El Portal del Comerç Sostenible
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 27 juny 2016
  Fundesem ofereix a Xàbia una escola d’estiu per a emprenedors i xicotets empresaris

  Camprubí ha assenyalat que aquest curs, dividit en jornades de tres hores al dia, té caràcter gratuït i està especialment dirigit a emprenedors i xicotets empresaris del municipi. Els interessats a inscriure's a ponències soltes o bé a les sis que componen l'escola d'estiu poden dirigir-se a l'ADL local (en l'Oficina d'Atenció Ciutadana del portal del Clot), o bé per mail en afic.creama@ajxabia.org o al telèfon 965794266.

  Les classes, programades dos cada setmana, començaran el 5 de juliol i acabaran el 26. Obrirà el curs Ángel Ortuño amb el taller “Negociació comercial eficaç” (5 de juliol), seguit de Faustino Agullo amb “Finances per a no financers” (7 de juliol). La següent setmana s'han programat les ponències de Carlos Bravo “Com traure el màxim profit de les xarxes socials” (14 de juliol) i Manuel Jurado “Comunicar amb persuasió” (19 de juliol), mentre que l'última setmana s'oferiran les xarrades d'Aurelio Carrillo “Liderar Equips, Desenvolupar Persones i Aconseguir Resultats” (21 de juliol) i Rafael Hernández “El que un directiu deu saber de fiscalitat empresarial” (26 de juliol).

  Des de Fundesem, Luis Moltó ha explicat que els tallers plantejats per a l'escola d'estiu a Xàbia estan concebuts de manera dinàmica, perquè l'alumne participe, s'involucre i intercanvie opinions amb el professor. Moltó ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament en aquesta acció formativa, una de les més de 200 que programa Fundesem, una fundació són ànim de lucre lligada a empresaris de la província, al llarg de l'any sempre amb  vocació de transmetre la cultura empresarial i que les Pimes de la província estiguen al dia del que es cou en aquest món.

  Més informació
 • 27 juny 2016
  El Ministeri convoca els Premis Nacionals de Comerç Interior 2016
  Més informació
 • 26 juny 2016
  INSCRIU-TE JA! Trobada Enreda’t Requena, 16 de juny
  Més informació
 • 26 juny 2016
  La campanya "Relaxa’t amb Onda Centre Comercial" sorteja un cap de setmana a Marina d’Or

   

  Se sorteara 1 VIAJE DE FIN DE SEMANA PARA DOS PERSONAS CON PENSION COMPLETA AL HOTEL 5* MARINA D’OR Y ENTRADA AL BALNEARIO.

  Para participar en el sorteo deberán rellenar las papeletas que los comercios de la Asociación darán a sus clientes desde el 20 de junio hasta el 25 de julio. Dichas papeletas se depositaran en los mismos comercios

  El sorteo se celebrara el día 27 de julio a las 20:30 horas en la sala de reuniones de la Casa de la Cultura.

  La entrega de premios tendrá lugar el 29 de julio a las 20:30 en el salón de actos de la Casa de la Cultura.

   

   

   

   

   

   

  Més informació
 • 24 juny 2016
  Dia de les Compres a Alginet el divendres 10 de juny amb sorpreses i degustacions

  La Regidoria de Comerç amb la col·laboració de l'ACEAL organitzarà el proper divendres 10 de juny el Dia de les Compres a Alginet. Els comerços adherits romandran oberts durant tot el dia i fins les 22.00 i faran entrega als seus clients per cada compra mínim 10€, de tiquets numerats que han d'enviar per whatssap per a poder participar a un sorteig de 2 targetes regal de 50€ cadascuna. A més a més, si els clients volen doblar la seua participació en dit sorteig, han de fer-se la foto amb els tiquets de compra al photocall de la marca comercial instalat a la Plaça de la Font.

   

  Més informació
 • 24 juny 2016
  L’AFIC de Torrent reconeguda com la primera del rànquing d’activitat 2015

  El director general de Comerç i Consum,  Natxo Costa Pina,  ha notificat la seua més sincera enhorabona a l'Agència AFIC de Torrent, per la seua labor amb el sector comercial i les persones emprenedores durant l'any 2015.

  Este mèrit és degut i s'ha aconseguit gràcies al bon treball i les nombroses actuacions que es realitzen any rere any des de l'agència, combinat amb un gran esforç continu, implicació i dedicació en pro i per al foment i promoció del comerç local de Torrent, a més d'un servici als seus comerciants en assessorament personalitzat i la transmissió d'informació a través del Portal del Comerciant.

  El regidor de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Torrent, Andrés Campos, ressalta la important labor de dinamització, promoció, animació i proximitat del comerç local que des del Consistori i Ideat s'està realitzant i és la intenció de continuar treballant en esta línia de millora contínua, desenrotllant accions de millora del sector comercial de Torrent. El comerç local de Torrent pot estar d'enhorabona. Felicitats!!!"

  Més informació
 • 24 juny 2016
  24 de juny, comerç i animació a la SHOPPING NIGHT de Silla

  SHOPPING NIGHT SILLA: JORNADA NOCTURNA DE COMPRES EL 24 DE JUNY DE 2016 A PARTIR DE LES 21 HORES, AMB MÚSICA, DESCOMPTES, DEGUSTACIONS I MOLTES MÉS SORPRESES. SORTEIG DE DOS TARGETES REGAL DE 70 €

  Més informació
 • 24 juny 2016
  Benicarló es prepara per a la quarta edició de la Nit en Vetla

  Després de l'èxit aconseguit en les tres edicions anteriors, amb milers de persones omplint els carrers de Benicarló, la Regidoria de Cultura segueix apostant fort per la Nit en Vetla, un esdeveniment que ja s'ha consolidat com un dels plats forts de l'estiu a Benicarló destinat a promocionar l'oferta cultural, turística i comercial de la ciutat. La programació s'ha presentat aquest matí en presència del regidor de Cultura, Josep Barberà, i la regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá.

  més

  Més informació
 • 24 juny 2016
  D’Alzira, La REGANYÀ: Jornades gastronòmiques del 28 al 3 de juliol

  S'han presentat en l'Afic d'Alzira, les jornades gastronòmiques que està organitzant dins l'Associació empresarial d'Alzira, l'hostaleria d'Alzira i el Gremi de Forners junt amb l'Ajuntament per a patrocinar la gastronomia alzirenya i també un dels dolços més característics de la nostra ciutat com és la reganyà.

  Estes jornades tindran lloc del 28 de juny al 3 de juliol, coincidint amb el festival Spanish Brass (SBALZ), en diferents restaurants d'Alzira on es prepararà un menú especial i els i les comensals tindran l'oportunitat de tastar la reganyà.

  Més informació
 • 24 juny 2016
  BOTIGUES AL CARRER
  Més informació
 • 24 juny 2016
  Carcaixent. Mostra Artesanal Fira Modernista del 10 al 12 de juny

  Data prevista

  10,11 i 12 de juny

  Lloc previst

  Sant Francesc d’Assís

  Col·lectiu al qual va dirigit

   

  Artesans i comerços amb productes susceptibles de ser comercialitzats en una mostra artesanal

  Objectiu de l’activitat.Oferir una mostra de productes atractius per a comprar, dins d'una fira artesanal i dins del marc de la commemoració del centenari del títol de ciutat, centrada en el modernisme

  Cost aproximat

  Participació gratuïta

   

   

  DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

  Participació

  Tenint en compte que l'eix modernista de Carcaixent és el Quiosquet, Passeig i Parc Navarro Daràs, amb motiu de la celebració dels 100 anys de ciutat, es preveu la realització d'un esdeveniment artesanalsense cost de participació per a les empreses locals, que tinguen productes susceptibles d'emmarcar-se en la venda d'una fira artesanal o amb la temàtica del modernisme.

  La infraestructura serà facilitada per l'Ajuntament. Si es dóna el cas que hi haguera una demanda de participació major de la que l'Ajuntament enguany pot abordar, es faria l’adjudicació dels estands per orde d'inscripció.

  Tematització modernista

  Els participants hauran d'anar vestits com els artesans o comerciants de principis de segle. Per això, l'Ajuntament posa a la disposició dels participants tallers gratuïts de customització de roba actual a l'època modernista.

  En el cas de no voler participar en els tallers, s'indicarà com era la vestimenta d'aquella època, amb la finalitat que el participant busque la millor caracterització.

  Activitats turístiques, culturals i d'animació

  Totes les activitats previstes durant este cap de setmana estaran relacionades amb esta època, igual que la mostra gastronòmica i d’altres, que s’ubicaran en les proximitats del Passeig.

  Publicitat. L'Ajuntament té previst fer un gran esforç de publicitat amb la finalitat de donar a conéixer esta Fira Modernista. Cal tindre en compte que no existeix un esdeveniment d'este tipus en tota la Comunitat Valenciana, per la qual cosa l'objectiu és que este acte tinga cada any major força i arribe a ser un referent.

   

  Interessats cridar al telèfon d`Atenció a l`empresari de Carcaixent 660556913 o per emailadlaytocarcaixent@gmail.com

  Més informació
 • 23 juny 2016
  CLAUSURA PRIMER CICLO ESCUELA JOVENES EMPRENDEDORES DE LA MARINA ALTA

  La Escuela de Jóvenes Emprendedores de la Marina Alta celebra el final del 1ºCiclo El evento se celebrará el próximo jueves 23 de junio a las 17 hs en el Centro de Excelencia de Benissa
  El próximo jueves 23 de Junio a las 17:00 hs en el Centro de Excelencia de Benissa, se celebrará “Nuestro Día Ejemplar”, un evento de la Escuela de Jóvenes Emprendedores de la Marina Alta, El Recetario Financiero® en donde los alumnos harán experimentar a sus familiares, amigos e invitados desafíos de creatividad, motivación e ingenio, y además recibirán sus diplomas que los acreditan como personas emprendedoras.

  El evento, además, marca el final del primer ciclo que comenzó en febrero pasado, y en donde los alumnos trabajaron las habilidades y valores de la persona emprendedora como la creatividad, la comunicación, la confianza en sí mismos, el talento, la pasión y la perseverancia, entre otras cosas. En septiembre comenzará el 2º Ciclo, en donde los alumnos pondrán en marcha un proyecto emprendedor que presentarán a la comunidad en diciembre en la Expo Young Entrepeneur (EYE).


  La Escuela de Jóvenes Emprendedores, El Recetario Financiero® es un proyecto pionero a nivel nacional concebido para impulsar el desarrollo personal y profesional de los jóvenes entre 14 y 20 años, a través de la educación financiera y el emprendimiento. Tiene como objetivo principal que el alumno sea capaz de adoptar una actitud emprendedora ante la vida que le permita desarrollar su potencial tanto de manera personal como profesional.
  La Escuela de Jóvenes Emprendedores, El Recetario Financiero® de la Marina Alta, cuenta con el apoyo del Ayuntamiento de Benissa, el Ayuntamiento de Calpe y el Ayuntamiento de Teulada Moraira, además de Creama y empresas privadas como Fernandez Consulting, Grupo Ginestar, Centre Veterinari Benissa, Cristalerías Benissa y Benissa Digital, que patrocinan las becas de formación.


  En Octubre comenzará la segunda promoción de Jóvenes Emprendedores en donde 35 alumnos seleccionados podrán iniciar esta gran aventura emprendedora siendo parte de la Escuela.

  Més informació
 • 23 juny 2016
  Charla informativa APPCC

  A partir de l'1 de Juliol de 2016,  el Reglament (CE) 852/2004 entra en vigor i, per tant, Sanitat exigirà als diferents sectors alimentaris (comerç d’alimentació, bars i restaurants,...), que  disposen  de la Formació en la Guia APPCC de Pràctiques Correctes de Higiene corresponent al seu sector.

  Més informació
 • 23 juny 2016
  PRESENTACIÓN DESFILE MODA BENICÀSSIM 2016

  Ayer durante la presentación oficial del evento en la terraza del Jota’s Plaza, junto a la alcaldesa, Susana Marqués; la concejala Elena Llobell y representantes de la Asociación de Comerciantes y Servicios Profesionales de Benicàssim. Dicho evento pretende consolidarse para dar inicio a la temporada de verano, no solo en las playas sino también en la moda. Se espera la asistencia de más de 1.500 personas 

  Més informació
 • 22 juny 2016
  CHARLA DE COMUNICACIÓN NO VERBAL

      Pueden acudir comerciantes, hosteleros, empleados del sector inmobiliario, Agencias de viajes, Seguros, comerciales y por supuestos emprendedores….

      Esta actividad se celebrará el próximo lunes 4 de julio. La Charla empezará a las 15.00 horas y tendrá una duración de dos horas. El lugar el auditorio del Palacio de la Música c/Unión Musical Torrevejense nº 45.

      La concejalía de comercio entiende que el dominio de la técnica de comunicación es muy interesante a la hora de prever la actitud del comprador.

      Los tres ponentes en esta charla son expertos de amplia experiencia en la aplicación científica del lenguaje y la comunicación no verbal; imparten numerosos cursos en universidades y otras instituciones administrativas.

  En esta charla los asistentes podrán adquirir conocimientos muy importantes para su día a día en la venta y negociación de sus servicios y productos, Consiguiendo más beneficios y un mayor crecimiento para poder crear más puestos de trabajo y percibir de forma mas eficaz las emociones reales de los clientes, pero buscando eso si unos resultados inmediatos y duraderos.

  El programa de la sesión es el siguiente:

  Herramientas para comunicar con ÉXITO.
  Comunicación Verbal.
  Comunicación No Verbal.
  Las claves de la excelencia personal y profesional.
  Para Obtener Resultados inmediatos y duraderos

      Se puede realizar la inscripción mandando un correo electrónico a comercio@torrevieja.eu o llamando al teléfono 965710250 ext 0154.

  Més informació
 • 22 juny 2016
  Xarrada Associacions

  A partir de 2015, entre altres obligacions, les entitats han de complir una sèrie d’obligacions fiscals, documentals , dur una comptabilitat oficial i atendre’s a allò que diu la llei de transparència…amb aquesta xerrada pretenem informar sobre estes novetats i aclarir els dubtes que tinguen les associacions

  28/06/2016 SALÓ DE PLENS DE L´AJUNTAMENT DE MONCADA

  18.30 A 19.30 H

  INSCRIPCIONS EN CAIXA POPULAR C/ BADIA 102

  TELF 961309103

  Més informació
 • 22 juny 2016
  Continua la 1ª Ruta de tapas#BCTM

  Benissa continua ofreciendo la I Ruta de Tapas #BCTM estos días, una propuesta en la que este año participan los municipios de Teulada-Moraira y Calp y que finaliza este jueves en Benissa. 
  Un total de 12 establecimientos hosteleros han preparado tapas variadas y sabrosas, tanto dulces como saladas, al módico precio de 2 euros, que incluirá también un refresco. 
  Esta ruta, que está teniendo una excelente acogida, pretende impulsar y promocionar los establecimientos de hostelería de los tres municipios, el disfrute de sus productos, y que ayude a singularizar tanto la oferta gastronómica, como mejorar la experiencia turística y compartir clientes entre los tres municipios.
  Folleto: 
  http://www.benissa.net/ver/1864/1-ruta-e-tapas-bctm.html


  Bares y Restaurantes participantes
  Los Pepes
  Pa Líquid
  Casa Eusebio
  Bar Rte. Tapas Vizcaíno
  Bar Giró
  Bocatería Racó
  Bar Cafetería l´Esplai
  Pizzería Chaplin Benissa
  Cuina de Dos
  Cafetería Plaça 5
  Pa de Sucre
  Heladería Jijonenca


  Hastag del evento: #taparutaBCTM

  Més informació
 • 21 juny 2016
  Moncada prepara la seua Nit Oberta del Comerç per al proper 24/06

  Punts d'Actuacions (Escenaris amb moqueta):

  1. En la Plaça Creu de Quintana.

  2.-En la Plaça Mestre Iborra, confluència C/ Lluís Vives.

  3.-En la C/ 25 d'abril confluència C/ Santa Cecília.

   

  Activitats:


  1.-Decoració en les entrades fatxades dels comerços.

  Es col·locarà a un costat i a l'altre de la fatxada dels comerços participants, una columna de realitzada amb globus.

   

   2-Actuació “BATUCADA”

  Actuació de la Batucada que farà un recorregut per la població a partir de les 20´00 hores de la vesprada, anunciant el començament de la nit oberta del comerç de Moncada, fins a les 24´00 hores.


  3.-Actuació “XARANGA UNIÓ MUSICAL DE MONCADA”.

  Actuació de la Xaranga de la Unió Musical de Moncada, que farà un recorregut per la població a partir de les 21,00 hores de la vesprada, anunciant el començament de la nit oberta del comerç de Moncada, fins a les 22´00 hores.


  4.-Actuació “AMEBA TEATRE I ANIMACIÓ”. Farà un recorregut per la població amb dos actors i un carret amb música animant a la gent a què entre en els comerços des de les 20:00 a les 24:00 hores.


  5.-Actuació de “COPPELIUS ESCOLA DE DANSA”

  Actuarà en diferents escenaris des de les 20:00 a les 24:00 hores.


  6.-Actuació del Grup Musical “NASTY BOOGIE”

  Tindrà un punt d'actuació fix en El carrer Lluís Vives amb la travessia Plaça Mestre Iborra, des de les 20´00 a les 24´00 hores.

  7- Actuació “TITOLA TEATRE I ANIMACIÓ”

  Actuarà en diferents escenaris des de les 20:00 a les 24:00 hores.

  Més informació
 • 21 juny 2016
  CHARLA COMUNICACIÓN NO VERBAL

  Més informació
 • 21 juny 2016
  FOMENTO ECONÓMICO Y COMERCIO

  Durante el primer semestre de 2016, más de 125 ciudadanos han sido atendidos en la Oficina Municipal de Información al Consumidor de Riba-roja. Desde principios de año, estos usuarios han interpuesto un total de 64 reclamaciones para su resolución ante el servicio municipal.


  La Oficina Municipal de Información al Consumidor (OMIC) de Riba-roja, dependiente de la concejalía de Fomento Económico, es un servicio gratuito de información  y orientación que, además, media en los conflictos que puedan surgir entre consumidores y empresarios para intentar una solución amistosa.


  Como organismo de ámbito municipal, desde la OMIC, instalada en las dependencias de la Agencia de Desarrollo Local, se informa a los consumidores sobre sus derechos y deberes en temas de consumo y al mismo tiempo, se tramitan sus quejas, reclamaciones, denuncias.


  Durante el primer semestre del 2016,  más del 50% de las reclamaciones presentadas han sido referentes a problemas con telefonía e Internet, un porcentaje superior al primer semestre del pasado año en el que el 38,5% fueron relacionadas con este sector, el 12,6% con electricidad, el 8,9% con gas y el 5,2% fueron reclamaciones relacionadas con bancos y seguros. También se han tramitado quejas relativas a talleres de vehículos, gasolineras, incumplimiento por los comercios o empresas sobre garantías de un bien o servicio, etc.


  ‘A través de la OMIC pretendemos facilitar al ciudadano los mecanismos de arbitraje necesarios para resolver sus reclamaciones, con la garantía de estar atendidos por un servicio de calidad y con un grado de respuesta muy positivo’, asegura el concejal de Comercio, Rafa Folgado.


  Muchas de las demandas se resuelven favorablemente. Uno de los últimos casos registrados en la oficina de Riba-roja es el referente a la anulación de una multa por supuesta infracción de manipulación del contador de luz de una vecina de Riba-roja, en la que, sin previo aviso por parte de la compañía eléctrica, le llegó una factura que ascendía a 2050,31 euros, según el informe que adjuntaban tras una supuesta inspección por parte de la compañía en la que habían descubierto una manipulación del contador de la luz. 


  La OMIC intervino en la defensa de los derechos que le habían sido vulnerados, entre otros la indefensión pues dicha inspección se realizó sin estar ella presente (titular del contador) y se consiguió que anularan la sanción y quedara libre de cualquier cargo por dicho hecho.


  Para realizar cualquier reclamación, el consumidor debe saber que deberá formular la consulta reclamación de forma detallada, así como indicar siempre de forma concreta y clara, qué es lo que solicita.


  Además, deberá aportar como mínimo la siguiente documentación:

   

  • Datos personales, que incluyan nombre, apellidos, dirección, teléfono, mail y fax del consumidor, entre otros. 
  • Datos de la empresa o establecimiento objeto de la reclamación, entre los que se deben indicar el nombre comercial, la razón social, el domicilio y el teléfono.
  • Documentación relativa al caso. Se deben aportar tiques, facturas, presupuestos, documentos contractuales, recibos e incluso, información publicitaria. 

  La OMIC atiende al público los lunes, martes y miércoles de 9 a 14 horas en la Agencia de Desarrollo Local (ADL),  C/Eusebio Benedito, 30, tlf 96 277 92 96.

  Més informació

 • Pàgina 9 de 381

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 7608 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic