran analitzar tècnicament les potencialitats i necessitats comercials de cada municipi per a poder incidir en aquests aspectes.

  En aquest sentit, Divalterra oferirà formació als agents de l'OMIC (Oficines Municipals de Comerç), als Agents de Desenvolupament Local (ADL) i als de Foment i Innovació Comercial (AFIC) per a potenciar el seu paper en la modernització del teixit comercial dels municipis valencians.

  La diputada ha afirmat que les administracions “no estan per a competir, sinó per a sumar” i per açò la Diputació “ha de mantenir un contacte fluït amb la Conselleria d’Economia en aquells aspectes que puguen incidir més directament en els municipis”. D'altra banda, el director general de Comerç i Consum de la Generalitat ha plantejat a la vicepresidenta de la Diputació l'estudi de línies d'ajuda específiques per a les federacions supracomarcals de comerciants, una eina de la qual actualment ja disposen les Diputacions de Castelló i Alacant. 

  Així mateix, també s'han valorat vies per a donar una major difusió a les activitats i exposicions del Centre d'Artesania, entitat dirigida a potenciar l'artesania valenciana, i per a promoure la consolidació i la competitivitat de les empreses dels diferents sectors artesanals. Finalment, ambdues institucions avaluaran la possibilitat de realitzar accions a mig terme que potencien els mercats municipals i l'urbanisme orientat al foment del comerç de ciutat.

  Enllaç a la noticia

  Més informació
 • 03 novembre 2016
  Callosa Acoge este viernes 4 noviembre la Gala “Premios Empresariales Vega Baja 2016”

   

  La Asociación de Empresarios de la Vega Baja (ASEMVEGA) entregará el próximo viernes 4 de noviembre en la casa de cultural Reina Sofía a las 20 horas los galardones de los ‘Premios Empresariales Vega Baja 2016″ en una gala empresarial de marcado carácter comarcal.

  El premio al ‘Mejor Empresario’ ha recaído en Pablo Serna, de TM Grupo Inmobiliario de Torrevieja; el reconocimiento a la ‘Empresa Emprendedora’ ha sido para el Grupo Lysmon Escuelas Infantiles de Bigastro y el premio a las ‘Nuevas Tecnologías’ se ha otorgado a Eckermann Laboratorium de Almoradí. Del mismo modo, el premio al ‘Mérito Turístico’ ha sido para el Hotel Doña Montse Spa & Golf de Torrevieja y el galardón a la ‘Mejor Gestión Medioambiental’ ha recaído en el Grupo Agrotecnología.

  ASEMVEGA ha otorgado también tres menciones honoríficas: una de ellas a Mediterránea Asociación Gatronómica (MAGA); otra la asociación GAL, Agrupación Rural Sur de Alicante y una tercer a la cooperativa eléctrica de Callosa de Segura que funciona desde 1929.

  Desde la concejalía de fomento del Ayuntamiento de Callosa de Segura, que ostenta el alcalde de la localidad Fran Maciá, ha destacado la distribución comarcal de estos premios, que contribuyen a reconocer la figura del empresario, en su papel de creador de riqueza y facilitador de empleo. Destacó igualmente la importancia que para una ciudad como Callosa de Segura, de marcado carácter industrial, representa el poder acoger esta gala a cuya convocatoria se han presentado 15 candidaturas directas y 30 propuestas.

  Més informació
 • 02 novembre 2016
  Ondara celebra la seua XXXI "Fira de Fires" del 12 al 27 de novembre

   

  Ondara celebrarà del 12 al 27 de novembre la XXXI Fira de Fires. La tradicional Fira de Fires d'Ondara tornarà a ser un esdeveniment plenament consolidat on la promoció econòmica, la gastronomia, l'oci, el comerç i l'oferta lúdica es donen de la mà per a aconseguir atraure a milers de visitants. La presentació de la Fira d’Ondara 2016 ha comptat aquest matí amb la presència de l'Alcalde d'Ondara, Zeus Serrano; el Regidor de Turisme i Promoció Econòmica, José Ramiro; el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Ondara (ACO) Juanjo Mahiques; i la tècnica ADL d'Ondara, Ana Cotaina. La presentació ha comptat a més amb l'artista artífex del cartell d'aquesta edició 2016, el pintor Toni Ortolà, qui ha explicat que la imatge abstracta que il·lustra el cartell reflecteix la fusió entre la velocitat de les atraccions de la fira, la gastronomia i el sentit del gust; d'ací els colors, el cercle que assembla un plat, i la sensació que està girant. Una cosa diferent i arriscada; una imatge provocadora i impactant que és el que es buscava, segons ha confirmat José Ramiro, el qual ha donat les gràcies a Toni Ortolà per aquesta obra.

  L'Alcalde d'Ondara, Zeus Serrano, ha afirmat que la Fira d'Ondara és una data assenyalada en la comarca, perquè Ondara es converteix en un punt de referència quant a l'oci, el comerç, i les activitats lúdiques i gastronòmiques, i ha aprofitat públicament per a convidar a la ciutadania a la Fira d'Ondara, “de la que estem molt orgullosos.”

  Segons ha explicat el Regidor de Turisme i Promoció Econòmica, José Ramiro, el primer cap de setmana, els dies 12 i 13 de novembre, se celebraran els esdeveniments “II Fira Marina Alta en els 5 Sentits. El Gust”; Fira d’Atraccions; Fira Gastronòmica i Gran Fons d’Ondara. El segon cap de setmana firal (19 i 20 de novembre) estarà dedicat a la XXXI Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval, la Fira d’Atraccions, el Concurs Caní, la Fira Gastronòmica i, en esports, la Partida de Llargues. I el tercer i últim cap de setmana (26 i 27 de novembre) el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, el Diumenge de Tapeig al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica. La fira d'atraccions repetirà ubicació, i s'instal·larà a l'aparcament públic situat a l'entrada nord del nucli urbà, al carrer Nacions Sense Estat, al costat del MasyMas. Els dies del xiquet de la fira d'atraccions seran els dimecres 16 i 23 de novembre, i les atraccions tindran el preu de 1,5 euros.

  En aquesta ocasió, José Ramiro ha destacat que la principal novetat de la Fira d’Ondara 2016 serà la celebració de la Fira Gastronòmica durant els tres caps de setmana en els propis establiments participants. En aquesta edició participaran 12 negocis de restauració en la proposta, que estaran connectats mitjançant un “trenet” que efectuarà una ruta circular, cada 30 minuts, portant als clients de local en local perquè puguen gaudir dels plats i tapes més saborosos i d'un menú degustació especial de Fira amb productes de temporada i típics del nostre territori. A més, tots els menús comptaran amb un element en comú que enguany serà la “pansa”; amb l'objectiu que els negocis participants es puguen incloure pròximament en la “Ruta dels Riuraus”. Els bars i restaurants que participen en aquesta nova Fira Gastronòmica 2016 són Hotel Ramis; Bar Restaurant Alfatares; Va de Bo; Allí Baix Bar; Restaurant Bar Plaça de Bous; Cafè Sendra; Bar Restaurant El Gallego; Bar La Xata; Bar La Parada – L'Euro; Bar El Terrat, Il' Frateli "La Nonna", i Tasta’m. El “trenet” realitzarà la seua ruta circular, gratuïta per als usuaris, els dissabtes de 13 a 20 hores i els diumenges de 12 a 16 i de 17 a 20 hores, durant els tres caps de setmana de la fira. A més, tots els establiments participants oferiran entre setmana el menú especial de fira (tots els dies del 12 al 27 de novembre). Des de l'Ajuntament d'Ondara s'editarà un fullet amb el pla i ubicació de tots els negocis participants de la Fira Gastronòmica 2016.

  I CAP DE SETMANA: II FIRA MARINA ALTA EN ELS 5 SENTITS “EL GUST”, FIRA D'ATRACCIONS, FIRA GASTRONÒMICA I GRAN FONS d'ONDARA

  Quant a la “II Fira Marina Alta en els 5 Sentits. El Gust”, que se celebrarà al Prado d'Ondara durant el primer cap de setmana de la Fira de Novembre (12 i 13 de novembre), cal indicar que la novetat és que se centrarà aquesta edició en el “gust” per a potenciar la gastronomia comarcal. Cada any, aquest esdeveniment comarcal, que compleix amb aquesta la seua segona edició, es dedicarà a un dels cinc sentits. Aquest 2016 se centrarà en sentit del gust, i cada estand s'orientarà cap aquest sentit, amb propostes relacionades amb la gastronomia, restauració, productors, tasts, etc., i es podran realitzar diferents tipus d'activitats relacionades, com ara mostres de cuina, demostracions, o degustacions, amb la participació d'entitats i organismes comarcals.

  D'altra banda, els diferents regidors i tècnics de turisme comarcals han manifestat l'interès de treballar en coordinació i presentar en la fira un calendari gastronòmic anual que arreplegarà la majoria d'esdeveniments anuals que se celebraran en la Marina Alta durant 2017. De manera que aquest esdeveniment comença a generar sinergies entre els participants; que és un dels objectius amb què va ser creada la Fira Comarcal, la finalitat de la qual és disposar d'un punt de trobada de tots els actius (municipis, empreses, i associacions) per a buscar sinergies, exposar totes les potencialitats a nivell individual i col·lectiu comarcal, i consolidar aquesta fira anualment com a aparador intern i extern.

  La “II Fira Marina Alta en els 5 Sentits. El Gust” comptarà amb la presència de diversos Ajuntaments, institucions, associacions i empreses de la comarca. Ja està confirmada l'assistència a aquesta edició de 25 participants (entre municipis, institucions, empreses, i associacions): Calp, Teulada-Moraria, Beniarbeig, Ondara, Dénia, Els Poblets, Mancomunitat de la Retoria, Benidoleig, Mancomunitat Vall de Pop, Poble Nou de Benitatxell, El Verger, Xàbia, Gata de Gorgos, Mancomunitat de Pego i Les Valls; Macma, Baleària, Cedma, Aethma, CDT, Jovempa, IECMA, Grup Melic; Bodegas Leopoldo, Pastisseria Vitòria, Carnisseria Picó, i Cerveseria de la Marina Alta.

  Dins de la “II Fira Marina Alta en els 5 Sentits. El Gust” es tornarà a impulsar, coordinat per la Macma, el II Fòrum Comarcal Marina Alta, que com a novetat, se celebrarà en la carpa exterior annexa al Prado. El Fòrum comptarà amb una intensa programació durant el primer cap de setmana de fira que inclourà intervencions, ponències, taula redona i tallers relacionats amb la gastronomia i la producció agrícola.

  D'altra banda, el diumenge 13 de novembre se celebrarà una prova esportiva d'especial repercussió: el V Gran Fons d’Ondara, organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara amb eixida i meta junt amb el Prado d'Ondara.

  II CAP DE SETMANA: XXXI FIRA DE MOSTRES I COMPRES, MERCAT MEDIEVAL, FIRA D'ATRACCIONS, FIRA GASTRONÒMICA, CONCURS CANÍ I PARTIDA DE LLARGUES

  Els dies 19 i 20 de novembre tindrà lloc la 31a edició de la Fira de Mostres i Compres. Un esdeveniment plenament consolidat, de rellevància interprovincial, segons ha destacat la tècnica ADL d'Ondara, Ana Cotaina, en el que els comerços i empreses locals, i també algunes comarcals, oferiran una mostra de les seues ofertes en productes i serveis, amb preus especials de fira. Més d'una trentena d'expositors han confirmat la seua presència en aquesta fira, que compta amb una gran presència de negocis associats a l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Ondara, ACO. En aquesta XXXI edició de la fira hi ha confirmada l'assistència de 34 expositors, sent 24 d'ells locals, amb estands dins i també a l'exterior del Prado. Des de l'ADL-AFIC local s'ha destacat la importància de l'aposta de l'Ajuntament a l'hora de potenciar tots els comerços i empreses locals, i fomentar el seu associacionisme a través d'ACO, associació a què l'Ajuntament d'Ondara presta suport de manera diària i contínua.

  Per la seua banda, el president d'ACO, Juanjo Mahiques, ha indicat que alguns establiments associats participaran en la Fira Comarcal, i que molts ho faran en la Fira de Mostres. A més ha anunciat que ACO realitzarà una campanya d'animació comercial que es desenvoluparà durant la Fira i Nadal, amb un sorteig de 1.500 euros entre els clients; 1.000 euros de primer premi i 500 de segon premi, que es podran consumir realitzant compres en els establiments ACO.

  En aquesta edició de la fira de mostres i compres, es tornarà a incloure la instal·lació d'una zona de fòrum en la que els expositors podran programar xarrades o mostres dels seus productes o serveis. Els negocis participants són els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Mercado del Automóvil, Alberto Picó, Coletas , Manolo Fotògraf, Luansa, Maika Regals, Nebur, Bernardo Ortolà, Yorkis, Motos Mahiques, Gala’s, Agrupació mutua, Autoescola Bahia, Proseg Seguridad, Proteknon, Alfaidees, Passicos, Calçats Dora, Autoescola Ondara, Confortgama, Més de mil viatges, Hiper riego, Kobold, Ana Garrido, Raul Sodevila segurs, Comersintex, Aquadea, Steam It, Aquarica, Comersintex  i Carnaby Street.

  D'altra banda, el Mercat Medieval s'instal·larà el dissabte 19 i diumenge 20 de novembre en places del casc històric: la Plaça del Convent, la Plaça Major, i la Plaça de Sant Antoni, concentrant en aquests nuclis un atractiu recorregut històric, que comptarà amb les parades de venda de productes, de menjar i beguda, així com amb animació, animals i activitats infantils.

  Aquest cap de setmana continuaran els esdeveniments de la fira d'atraccions i la fira gastronòmica en els propis establiments participants, i a més el diumenge 20 de novembre se celebrarà el Concurs Caní en horari matutí.

  En l'àmbit esportiu, per al diumenge 20 de novembre, Ondara serà una de les seus del I Circuit a Llargues la Bolata, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració del Club de Pilota Valenciana d’Ondara i de l'Ajuntament d'Ondara. L'esdeveniment es disputarà amb dos partides al matí i una a la vesprada al carrer Llibertat, i comptarà amb jugadors professionals, suposant la celebració d'una festa de la pilota valenciana al carrer durant tota la jornada.

  III CAP DE SETMANA: MATINAL MOTERA, DIUMENGE DE TAPEIG AL PRADO, CONCENTRACIÓ DE VEHICLES ANTICS, FIRA D'ATRACCIONS, I FIRA GASTRONÒMICA

  D'altra banda, el tercer i últim cap de setmana de fira (26 i 27 de novembre), se celebrarà la Matinal Motera; el dissabte amb els concerts vespertins a l'escenari ubicat en la part posterior del Prado, i el diumenge al matí, amb la gran concentració motera organitzada per Ondara Custom Club, amb la que s'espera repetir l'èxit d'edicions anteriors, quan van participar més de 1.000 motos provinents de tota Espanya. La matinal motera comptarà amb l'actuació, el dissabte a la vesprada, dels grups Siana Soul i Why Not, i el diumenge al matí, de Marcos Elvis i La Moe Bad.

  La XIII edició de la Matinal Motera se celebrarà a l'Avinguda Doctor Fleming, mentre que la Concentració de Vehicles Antics tindrà lloc com a novetat a l'Avinguda d'Alacant. El “trenet” servirà així per a vertebrar ambdós esdeveniments. El “Diumenge de tapeig al Prado” completarà la programació de l'últim diumenge de fira, amb degustacions gastronòmiques a càrrec dels estands participants dins del Prado.

  A més, aquest últim cap de setmana continuarà la fira d'atraccions i la fira gastronòmica, amb el trenet que portarà als usuaris de ruta pels establiments participants.

  FIRA NADALENCA HELP DÉNIA MARINA ALTA

  Per a calfar motors de cara a la Fira d’Ondara 2016, el dissabte 5 de novembre el Prado acollirà la Fira Nadalenca de l'Associació Help Dénia Marina Alta de 9:30 a 16:00 hores, amb parades clàssiques de Nadal. Els beneficis per la participació dels estands es destinaran a la labor social i d'obres de caritat d'aquesta agrupació comarcal.

  Més informació
 • 02 novembre 2016
  AFIC Consorci Pactem Nord organitza el curs "Facebook per a comerços"

  La participación del alumnado será crucial, ya que ellos mismos crearán estrategias y contenidos que serán calificados por los demás participantes, imitando el mundo real online.

  Tiene una duración de 20 horas, repartidas como sigue:

  -Primera parte del curso en Vinalesa: 7-8-10-11-14 de noviembre de 14:30-16:30 h.

  -Segunda parte del curso en Puçol: 15-17-18-21-22 de noviembre de 14:30-16:30 h.

  La preinscripción se tiene que realizar desde el formulario online que encontrarás en: http://www.consorci.info/tablon-anuncios.html

  Més informació
 • 02 novembre 2016
  AFIC Torrent organitza un taller pràctic de paqueteria nadalenca

  Els dies 9 i 14 de Novembre se celebrara en la Casa de la Dóna de Torrent un taller de paqueteria nadalenca "EL EMPAQUETATGE, NOVA FERRAMENTA DE VENTA", en horari de 14:30 a 16:30h.

  Taller totalment GRATUÏT dirigit a comerciants per a estimular la creativitat en els embolcalls i en la decoració dels regals de la campanya navideña.Se mostraran les diferents formes d'embolicar els paquets, tenint en compte les caractarísticas del producte, l'estil, a qui va dirigit, la psicologia del color i saber transmetre la filosofia de l'empresa d'una forma creativa, pràctica i ecològica, com requerix el propi establiment.

  Es pretén a més donar a entedre la importància de l'empaquetatge com a reflex de la imatge del comerç actual i un vehicle de comunicació amb el client.

  Contingut:

  1. L'empaquetatge com una ferramenta de venda. El valor d'una bona presentació del producte.

  2. Empaquetatge: calendari i dates.

  3. Aspectes psicoloógicos del color.

  4. Materials.

  5. tendències actuals en paqueteria.

  6. Procediments i tècniques d'empaquetatge.

  Per a este taller s'oferix als alumnes a manera de suggeriment aportar paper d'empaquetar del seu comerç, per a rebre un assessorament sobre el mateix i qualsevol producte que tinguen a la venda i que els agradaria saber com embolicar.

  Més informació i INSCRIPCIONS, contacte amb ideatenvios@torrent.es

  Més informació
 • 02 novembre 2016
  Benicarló: Guanyadors dels IX Premis al Comerç Local

  Els Premis al Comerç 2016 que cada any entrega la Regidoria de Comerç han volgut reconéixer una vegada més l'esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors i clients. Els premis reconeixen aquest esforç i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

  més

  Més informació
 • 02 novembre 2016
  Activitats i descomptes al Mercat de Vinaròs durant el mes de novembre

  Durant aquest mes d'octubre el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats

   

   

   

   

  Més informació
 • 01 novembre 2016
  I CONGRESO DE DESARROLLO LOCAL DE GUARDAMAR DEL SEGURA Y FERIA DE EMPLEO, FORMACIÓN Y AUTOEMPLEO

  Més informació
 • 31 octubre 2016
  Celebra Halloween a Xirivella
  Més informació

 • Pàgina 9 de 394

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 7877 registres

T'interessa

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible