El Portal del Comerç Sostenible
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 01 juny 2016
  CAMPANYA D’ESTIU DE LA ASOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE PETRER

  Campanya de promoció de la asociació de comerciants de Petrer

  Més informació
 • 01 juny 2016
  Mercadillo Fiestas Moros y Cristianos Elda: “Zoco 2016”

  Un año más, coincidiendo con la celebración de las Fiestas de Moros y Cristianos de Elda, la Concejalía de Comercio y Mercados del Ayuntamiento de Elda organiza el mercadillo especial de Fiestas, conocido popularmente conocido como "El Zoco", que un año más, se ubicará del jueves 2 de junio al lunes 6 de junio, alrededor de la Plaza de la Concordia.

  En esta ocasión El Zoco contará con una amplia oferta en artesanía y alimentación, con un total de 97 puestos de venta, entre puestos de venta, casetas y los tradicionales “carritos” de fiestas.

  Destacan por la singularidad de sus artículos los puestos de venta de artesanía Ecuatoriana, Árabe, de Senegal, Egipto y de productos autóctonos de diferentes localidades españolas; con artículos tan variados como minerales, juguetes, estampaciones, libros en miniatura, complementos en plata, cerámica, lamparas... además de las tradicionales casetas de alimentación: churrería, bocadillos, creps...

  El horario de ventas previsto para el Zoco 2015 será el siguiente:

  • Jueves, 2 de junio de 2016: de 20,00 h a 3,30 horas.
  • Viernes, 3, sábado 4, y domingo 5 de junio de 2016: de 10,00 a 3,30 h.
  • Lunes 6 de junio: de 10,00 a 23,30 horas.

  A lo largo de los años El Zoco, con su particular oferta comercial y lúdica, se ha consolidado como espacio fundamental de las Fiestas de Moros y Cristianos de Elda, siendo visita obligada, tanto para los festeros, como para la multitud de visitantes que durante estos días acuden a la ciudad, constituyendo una parte fundamental del recorrido de fiestas.

  Acceso Parking Mercado Central

  Por otra parte, con motivo de los diferentes actos festeros, a partir del viernes 3 de junio, el acceso al parking del Mercado Central, podrá realizarse por su entrada en calle Jaime Balmes, ya que su acceso habitual por calle Juan Carlos I, permanecerá cerrado, durante todo el período festivo.

   

  ----------------------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas.  La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Més informació
 • 01 juny 2016
  La Mar Salà ompli Duanes aquest cap de setmana d’oci, gastronomia i nàutica

  El regidor ha destacat que en La Mar Salà es podrà gaudir d'activitats d'animació, de música en directe i provar la pràctica d'esports nàutics. Tant ell com la presidenta dels comerciants, Yolanda Ponce, han convidat a tota la comarca al fet que es passen pel port a gaudir d'un cap de setmana fantàstic amb opcions per a tota la família.

  Uns dies en els quals, ha apuntat la regidor de Duanes, Marta Bañuls, podran veure un passeig millorat, amb els fanals pintats, les lluminàries noves i posat a punt pel departament de Serveis.

  Des de l'organització de la fira, Toni Moncho, ha avançat algunes de les activitats previstes, com una demostració de cuina, exhibicions d'esports com flyboard o jumping, proves de taules de padle surf, windsurf o canoes i tallers i jocs pensats per als xiquets. Entre ells han destacat la gymcana “La ruta del tresor” en la qual podran pujar amb vaixell i navegar fins a una cala a la caça de sorpreses. També hi haurà immersions de busseig o actuacions de ball i música, d’ entre altres.

  Per la seua banda Óscar Carrió ha donat alguns detalls del que es courà en la zona de food tracks (totes de la comarca), com un curs de cuina per a xiquets, exhibicions de cocteleria, tallers de gintonics o un concurs a la millor tapa, a més de música en directe. I per als qui els agrade mes menjar en els restaurants tradicionals, l'hostaleria del port ha preparat també menús especials per als dies de fira.

  La Mar Salà, que compta amb 17 expositors de material relacionat amb el mar i la nàutica, obrirà el divendres a les 17 hores i aqueixa mateixa nit ha programat un concert del grup La Mocha (a les 22 hores en la plaça Maruja Varó). El dissabte i el diumenge hi ha activitats ininterrompudes des de les 10 a les 22 hores.  Per a més informació o veure el programa complet poden consultar la web www.lamarsalaxabia.es

  Més informació
 • 01 juny 2016
  Una mostra de food trtucks completa la Mar Salà 2016

  La segona edició d'aquesta fira arriba carregada d'oci per a adults i xiquets, de nàutica amb l'àrea d'expositors i de gastronomia de la mà de la zona habilitada per al Street Food Marina Alta, una de les novetats d'enguany, ha assenyalat el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí.

  El regidor ha destacat que en La Mar Salà es podrà gaudir d'activitats d'animació, de música en directe i provar la pràctica d'esports nàutics. Tant ell com la presidenta dels comerciants, Yolanda Ponce, han convidat a tota la comarca al fet que es passen pel port a gaudir d'un cap de setmana estupend amb opcions per a tota la família.

  Exhibició de flyboard, paddle surf, i gyncana infantil

  Des de l'organització de la fira, Toni Moncho, ha avançat algunes de les activitats previstes, com una demostració de cuina, exhibicions d'esports com flyboard o jumping, proves de taules de padle surf, windsurf o canoes i tallers i jocs pensats per als xiquets. Entre ells han destacat la gymcana “La ruta del tresor” en la qual podran pujar amb vaixell i navegar fins a una cala a la recerca de sorpreses. També hi haurà immersions de bussege o actuacions de ball i música, entre unes altres.

  Vuit food trucks

  Per la seua banda Óscar Carrió ha donat alguns detalls del que es courà en la zona de food trucks (totes de la comarca), com un curs de cuina per a xiquets, exhibicions de coctelería, tallers de gintonics o un concurs a la millor tapa, a més de música en directe. I per als quals agraden de menjar en els restaurants tradicionals, l'hostaleria del port ha preparat també menús especials per als dies de fira.

  La Mar Salà, que compta amb 17 expositors de material relacionat amb el mar i la nàutica, obrirà el divendres a les 17 hores i aqueixa mateixa nit ha programat un concert del grup La Mocha (a les 22 hores en la plaça Maruja Varó). El dissabte i el diumenge hi ha activitats ininterrompudes des de les 10 a les 22 hores. Per a més informació o veure el programa complet poden consultar la web www.lamarsalaxabia.es

  Llistat d'expositors

  CROWNLINE
  BMW
  WATER
  SPORT FANAUTIC
  ESCOLA NÀUTICA LA MARINA
  BLU
  WINDSURFING CENTER
  CLUB NÀUTIC DE XÀBIA
  EXCURSIONS MARITIMAS
  FUSTA NAUTICA
  LI LA VIE
  OPTICS
  OPEL
  POLICLINICA SAN
  CARLOS DE LA TERRA
  AQUASERVICE
  BOHEMIAM CHIC
  REDA FOSILES
  BIO HURTADO
  FIT CLUB
  CASA MATA
  FYORD
  JOYERIA INFINTY
  BERTOMEU GRAU
  PINKPENGUIN
  PEOPLE

  Més informació
 • 01 juny 2016
  FIRA DEL COMERÇ DE PETRER

  Fira del comerç per a la promoció del comerç local

  Més informació
 • 01 juny 2016
  PROMOCIÓ ENJOYFIT

  Sorteig de 10 mensualitats per a el gimnasi enjoyfit

  Més informació
 • 01 juny 2016
  projecte emprenedor de torrent

   

  Un emprenedor de Torrent, David Saiz Ruiz, assessorat des d'IDEAT, inicia el seu camí empresarial junt amb alguns altres socis també torrentinos, per a aconseguir tindre la satisfacció d'abordar un projecte d'empresa propi i en el que creuen des del mateix instant en què va sorgir la idea i sobre la qual han treballat i continuen treballant a hores d'ara. El seu projecte Weworkers és una plataforma on line associada a un programari, que permetrà a multitud de professionals poder associar-se per a desenrotllar i realitzar treballs en comú des de distints punts del planeta. Ací vos deixem la seua entrevista esta setmana en el periòdic El Llevant.

  Des d'IDEAT donem l'enhorabona als fundadors. 

  Més informació
 • 01 juny 2016
  Xirivella. VII Fira del Comerç i associacions del 27 al 29 de maig.

  Consulta la programació completa fent cli ací

   

  Inici

  7A FIRA DEL COMERÇ I ASSOCIACIONS DE XIRIVELLA 18/05/2016

   

  Consulta el programa complet fent clic ací

  Per seté any consecutiu l'Ajuntament de Xirivella organitza la Fira del Comerç i de les Associacions, a l'avinguda de la Constitució i a la plaça de la Concòrdia de la ciutat del 27 al 29 de maig. Més d'una vintena de comerços locals i una altra vintena d'associacions del municipi participaran durant tres dies en esta gran trobada anual.

   

  És una gran oportunitat per als comerços locals perquè poden exposar lliurement en el seu estand els productes de primera qualitat. Es pretén que siga un punt de trobada entre comerciants i clients o potencials clients amb la intenció de deixar clar que a Xirivella hi ha una àmplia gamma de béns i serveis que es poden adquirir sense eixir de la ciutat.

  D'altra banda, les associacions troben en esta Fira una bona ocasió per difondre la intensa activitat que realitzen dia a dia: des d'associacions solidàries fins reivindicatives. La intenció és promoure l'associacionisme i impulsar les sinergies entre les mateixes organitzacions i amb la ciutadania.

   

   

   

  Per a l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, "la Fira ha de tornar a recuperar el seu esperit participatiu. Associacions i comerciants units, fent ciutat, movent Xirivella. Una fira transversal: per a totes les edats i estils de vida. Perquè Xirivella s'està movent i s'està reactivant. I això només és possible gràcies al comerç local que dóna ocupació i les associacions que lluiten dia a dia per aconseguir els seus objectius".

  La regidora de Participació Ciutadana, Eva Solá, explica que les associacions de Xirivella són un eix vertebrador de l'acció social. "No podem imaginar la vida municipal sense el seu activisme. És de justícia reconéixer-ho obertament i fer tot els possibles per a enfortir-les. La fira d'Associacions és un espai de visibilitat i de trobada entre la ciutadania i el moviment associatiu. Convidem els veïns i veïnes a eixir al carrer estos dies, acostar-se a la fira i interessar-se per la tasca de cada associació. Se sorprendran de la gran varietat d'accions que hi ha al nostre municipi".

   Inici

  Més informació
 • 01 juny 2016
  Torrent. NIT OBERTA dels comerços pròxim divendres 27 de maig
  Més informació
 • 31 maig 2016
  Alcoi Nit Oberta dissabte 4 de juny centre ciutat de 18:00 a 12:00h
  Més informació
 • 31 maig 2016
  Alzira signa un Conveni amb Caixa Popular de suport als projectes emprenedors

  L' Ajuntament d'Alzira i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració per a afavorir el desenvolupament d'iniciatives d'emprenedors posant a la disposició de nous emprenedors i xicotetes empreses una alternativa de finançament avantatjós mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors. 

  Per a la concessió d'aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a través d'Idea, on deurà presentar un pla de viabilitat amb l'assessorament i les eines que s'ofereixen des del servei de creació d'empreses.

  Més informació
 • 31 maig 2016
  Algemesí. Nit de compres i descomptes el divendres 3 de juny de 21:00h a 01:00h

  El divendres 3 de juny, a partir de les 9 de la nit 29 comerços d’Algemesí romandran oberts fins les 1 de la nit.

  Des de l'associació de comerciants ACSA, amb la col·laboració de la regidoria de comerç impulsen per quant any consequtiu aquesta activitat d'animació comercial.

  21 establecimients obriran les seues portes al públic en una nit d'animació, degustacions, actuacions, etc, així com interesants descomptes en les compres realitzades.

  Segueix la ruta:

   

  Més informació
 • 31 maig 2016
  FIRA DEL COMERÇ: ACTUACIÓ DEL DIUMENGE

  Que no se t'oblide este pròxim diumenge en la Fira del Comerç, estarà amb nosaltres Fofito i Monica Aragó, recordant i cantant aquelles memorables cançons que tots coneixem. No t´ho pergues.."

  Més informació
 • 31 maig 2016
  FIRA DEL COMERÇ: COMERÇOS EXPOSITORS

  FIRA DEL COMERÇ: COMERÇOS EXPOSITORS

  Més informació
 • 31 maig 2016
  FERIA DEL COMERCIO 2016

  La XVI Feria del Comercio ha empezado con la recepción del Presidente de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig en el Ayuntamiento de Riba-roja, donde ha firmado en el Libro de Honor y ha disfrutado del baile de las pastorcitas. Después de inaugurar la Feria, toda la comitiva ha visitado los stand expositores, mientras que las actividades llenaban las calles y el concierto de las Nancys Rubias culminaba la primera jornada.

  Més informació
 • 31 maig 2016
  FERIA DEL COMERCIO 2016

  Finaliza la XVI Feria del Comercio de Riba-roja con gran afluencia de visitantes. Un éxito que beneficiará a los más de 150 expositores que han participado. El punto y final de esta edición lo han puesto Fofito y Mónica Aragón con su espectáculo familiar 'Aquellas meriendas'.

  Més informació
 • 31 maig 2016
  FERIA DEL COMERCIO 2016

  Desde el comercio justo les deseamos a todas las madres que pases un feliz día

  Vamos a pasar en el comercio justo en el día de la madre con nosotros, y si aún no has comprado el regalo a la persona tan especial como es tu madre, tienes la oportunidad de adquirir en el comercio justo, el detalle perfecto, como un Perfume, un suplemento de moda, joyas, flores, un viaje a la isla de coche... Porque ella se lo merece, eso y mucho más!!!"

  DESDE LA FERIA DEL COMERCIO DESEAMOS A TODAS LAS MADRES QUE PASEN UN FELIZ DÍA

  Ven a pasar en la Feria del Comercio el día de la madre con nosotros y, si todavía no le has comprado el regalo a la persona tan especial como es tu madre, tienes la ocasión de adquirir en la Feria del Comercio, el detalle perfecto, como un perfume, un complemento de moda, una joya, flores, un viaje, hasta un coche… Porque ella se lo merece, eso y muchas cosas más!!!

  Més informació
 • 31 maig 2016
  Ondara, organitza el “tardeo” per als dissabtes 11, 18 i 25 de juny i 2 de juliol

  L'AJUNTAMENT, ACO I JOVEMPA ORGANITZEN EL “TARDEO” A ONDARA PER ALS DISSABTES 11, 18 I 25 DE JUNY I 2 DE JULIOL

  La proposta va dirigida a famílies, turistes i públic en general per a dinamitzar la vesprada-nit dels dissabtes

  Els dissabtes 11, 18 i 25 de juny, i 2 de juliol, Ondara acollirà per primera vegada la celebració del “tardeo”; una reunió popular amb esperit de diversió que es duu a terme durant la vesprada i nit amb jocs i menjar, amb l'objectiu de dinamitzar la vesprada-nit dels dissabtes, i que va dirigida a famílies, turistes i públic en general. La particularitat de la idea a Ondara és “poder donar-li una dimensió familiar i turística, amb un clar enfocament de promoció comercial, a banda del lúdic-festiu”, segons ha confirmat el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro. El “tardeo” se celebrarà en horari de 19 a 24 hores, als voltants del Prado i de la Plaça de Bous.

  La iniciativa del “tardeo” a Ondara està impulsada per l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Ondara (ACO) i Jovempa Marina Alta (Associació de jóvens empresaris de la Marina Alta), amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro. Per a concretar els detalls de la seua organització, s'han reunit a l'Ajuntament d'Ondara l'Alcalde, Zeus Serrano; el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro; el Regidor de Manteniment, Pere Picornell, el president d'ACO, Juanjo Mahiques, la presidenta de Jovempa, Dayana Santacreu, i la tècnica de Jovempa, Elena de Isla.

  El “Tardeo” d'Ondara comptarà, a més de gastronomia, amb oci, comerç i cultura; hi haurà una zona infantil a la plaça de bous, música en directe, activitats culturals i exposicions d'art; estands comercials, així com demostracions i tallers dels comerços participants; i gastronomia mitjançant la proposta del Street Food, amb carpes dels hostalers locals i amb les food trucks.

  La proposta inclou que l'edifici d'El Prado siga l'escenari de les actuacions i presentacions, així com de les mostres culturals; mentre que els voltants del Prado (zona de l'aparcament posterior i carrer General Bosch) acolliran els estands comercials, la zona de street food, l'escenari i la zona de terrassa amb taules i cadires. I els més menuts podran gaudir a la zona infantil que s'instal·larà a l'interior de la plaça de bous.

  Aquesta activitat tindrà lloc en un emplaçament accessible i atractiu, i amb un baix cost per als negocis participants. Els comerços i negocis d'hostaleria interessats a participar en el “Tardeo” d'Ondara poden posar-se en contacte amb: marinaalta@jovempa.org, telèfon 620 131 626. Des de l'organització se'ls convocarà a una reunió informativa que tindrà lloc el dijous 12 de maig a les 15:30 hores a la Casa de Cultura d'Ondara.

   

  Més informació
 • 31 maig 2016
  El D.G de Comerç i Consum rep una delegació hongaresa interessada en Green Commerce
  Més informació
 • 31 maig 2016
  Silla. II Fira Outlet. Dissabte 11 de juny C/ Castell, de 9 a 14 hores

  II Fira Outlet de Silla en el C/ Castell, S/N de 9 a 14 hores

  Les millors ofertes a preus inmillorables

  Més informació

 • Pàgina 9 de 377

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 7536 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic