El Portal del Comerç Sostenible
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 12 agost 2016
  Del 12 al 14 d’agost, Fira del Comerç i Oci de Guardamar
  Més informació
 • 11 agost 2016
  AFIC Alzira organitza tallers d’estiu sobre tecnologies de la informació

   

  Inscriu-te AÇÍ

  Més informació
 • 10 agost 2016
  Idea Alzira - VIII Fira Comercial: Alzira Oberta

  Des de la seua primera edició en el 2008, la Regidoria de Comerç junt amb l'Associació Empresarial d'Alzira organitzen la Fira Comercial ALZIRA OBERTA.

  El primer cap de setmana d'octubre els comerços locals exhibixen els seus productes i serveis i s'acosten al públic que acudeix a Alzira. Este esdeveniment representa una important ferramenta d'exhibició i comunicació de l'oferta comercial del municipi i un lloc de trobada entre comerciants i potencials clients.

  La Fira se celebra els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre, coincidint amb la Festa de Moros i Cristians, el Mercat Medieval i la Fira de la Tapa, i enguany s'amplia amb la Fira de l'Automòbil.

  Al voltant de 40 expositors que es podran visitar en un recinte firal que comprén des de la Plaça del Regne fins a l'Avinguda Lluis Sunyer.

  Obert el termini per a la presentació de les sol·licituds del 9 d'agost al 6 de setembre a La Clau.

  Per a consultar les bases de la Fira i descarregar la sol·licitud: http://www.idea-alzira.com/#!fira-comercial-valen/crp8 

   

  Més informació
 • 09 agost 2016
  Xàbia Histórica liquida l’estiu en la shopping night de dimecres

  Es una vesprada-nit per a aprofitar, ja que les tendes oferiran descomptes de fins al 70% per a liquidar l'estiu i és que en els magatzems encara queden algunes gangues per a lluir aquests dies estivals.

  Però la shopping night de Xàbia Històrica no és solament moda i tendes sinó que també és música i ambient per tots els carrers del centre històric de Xàbia. En la plaça Marina Alta hi haurà un concert del grup Celtic Knot, i en la placeta del Convent batalla de xarangues.

  A més l'associació Duo Maquineta ha preparat un taller de puzzles per a donar a conèixer als més xicotets l'afició pels puzles, serà, també en la placeta. I el Museu Soler Blasco obrirà fins a les 22.30 hores.

  Pots conèixer tots els descomptes que ofereixen els comerços de Xàbia Històrica en la APP Sr Cayetano que està en les plataformes de Android i IOS.

  shopppinnight

  Més informació
 • 09 agost 2016
  Teulada-Moraira START UP

  Més informació
 • 08 agost 2016
  RECICLA VIDRIO CAMPAÑA VERANO 2016

  No pienses que es tan difícil….entre todos lo conseguiremos, pues cada botella cuenta¡¡.

  El habito del reciclaje de vidrio está consolidado en España; cada Español recicla una media de 59 envases al año.

  Eres de los que piensa que reciclar no sirve de nada?

  Si con nada se refiere a que el reciclaje evita el impacto ambiental de extraer nuevas materias primas de la naturaleza o el de saturar de basura los vertederos, que reduce el consumo de energía o la emisión de gases como el CO2 que causan el cambio climático, o que genera miles de puestos de trabajo –unos 8.000 en el caso del reciclaje de vidrio, según datos de Ecovidrio-, entonces no sirve de nada.

  El gasto en energía y nuevas materias primas es mucho mayor al hacer productos “nuevos” que con materiales reciclados. Por ejemplo, producir una lata a partir de aluminio reciclado requiere un 95% menos de energía que para hacerla con el material procedente de las minas de bauxita.

  Los productos con materiales reciclados pueden tener la misma o incluso mejor calidad que los elaborados con materias vírgenes. O dicho de otro modo, todo depende de que el fabricante quiera efectuar sus productos con una determinada calidad. ¿Sabías que el vidrio se recicla al 100%? De una botella sale otra exactamente igual sin perder sus características.

  Ya sabes Recicla Vidrio en Torrevieja, porque nos merecemos un premio¡¡

  Més informació
 • 07 agost 2016
  El diumenge 7 d’agost torna "Comerç al Carrer" a Benicarló

  més

  Més informació
 • 02 agost 2016
  Teulada-Moraira Shopping Night 2016

  Evento de dinamización comercial con promociones, decuentos , actuaciones en directo y talleres infantiles, en esta edición con la participación de  35 comercios y 4  restaurantes que ofreceran tapas y bebidas a precios promocionales.

  Més informació
 • 01 agost 2016
  Teulada-Moraira Nueva edición Curso Manipulador de Alimentos

  Més informació
 • 29 juliol 2016
  AFIC-CREAMA informa de las ayudas a la contratación de personas de colectivos vulnerables publicadas por el SERVEF.

  AFIC-CREAMA informa de las ayudas a la contratación de personas de colectivos vulnerables publicadas por el SERVEF.

  El Servef ha publicado la convocatoria de las ayudas destinadas a fomentar la contratación de personas en situación o riesgo de exclusión social, acreditados por los Servicios Sociales de cualquier administración pública personas desempleadas de larga duración mayores de 45 años, personas desempleadas de muy larga duración o, personas mayores de 50 años.

  Podrá ser beneficiario de las ayudas cualquier empleador de naturaleza jurídica privada, incluidos los trabajadores autónomos, con ámbito de actuación en la Comunitat Valenciana.

  Los técnicos de la red comarcal de Agencias de Desarrollo Local (ADL) de CREAMA tienen toda la información sobre este programa de fomento del empleo.

  La cuantía de la subvención ascenderá a 5.503,68 € para el caso de contratos indefinidos iniciales a jornada completa (en el caso de contratación de mujeres o de personas con diversidad funcional: 7.338,24 €;en el caso de contratación de mujeres víctimas de violencia sobre la mujer o de personas con diversidad funcional severa: 9.172,80 €). Los contratos indefinidos a tiempo parcial de al menos 30 horas semanales (15 horas semanales en el caso de personas con diversidad funcional severa) resultarán subvencionables con reducción proporcional de la cuantía de la ayuda.

  El plazo de solicitud de estas ayudas finaliza el 31 de octubre del 2016.

  Para concretar todos los aspectos sobre la tramitación, condiciones, plazos, etc., los interesados deben acudir a la agencia AFIC-CREAMA sita en la Calle Escoto, 72, al teléfono 965732100 o bien a través del correo jribes@creama.org. 

  Més informació
 • 28 juliol 2016
  MOSTRACARRER: ART ALS COMERÇOS DE DÉNIA

  La Regidoria de Comerç a través de l'Afic de Creama Dénia, ha dissenyat una nova activitat de dinamització per als comerços de Dénia, MostraCarrer, en la qual l'art s'uneix al comerç per a generar un circuit de compres amb un atractiu afegit. 

  MostraCarrer es desenvoluparà de l'1 al 31 d'agost en la zona de París-Pedrera, segons ha explicat la regidora de Comerç, Eva Ronda, “complint així el meu objectiu de diversificar les activitats i dinamitzar altres zones comercials de la ciutat”. 

  Durant tot el mes, els comerços que s'han sumat a la iniciativa mostraran en els aparadors intervencions plàstiques realitzades per alumnat de l'Escola de Plàstica Experimental Antonio Vives de Gata. Participen en esta primera edició de MostraCarrer els establiments Espai Visual (passeig del Saladar, 13), que exposarà la creació Escaleras de Colores, de María Muñoz; Dna Ink (Patricio Ferrándiz, 2), on es podrà veure la instal•lació Somnis IX de Mª José Cholbi; Platería Karmen (Sagunt, 10), amb l'obra Tellus Mater d'Alicia Ripoll; Llibreria Públics (Patricio Ferrándiz, 16), que exhibirà Ideari, d'Isabel de Piero; Papereria Delta (Patricio Ferrándiz, 32), amb la instal•lació Llavoretes per a Neus IX de Mari Marí; Òptica Agos (avinguda del Montgó, 15), amb l'obra Polònia VII de Manuela Paszkowsky; Dulce Bebé(carrer de Sagunt, 7), que exhibirà Dulce Mirada, de Joan Roselló; Pica Pica (plaça de l’Arxiduc Carles, 10), amb l'obra Temps i Temps d'Isabel Soler; Impresionarte (carrer de Pedreguer, 8), amb Sensacions, de Fina Gilabert i Suministros eléctricos González (avinguda del Montgó, 14), que exposarà Notas de Silencio, de María Casado.

  La Regidoria de Comerç ha organitzat una festa d'inauguració de MostraCarrer el 4 d'agost, a partir de les 19 hores. En els carrers on se situen els comerços participants el públic podrà gaudir d'activitats artístiques amb la participació de grafiters, un ballarí debreak, un caricaturista ràpid, un maquillador de tatuatges i un artista de papiroflèxia.

  Eva Ronda ha convidat a la participació en el MostraCarrer i confia que l'activitat “tinga una continuïtat i siga profitosa per als comerços”.

  Més informació
 • 27 juliol 2016
  El 8 d’agost a la pérgola del passeig de Colom, Tallada de Cabell Solidària

  El dilluns 8 d'agost tindrà lloc una nova edició d'esta iniciativa solidària impulsada per l'Associació de Perruqueries de Vinaròs i que compta amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vianròs.

  Les perruqueries oferixen la possiblitat a homes, dones i xiquets de realitzar-se una tallada de cabell solidària per només 5 €. L'import recaudat es destinarà integrament a la Confederació de espanyola de persones amb discapacitat física i orgància, COCEMFE Maestrat.

  L'acte es realitzarà a l'àgora del passeig de Colom, en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 h.

  Més informació
 • 27 juliol 2016
  AFIC-CREAMA informa de las ayudas a la contratación de personas con diversidad funcional publicadas por el SERVEF

  AFIC-CREAMA informa de las ayudas a la contratación de personas con diversidad funcional publicadas por el SERVEF.

  El Servef ha publicado la convocatoria de las ayudas destinadas fomentar la contratación de personas con diversidad funcional en el ámbito territorial de la Comunitat Valenciana, para el ejercicio 2016. El objetivo es fomentar la contratación indefinida inicial de personas con diversidad funcional, así como la contratación temporal y la conversión a indefinido de contratos temporales de personas con diversidad funcional severa. Podrá ser beneficiario de las ayudas cualquier empleador de naturaleza jurídica privada, incluidos los trabajadores autónomos, con ámbito de actuación en la Comunitat Valenciana.

  Los técnicos de la red comarcal de Agencias de Desarrollo Local (ADL) de CREAMA tienen toda la información sobre este programa de fomento del empleo.

  Las subvenciones, en el caso de contratación indefinida inicial a jornada completa de personas con diversidad funcional, ascenderán a 7.338,24 € pudiendo llegar en algunos casos a 9.172,80 €. En el caso de contratación temporal a jornada completa de personas con diversidad funcional severa por un periodo de entre 3 y 9 meses, el importe de la subvención será el resultado de multiplicar 764,40 euros por el número de meses de mantenimiento del contrato y en el caso de conversión a indefinido a jornada completa de contratos temporales de personas con diversidad funcional severa, el importe de la subvención ascenderá a 9.172,80 €.

  Los contratos a tiempo parcial de al menos 30 horas semanales (15 horas semanales en el caso de personas con diversidad funcional severa) resultarán subvencionables con reducción proporcional de la subvención.

  El plazo de solicitud de estas ayudas finaliza el 20 de septiembre del 2016.

  Para concretar todos los aspectos sobre la tramitación, condiciones, plazos, etc., los interesados deben acudir a la agencia AFIC-CREAMA sita en la Calle Escoto, 72, al teléfono 965732100 o bien a través del correo jribes@creama.org. 

  Més informació
 • 27 juliol 2016
  SOPAR JOVE

  ‘Sopar Jove’. A partir d’agost, els hostalers del municipi que s’adherisquen al programa, oferiran importants i atractius descomptes a tots aquells jóvens que viatgen en el bus Jove i que vullguen sopar en alguns d’estos bars i restaurants del municipi. En el bus es posarà a disposició uns cupons que entregaran a cada jove perquè puga fer ús dels mateixos durant la nit. El servei està dirigit especialment a jóvens d’entre 12 i 18 anys a fi d’oferir-los un servici públic nocturn i de forma gratuïta perquè s’acosten al municipi a disfrutar especialment de l’oferta festiva d’estos mesos, amb les Festes´d’Agost, els Fadrins o les Festes del Crist.

  Més informació
 • 25 juliol 2016
  L’Ajuntament de Vinaròs i la Universitat de València signen un conveni de col·laboració per a la formació

  La Universitat de València signa amb l’Ajuntament un conveni de col·laboració per a la formació en el Vinalab Vinaròs: http://bit.ly/2aAFbWW

  Més informació
 • 21 juliol 2016
  AFIC Benissa i l’Escola d’Organització Industrial presenten un curs de màrqueting digital

  Escuela de Organización Industrial (EOI) en colaboración con el Ayuntamiento de Benissa, propone un programa, de 400 horas, cofinanciado por el Fondo Social Europeo (FSE) que dotará a los jóvenes desempleados de habilidades y conocimientos precisos para poder iniciarse en la labor profesional del marketing digital, área que ha experimentado una rápida evolución en nuestra sociedad y que afecta a todos los sectores empresariales.

  En el curso, de una duración de 3 meses, los alumnos trabajarán todas las parcelas del marketing digital. La formación arrancará con una reflexión sobre la transformación digital de la sociedad y, pasando por el estudio de los fundamentos básicos del marketing digital, seguidamente los alumnos se lanzarán a la parte más operativa, generando planes de contenidos, aprendiendo a lograr objetivos de marketing a través de las redes sociales, investigando el funcionamiento de motores de búsqueda, estudiando las últimas tendencias en comunicación digital y midiendo los resultados de sus campañas.

  El programa impartido por Jorge Villar, especialista en marketing online y comercio electrónico, arrancará en octubre, y se dirige a 25 jóvenes desempleados inscritos en el sistema de Garantía Juvenil, que habrán de ser previamente seleccionados para formar parte del curso. Además, se hace necesaria una gran capacidad de implicación durante los meses que dura el proyecto, porque es clave para el buen aprovechamiento del curso cumplir con la asistencia diaria y con una serie de trabajos que se desarrollarán tanto dentro como fuera del aula. Al final del curso, se hará entrega de un diploma acreditativo a participante haya superado con éxito el programa formativo.

  La agencia AFIC-Creama de Benissa colabora estrechamente con la Escuela de Organización Industrial en la difusión y organización de todas las acciones que se desarrollan por parte de la EOI en el municipio, realizándose todas ellas en el Centro de Excelencia de Benissa.

  Más información en http://a.eoi.es/marketingbenissa

  Inscripción en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil en http://a.eoi.es/garantiajuvenil

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  Premis CEEI-IVACE 2016 a empreses: candidatures fins 20/7
  Més informació
 • 20 juliol 2016
  València 21/7 jornada "Optimitzar la presència a xarxes socials"
  Més informació
 • 20 juliol 2016
  Riba-Emprén: ajudes municipals a la creació d’empreses a Riba-roja

  PROGRAMA RIBA-EMPRÈN. AJUDES A LA CONTRACTACIÓ D'EMPRESES A RIBA-ROJA

  L'Ajuntament de Riba-roja de Túria aprova per Junta de Govern Local les Bases del Programa Riba-Emprèn, propostes per la Regidoria de Foment Econòmic, Ocupació i Comerç. Segons el regidor de l'àrea Rafa Folgado estes ajudes pretenen principalment recolzar als emprenedors en les despeses inicials de la constitució del negoci a Riba-roja i són complementàries i compatibles amb les ajudes pendents de publicar per part del Servef.

  Les ajudes seran de 550 euros a fons perdut, a aquelles empreses que es constituïsquen com a autònoms, autònoms col·laboradors, administradors de societats limitades, i treballadors de l'economia social, entre altres. Principalment s'intenta finançar el 50% de la quota mínima d'autònom bonificada pel Govern del primer any.

  Les ajudes estan destinades a empreses constituïdes a Riba-roja des de l'1 de gener al 30 d'octubre del 2016 sempre que l'emprenedor anteriorment estiguera desocupat.

  El termini de sol·licitud s'iniciarà des del 15 de juliol fins al 30 d'octubre de 2016.

  Més informació en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

   

  Documentació adjunta:

  Bases reguladores programa "Riba-Emprèn".

  Sol·licitud subvenció.

  Declaració responsable d'ajudes de minimis.

  Declaració responsable article 13 de la Llei General de Subvencions.

  Autorització al Ajuntament a consultar la situació de tramitació de les llicències corresponents.

  Declaració responsable d'estar al corrent amb les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

   

   

   

   

   

   

   

  __________________________________________________________________________________

  PROGRAMA RIBA-EMPRENDE. AYUDAS A LA CONTRATACIÓN DE EMPRESAS EN RIBA-ROJA

  El Ayuntamiento de Riba-roja de Túria aprueba por Junta de Gobierno Local las Bases del Programa Riba-Emprende, propuestas por la Concejalia de Fomento Económico, Empleo y Comercio. Según el concejal del área Rafa Folgado “estas ayudas pretenden principalmente apoyar a los emprendedores en los en los gastos iniciales de la constitución del negocio en Riba-roja y son complementarias  y compatibles con las ayudas pendientes de publicar por parte del Servef”.

  Las ayudas serán de 550 euros a fondo perdido, a aquellas empresas que se constituyan como autónomos, autónomos colaboradores, administradores de sociedades limitadas, y trabajadores de la economía social, entre otros. Principalmente se intenta financiar el 50% de la cuota mínima  de autónomo bonificada por el Gobierno del primer año.

  Las ayudas están destinadas a empresas constituidas en Riba-roja desde el 1 de enero al 30 de octubre del 2016, siempre que el emprendedor anteriormente estuviera desempleado.

  El plazo de solicitud se iniciará desde el 15 de julio hasta el 30 de octubre de 2016.

  Más información en la Agencia de Empleo y Desarrollo Local.

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  MERCADÍVER: estiu per a xiquets als mercats municipals d’Elda

    

  La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial (AFIC) y en coordinación con las Asociaciones de Comerciantes de los mercados municipales de la ciudad, con el objetivo principal de ofrecer el mejor servicio a los consumidores locales y visitantes y apoyar la actividad comercial durante la campaña de VERANO, ha programado  actividades dirigidas al público infantil, en el Mercado Central y en el Mercado de San Francisco.

  De esta manera, el Mercado Central y el Mercado de San Francisco, contarán este Verano con Ludoteca para los más pequeños "EL MERCADÍVER"; un servicio gratuito para los clientes de los Mercados, del que podrán disfrutar todos los niñ@s mientras sus padres realizan sus compras.

  HORARIOS DEL MERCADÍVER:

  Mercado Central de Elda y Mercado de San Franisco de Sales: Los sábados 16, 23 y 30 de julio y el sábado 6 de agosto, en horario de 11,30 a 13,30 horas.

  Més informació

 • Pàgina 9 de 385

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 7688 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic