El portal del comerciant
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 29 maig 2016
  Mercat de Batoi
  Més informació
 • 28 maig 2016
  XXVI MOSTRA DE TEATRE D’ALCOI
  Més informació
 • 28 maig 2016
  Ruta Turística: ’Descobreix Alcoi’
  Més informació
 • 27 maig 2016
  1ª RUTA DE LES TAPES 2016

  1ª Ruta de Tapes #BCTM
  Les Regidories de Comerç i Turisme dels Ajuntaments de Benissa, Calp i Teulada-Moraira, a través de Afic Creama, organitzen aquesta 1ª RUTA DE TAPES #BCTM.
  La Ruta de Tapes té com a objectiu enriquir l'oferta complementària dirigida als turistes i
  residents que visiten aquestes tres destinacions turístics.
  Es podran degustardesde el 3 al 23 de juny 102 tapes variades en 51 establiments distribuïts pels municipis de Benissa, Calp i Teulada-Moraira.
  Les 102 tapes que es podran degustar, combinen el dolç i el salat, respectant l'estil culinari de cada establiment. Tot açò per un mòdic preu.
  TAPA + REFRESC = 2€.
  Per a difondre aquest esdeveniment, s'ha confeccionat un PASSAPORT molt manejable, per les seues dimensions, amb la relació de tots els establiments,les seues tapes i un plànol d'ubicació.
  Dijous que ve 2 de juny tindrà lloc l'obertura d'aquesta ruta a Calp
  coincidint amb la celebració de Firacalp en la Plaça Major; el divendres 10 de juny prendrà el relleu Teulada-Moraira que obrirà la ruta en la C/ Dr. Calataiud amb una actuació en viu i la venda de tapes a 1 € per a arribar finalment a Benissa, l'obertura de les quals serà el divendres 17 de junioen la Plaça Rei Jaume I (en la font),amb una actuació en viu i oferint també les tapes a 1 €. El 23 de juny es donarà per clausuada aquesta 1ª Ruta de Tapes #BCTM

   

   

  Més informació
 • 27 maig 2016
  Xàbia crea un nou consell assessor que aglutina el turisme i la promoció econòmica

  El nou consell, recolzat de forma unànime per tots els regidors, naix amb objectius com proposar i promoure activitats ciutadanes per a incrementar la mantenir la demanda turística així com tendents a l'increment i diversificació de l'activitat econòmica de la localitat.

  Entre les seues finalitats també està procurar la coordinació dels sectors interessats en el foment del turisme, analitzar els problemes relacionats amb el sector o contribuir en la defensa dels recursos naturals del terme i en els valors socioculturals de Xàbia, entre uns altres.

  El Consell Municipal de Promoció Econòmica i Turisme també s'encarregarà de marcar les línies estratègiques generals i criteris d'actuació, debatre i consensuar la programació de campanyes o de l'actuació anual en matèria de promoció econòmica i turística o aprovar el Pla d'Acció Local en matèria econòmica i turística.

  Més informació
 • 26 maig 2016
  BASE DE DATOS PROFESIONALES, COMERCIOS Y EMPRESAS

  Inscripción en la Base de datos de profesionales y empresarios con la finalidad de ser invitado a participar en las contrataciones que realice el Ayuntamiento y ser cedidos a los interesados en su actividad.

  Més informació
 • 26 maig 2016
  CERTIFICADOS DE FORMACIÓN CICLO 1 Y 2 DESTINO GUARDAMAR

  Hoy se ha hecho entrega en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de Guardamar de los certificados de formación a las 21 empresas y servicios del destino Guardamar (ciclos1 y 2).
  La entrega estuvo precedida de una jornada de compartir experiencias de aquellos que ya han obtenido el distintivo de calidad y los que están en proceso de lograrlo, esta es la realidad de un sistema que fomenta que se colabore para mejorar  en vez de competir.

  Més informació
 • 26 maig 2016
  FERIA COMERCIO Y TURISMO SAGUNTO

  Més informació
 • 26 maig 2016
  "Burjassot Obert" 29 de maig amb Emilio Duró. Entrada gratuïta prèvia inscripció.

  L'Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF S.L.U. organitza per al dia 29 de maig, "Burjassot Obert". Comptarem amb la presència d'Emilio Duró.

  Més informació
 • 26 maig 2016
  Fotografía ganadora de #SelfieconMama

  La foto ganadora es la publicada en facebook por Laura Benito Sanchez; enhorabuena Laura por el premio, que consiste en 100 € para gastar en el comercio asociado de Monforte del Cid, y gracias a tod@s l@s participantes porque ha sido muy difícil elegir fotografía ganadora.

  Ha sido una campaña realizada por el Ayuntamiento de Monforte del Cid a través de la Concejalía de Promoción Económica en colaboración con la Asociación de Comerciantes y Servicios de Monforte del Cid y la Red AFIC de la Generalitat Valenciana.

  RESUMEN DEL ACTA DEL CONCURSO #SELFIECONMAMA EN FACEBOOK, TWITTER E INSTAGRAM Reunidos el día 20 de mayo de 2016, a las 9:30 de la mañana, en la Agencia para el Fomento de la Innovación Comercial ubicada en la Agencia de Empleo y Desarrollo Local del Excmo. Ayuntamiento de Monforte del Cid (Alicante) para la elección de la foto ganadora de entre las 11 fotografías presentadas, y de acuerdo con las bases reguladoras del concurso #SelfieconMama, los siguientes miembros de la Comisión de Baremación y examinadas las fotografías presentadas con la etiqueta #SelfieconMama y mencionando @MonfortedelCid el jurado agradece las fotografías presentadas al concurso y establece como ganadora la fotografía publicada por LAURA BENITO SÁNCHEZ.

  Més informació
 • 25 maig 2016
  PUBLICADES LES BASES D’AJUDES PER NAIXEMENT O ADOPCIÓ 2016
  Més informació
 • 25 maig 2016
  Alzira, 9 de juny de 2016 · Jornada: Comença a exportar

  La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d'Alzira junt l'IVACE Internacional, organitzen la Jornada: Comença a Exportar, que tindrà lloc el dijous , 9 de juny de 2016 en IDEA, en horari de 9.30 a 13.30.

  L'objectiu d'este programa és repassar d'una forma eminentment pràctica els aspectes bàsics que ha de tenir en compte una empresa que vullga començar el seu procés d'internacionalització. En el programa s'analitzarà la informació prèvia que necessita localitzar l'empresa, com configurar el mix de màrqueting per a la seua eixida a l'exterior i com gestionar les primeres operacions comercials internacionals.

  El programa s’ estructura en una sessió amb una durada aproximada de 4 hores i els grups estaran formats per un màxim de 15 empreses.

  PROGRAMA

  COM COMENÇAR

                    1.- Reflexions prèvies

  2.- Analizant des del despatx

  - Partida aranzelària

  - Dades estadístiques d’intercanvi comercial

  - Fonts d’informació ja elaborades

  - Organismes relacionats amb el comerç exterior

  3.- Preparant nostre marquèting mix

  - Determinant el preu

  - Canals de comercialització en mercats internacionals

  - Eines de promoció necessàries per a presentar oferta en mercats internacionals

  - Mitjans habituals de promoció internacional. Fires internacionals

  - Marquèting digital

  COM GESTIONAR UNA OPERACIÓ D’EXPORTACIÓ

                 - Incoterms

  - Certificació i homologació de producte

  - Documentació habitual

  - Formes de pagament i instruments financers habituals

  - Assegurament operacions exportació

  - Com li pot ajudar l’ IVACE a internacionalitzar-se


  DIRIGIT A: Empreses que vullguen començar la seua eixida a mercats internacionals i encara no compten amb experiència en els mateixos o empreses amb experiència que compten amb nou personal per a aquesta tasca


  LLOC: IDEA. Ronda d’Algemesí, 4. · 46600 Alzira

  DATA: 9 de juny de 2016

  HORARI: De 9.30 a 13.30 hores

  PREU: Gratuït

  INSCRIPCIONS:

  Inscripció en IDEA enviant un correu a adl@idea-alzira.com amb les dades de l'empresa i persona de contacte o en el 96 245 51 01 

  Més informació
 • 24 maig 2016
  3º CURSO OPERADOR DE CARRETILLA ELEVADORA SEGÚN NORMA UNE 58451

  OBJETIVO GENERAL:

  Realizar correctamente las operaciones de carga, descarga y circulación con la carretilla elevadora, respentando todas las medidas de seguridad establecidas.

  CONTENIDO:

  U.1. Descripción técnica de la carretilla.

  U.2. La profesión de carretillero.

  U.3. Manipulación, trasnporte y almacenamiento de cargas.

  U.4. Nociones de almacenaje.

  U.5. Normas de conducción y circulación.

  U.6. Normas de utilización para operadores.

  U.7. Normativa aplicable en la prevención de riesgos laborales en carretillas.

  U.8. Precauciones antes y después del uso de la carretilla. Reportajes.

  U.9. Riesgos asociados y medidas preventivas.

  U.10. Seguridad en el almacén y conservación de mercancías.

  Més informació
 • 24 maig 2016
  Curs de Màrqueting en el punt de venda

  Últimes places del curs “Màrqueting en el punt de venda” 

  Aprèn a traure-li el major profit a la teua botiga. Dissenya el teu punt de venda, ròtol, aparador, mobiliari, col•locació del gènere, il•luminació de la botiga, comunicació amb el client... tot és important perquè el teu negoci siga un èxit

  Apuntat:

  Díes:30,31 de maig i 1 de juny 

  Horari: 14.30 a 16.30 h 

  Lloc: Viver d’empreses, C/ Monestir de Poblet 15 de Vila-real

  Preu: 75€, 100% subvencionat per la Regidoria d’Economia. Gratuït.

  Inscripció ací

  Més informació
 • 24 maig 2016
  JORNADA FORMATIVA GRATUÏTA

   

   

  L'ADL-AFIC Ondara ha organitzat per al proper dia 14 de juny a les 15:00 h. una jornada de formació gratuïta per a comerciants i empresaris de la localitat. La jornada serà impartida per formadors de Fundeun.
  Les persones interessades en participar s'han d'incriure en l'Adl-Afic Ondara.

  Més informació
 • 24 maig 2016
  Entrega de cheques regalo de la campaña "Mis compras… en mi barrio’

  La Concejalía de Impulso de la Actividad Económica del Ayuntamiento de Castellón ha entregado hoy los cheques regalo de la campaña Mis compras… en mi barrio a los seis ganadores, en un acto en el que también han participado los comerciantes donde se selló el boleto ganador y Raúl Virgili Simón, director de Zona Castellón Sur de Bankia, entidad patrocinadora. Los premiados realizarán sus compras en el distrito en el que han resultado ganadores entre hoy y mañana.

  En el distrito Este, el ganador ha sido José Cano Pascual, quien realizó la compra en Carnicería Casa Pepe; en el distrito Norte, ha resultado elegida Rosa Navarro Andreu, quien compró en Carnes y Embutidos Maribel; Melania Gila Campos ha recibido su cheque como ganadora en el Grao con el boleto sellado en Carnicería Tica; en el Centro ha ganado Puri Sanz Chillerón, quien hizo su compra en Parafarmacia Eslava Tena; en el distrito Sur se ha premiado a María Fe García por una compra en La Teua Moda Rosa mientras que en el Distrito Oeste, ha resultado premiada Sara Polo por una compra en Parafarmacia Curty Hermoso.

  Més informació
 • 23 maig 2016
  I FESTIVAL DE GASTRONETAS DE LA COMUNIDAD VALENCIANA

  La primera edición de Gastronetas Street Food Festival tendrá lugar en Riba-roja de Túria los días 10, 11 y 12 de Junio en la explanada del CIJ.

  Pero os estaréis preguntando que son las Gastronetas? 
  Gastronetas es un festival gastronómico que se lleva a cabo por toda la Comunidad Valenciana, a través de una ruta de food-trucks (camionetas de comida gourmet) llegadas de todos los rincones de España que ofrecen una gastronomía de calidad a pie de calle. 

  En este evento habrá animación para niños, música en directo, además de contar con una amplia oferta gastronómica complementaria a la que existe actualmente en Riba-roja, como comida vegetariana, mejicana, colombiana, etc. En un  ambiente familiar, los padres podrán disfrutar del evento sin preocuparse de los más pequeños, pues los peques estarán ocupados realizando talleres gastronómicos como ‘sweet sushi’ y batidos/smoothies’, creando sus propias tiendas de campaña indias y buscando tesoros entre las Gastronetas y muchas sorpresas más. 

  Desde la Concejalia de Fomento Económico y Comercio apostamos por este tipo de eventos innovadores que pueden ser un foco de atracción de visitantes a nuestro municipio y como consecuencia repercutir también en la oferta gastronomica local, con objeto de posicionar a Riba-roja tal y como se merece, sin suponer un gasto para el Ayuntamiento.

  En un ambiente veraniego, con mucha energía y creatividad ven a disfrutar de una oferta culinaria diferente. #gastronetasriba-roja

   

  Més informació
 • 23 maig 2016
  FIRA COMERÇ LOCAL 4 I 5 DE JUNY

  Des de la regidoria de comerç volem convidar-vos de nou a la Fira de Comerç Local que se celebrarà el cap de setmana 4 i 5 de juny en el Mercat Municipal.

  Allí podeu trobar una mostra de comerç local amb moltes activitats d'animació per a tota la família, musica en directe i les degustacions que ens oferiran els venedors del Mercat Municipal elaborades amb els seus productes.

  PROGRAMACIÓ

  DISSABTE 4:

  10.30h. Inauguració.

  11:30h Tallers infantils: Recicla 

  Concurs de dibuix infantil "El comerç del teu barri". Patrocinat per ACYPE.

  Tallers educatius. Oferit per KUMON

  12h. Exhibició de patinatge.Oferit per l'associació Club de Patinaje L' Horta Sud

  Degustació de Tapes oferides pels venedors del Mercat Municipal.

  14.30-17.30 Tancament

  17.30 Concurs de dibuix infantil "El comerç del teu barri"

  18h.Espectacle infantil"  

  19.30Desfilada de moda organitzat per ACYPE

   

   

   

  20.30 Exhibició i classe de ball. Oferit perPASITO A PASITO 

  22:00 Actuació musical a fins a l'hora de tancar amb musica dels 80 i 90.

  Degustació de Tapes oferides pels venedors del Mercat Municipal.

  DIUMENGE 5

  11h. Apertura

  11:30 Taller de globoflexia. Oferit per PERFUMARTE

  12h. Taller musical per a xiqu@ts. Jazz jam session.

  13.30h Premis del concurs de dibuix i sorteig de regals per part de ACYPE.

  Degustació de Tapes oferides pels venedors del Mercat Municipal.

  EXPOSITORS:

  Comerços:​

     

  Viajes Ecuador
  Aliques Diseño Gráfico
  Agualimón
  Librería Nautilus
  Essenz Regalos Originales
  urban shop
  El Suro
  Yamana Travel SLU
  Nat Cosmétic
  Move Producciones
  PrintCo
  Libertad Zanon
  La tenda d'Angel
  Perfumarte
  Ingenieria 3T
  pasito a Pasito
  Peluqueria Nova
  Escola Peluqueria HMG
  Jesus Abogado
  Centro Kumon Catarroja
  Terra Dolça
  Kiosco el Charco
  ZOE Complementos
  300 hilos

   

  Degustació de tapes productes de Mercat Municipal:

  Pescadería Jesús
  Mundolivas
  Polleria Clara
  Frutas y Verduras Carten
  Dora Morellá
  Garrido Don Pa 
  Fruites i verdures Torna Llom
  Julian Cabezas
  Cafeteria La Chelá
  Los Manchegos
  Cafeteria Tini
   Mariscos Diaz
  Mi gato Naranja
  Cafeteria Vira  Bar

  Us esperem !!

       

   

   

   

   

   

   

   

   


   

  Més informació
 • 20 maig 2016
  2ª FERIA COMERCIAL ASOCIACIÓN COMERCIANTES NUEVE DE OCTUBRE

  Més informació
 • 20 maig 2016
  DIA DEL COMERÇ

  Des de la regidoria de Comerç, l'Agència de Desenvolupament Local Creama-Calp, AFIC i la col·laboració de AEMCO es vol engegar “El Dia del Comerç”.

  Aquesta iniciativa està pensada per a potenciar i dinamitzar el teixit empresarial del nostre municipi mitjançant la realització d'una jornada especial de venda el dissabte 4 de Juny dins de les activitats que es desenvolupen en Firacalp.

  La participació en aquest esdeveniment és completament gratuïta havent d'aportar cada comerç l'estructura necessària per a la venda dels seus productes (taulers i cavallets).

  Si està interessat a prendre part en aquest esdeveniment ha de facilitar la fitxa adjunta abans del 1 de Juny a l'Agència de Desenvolupament Local Creama-Calp situada en el carrer Portalet, 12 o bé a través de correu electrònic a ellorca@creama.org

   

  Ficha de Inscripció desgarguela açí : FITXA D'INSCRIPCIÓ 2016

  Més informació

 • Pàgina 9 de 376

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 7513 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic