El portal del comerciant
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 15 agost 2016
  Benicarló i Vinaròs: programa conjunt de millora empresarial i empreniment jove

  Els regidors de Promoció Econòmica de Benicarló i Vinaròs, Román Sánchez i Maria Cano respectivament, han presentat, juntament amb el tècnic de l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló, Sergio Gutiérrez, els tres programes econòmics que han engegat els dos ajuntaments per tal de donar resposta a les necessitats dels joves i de les empreses de la comarca. «Són programes amb molta demanda -ha dit el regidor de Promoció Econòmica de Benicarló-, i d'aquesta manera és més fàcil organitzar-los i donar resposta a més gent». En la mateixa línia, la regidora de Vinaròs ha destacat que «les condicions que posen aquests programes -en referència al fet que hi haja un mínim de 20 inscrits- fan que amb la unió dels dos ajuntaments siga més fàcil accedir-hi».

   

  La primera de les iniciatives que es posarà en marxa serà el Programa de Millora Empresarial, destinat a empreses que vulguen millorar el seu negoci. El programa, totalment gratuït, preveu l'elaboració de plans de viabilitat per a empreses ja creades i es desenvoluparà entre el 12 de setembre i el 28 d'octubre, amb una part de formació teòrica i una altra part de tutorització i assessoria personalitzada per a cada empresa. Tot i que el programa es durà a terme a Benicarló i Vinaròs, s'hi podran inscriure empreses de tota la comarca.

   

  En segon lloc, s'engegarà el Programa Integral de Qualificació i Ocupació, un conjunt d'accions destinades a realitzar un itinerari formatiu complet per a preparar els joves per a la seua inserció en el món laboral. El programa està destinat a joves menors de 25 anys i preveu una fase d'orientació vocacional (per a avaluar i valorar les capacitacions dels alumnes), una altra fase de formació troncal (65 hores en les quals es formarà els alumnes en ocupabilitat, tecnologies de la informació i idiomes) i una altra fase de formació específica, amb 100 hores que es dedicaran a aconseguir certificacions de professionalitat.

   

  Paral·lelament, es duran a terme accions d'intermediació, que inclouen visites a empreses i pràctiques laborals, i accions d'inserció, que preveuen ajudes de 1.500 euros per a empreses que contracten aquests joves o ajudes de 1.800 euros per a l'autoocupació.Les inscripcions per a aquest programa es poden fer a les Agències de Desenvolupament Local de Benicarló i Vinaròs o també a través de l'Antena Local de la Cambra de Comerç, ubicada a Benicarló, a l'edifici de la Cambra Agrària.

   

  Finalment, també es posarà en marxa el Programa d'Emprenedoria Juvenil, per a dur a terme idees de negoci. En aquest cas, els joves que vulguen accedir-hi han d'estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta tercera iniciativa, completament gratuïta, preveu 435 hores de formació i 75 hores de tutorització individualitzada. El programa es durà a terme entre el 3 d'octubre i el 5 de novembre.

  Més informació
 • 11 agost 2016
  AFIC Alzira organitza tallers d’estiu sobre tecnologies de la informació

   

  Inscriu-te AÇÍ

  Més informació
 • 27 juliol 2016
  27/7 Jornada COVACO "Propostes per a dinamitzar el comerç local"

  Vols conéixer propostes que han demostrat que dinamitzen el comerç local? Vine dimecres que ve 27 i coneixeràs alguns dels casos que ho han aconseguit.

  Tenim l'oportunitat de prendre la davantera en esta incipient reactivació del consum i dur a terme actuacions que deixen empremta en els consumidors i els atraguen cap al comerç de proximitat.

  Serà el pròxim 27 de juliol en la seu de COVACO (c/. Navellos, 9 – 1r de València) a les 14.00 hores
  Preu:
  - Associat: Gratuïta
  - No associat: 100 €
  Aforament limitat. Preferència associats.
  Es prega confirmació d'assistència enviant un e-mail a administracion@covaco.org o cridant al telèfon 963532037

  Més informació
 • 27 juliol 2016
  El 8 d’agost a la pérgola del passeig de Colom, Tallada de Cabell Solidària

  El dilluns 8 d'agost tindrà lloc una nova edició d'esta iniciativa solidària impulsada per l'Associació de Perruqueries de Vinaròs i que compta amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vianròs.

  Les perruqueries oferixen la possiblitat a homes, dones i xiquets de realitzar-se una tallada de cabell solidària per només 5 €. L'import recaudat es destinarà integrament a la Confederació de espanyola de persones amb discapacitat física i orgància, COCEMFE Maestrat.

  L'acte es realitzarà a l'àgora del passeig de Colom, en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 h.

  Més informació
 • 21 juliol 2016
  AFIC Benissa i l’Escola d’Organització Industrial presenten un curs de màrqueting digital

  Escuela de Organización Industrial (EOI) en colaboración con el Ayuntamiento de Benissa, propone un programa, de 400 horas, cofinanciado por el Fondo Social Europeo (FSE) que dotará a los jóvenes desempleados de habilidades y conocimientos precisos para poder iniciarse en la labor profesional del marketing digital, área que ha experimentado una rápida evolución en nuestra sociedad y que afecta a todos los sectores empresariales.

  En el curso, de una duración de 3 meses, los alumnos trabajarán todas las parcelas del marketing digital. La formación arrancará con una reflexión sobre la transformación digital de la sociedad y, pasando por el estudio de los fundamentos básicos del marketing digital, seguidamente los alumnos se lanzarán a la parte más operativa, generando planes de contenidos, aprendiendo a lograr objetivos de marketing a través de las redes sociales, investigando el funcionamiento de motores de búsqueda, estudiando las últimas tendencias en comunicación digital y midiendo los resultados de sus campañas.

  El programa impartido por Jorge Villar, especialista en marketing online y comercio electrónico, arrancará en octubre, y se dirige a 25 jóvenes desempleados inscritos en el sistema de Garantía Juvenil, que habrán de ser previamente seleccionados para formar parte del curso. Además, se hace necesaria una gran capacidad de implicación durante los meses que dura el proyecto, porque es clave para el buen aprovechamiento del curso cumplir con la asistencia diaria y con una serie de trabajos que se desarrollarán tanto dentro como fuera del aula. Al final del curso, se hará entrega de un diploma acreditativo a participante haya superado con éxito el programa formativo.

  La agencia AFIC-Creama de Benissa colabora estrechamente con la Escuela de Organización Industrial en la difusión y organización de todas las acciones que se desarrollan por parte de la EOI en el municipio, realizándose todas ellas en el Centro de Excelencia de Benissa.

  Más información en http://a.eoi.es/marketingbenissa

  Inscripción en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil en http://a.eoi.es/garantiajuvenil

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  Premis CEEI-IVACE 2016 a empreses: candidatures fins 20/7
  Més informació
 • 20 juliol 2016
  València 21/7 jornada "Optimitzar la presència a xarxes socials"
  Més informació
 • 20 juliol 2016
  AFIC Riba-roja obre la inscripció de comerços al projecte Col·le Xec

  COMERCIO

  Abierto el plazo para los comercios que vendan productos relacionados con la vuelta al cole, la solicitud de adhesión al Proyecto “Col•le Xec, de acuerdo con las bases reguladoras.

  Más información en el enlace de la web del Ayuntamiento:

  http://www.ribarroja.es/noticies/foment_economic_i_comerc/bases_dirigides_als_comercos_per_a_adherir_se_al_projecte_col_le_xec/continguts/8640985/4356745
   

  ________________________________________________________________________________
  COMERÇ 
  Obert el termini per als comerços que venguen productes relacionats amb la tornada al col•le, la sol•licitud d'adhesió al Projecte "Col•le Xec", d’acord amb les bases reguladores.

  Més informació en l'enllaç de la web de l'Ajuntament:"

  http://www.ribarroja.es/noticies/foment_economic_i_comerc/bases_dirigides_als_comercos_per_a_adherir_se_al_projecte_col_le_xec/continguts/8640985/4356745


   

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  Riba-Emprén: ajudes municipals a la creació d’empreses a Riba-roja

  PROGRAMA RIBA-EMPRÈN. AJUDES A LA CONTRACTACIÓ D'EMPRESES A RIBA-ROJA

  L'Ajuntament de Riba-roja de Túria aprova per Junta de Govern Local les Bases del Programa Riba-Emprèn, propostes per la Regidoria de Foment Econòmic, Ocupació i Comerç. Segons el regidor de l'àrea Rafa Folgado estes ajudes pretenen principalment recolzar als emprenedors en les despeses inicials de la constitució del negoci a Riba-roja i són complementàries i compatibles amb les ajudes pendents de publicar per part del Servef.

  Les ajudes seran de 550 euros a fons perdut, a aquelles empreses que es constituïsquen com a autònoms, autònoms col·laboradors, administradors de societats limitades, i treballadors de l'economia social, entre altres. Principalment s'intenta finançar el 50% de la quota mínima d'autònom bonificada pel Govern del primer any.

  Les ajudes estan destinades a empreses constituïdes a Riba-roja des de l'1 de gener al 30 d'octubre del 2016 sempre que l'emprenedor anteriorment estiguera desocupat.

  El termini de sol·licitud s'iniciarà des del 15 de juliol fins al 30 d'octubre de 2016.

  Més informació en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

   

  Documentació adjunta:

  Bases reguladores programa "Riba-Emprèn".

  Sol·licitud subvenció.

  Declaració responsable d'ajudes de minimis.

  Declaració responsable article 13 de la Llei General de Subvencions.

  Autorització al Ajuntament a consultar la situació de tramitació de les llicències corresponents.

  Declaració responsable d'estar al corrent amb les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

   

   

   

   

   

   

   

  __________________________________________________________________________________

  PROGRAMA RIBA-EMPRENDE. AYUDAS A LA CONTRATACIÓN DE EMPRESAS EN RIBA-ROJA

  El Ayuntamiento de Riba-roja de Túria aprueba por Junta de Gobierno Local las Bases del Programa Riba-Emprende, propuestas por la Concejalia de Fomento Económico, Empleo y Comercio. Según el concejal del área Rafa Folgado “estas ayudas pretenden principalmente apoyar a los emprendedores en los en los gastos iniciales de la constitución del negocio en Riba-roja y son complementarias  y compatibles con las ayudas pendientes de publicar por parte del Servef”.

  Las ayudas serán de 550 euros a fondo perdido, a aquellas empresas que se constituyan como autónomos, autónomos colaboradores, administradores de sociedades limitadas, y trabajadores de la economía social, entre otros. Principalmente se intenta financiar el 50% de la cuota mínima  de autónomo bonificada por el Gobierno del primer año.

  Las ayudas están destinadas a empresas constituidas en Riba-roja desde el 1 de enero al 30 de octubre del 2016, siempre que el emprendedor anteriormente estuviera desempleado.

  El plazo de solicitud se iniciará desde el 15 de julio hasta el 30 de octubre de 2016.

  Más información en la Agencia de Empleo y Desarrollo Local.

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  MERCADÍVER: estiu per a xiquets als mercats municipals d’Elda

    

  La Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de la Agencia municipal para el Fomento de la Innovación Comercial (AFIC) y en coordinación con las Asociaciones de Comerciantes de los mercados municipales de la ciudad, con el objetivo principal de ofrecer el mejor servicio a los consumidores locales y visitantes y apoyar la actividad comercial durante la campaña de VERANO, ha programado  actividades dirigidas al público infantil, en el Mercado Central y en el Mercado de San Francisco.

  De esta manera, el Mercado Central y el Mercado de San Francisco, contarán este Verano con Ludoteca para los más pequeños "EL MERCADÍVER"; un servicio gratuito para los clientes de los Mercados, del que podrán disfrutar todos los niñ@s mientras sus padres realizan sus compras.

  HORARIOS DEL MERCADÍVER:

  Mercado Central de Elda y Mercado de San Franisco de Sales: Los sábados 16, 23 y 30 de julio y el sábado 6 de agosto, en horario de 11,30 a 13,30 horas.

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  30 de juliol, Nit Oberta al comerç de Dénia
  Més informació
 • 20 juliol 2016
  València: Ajudes municipals de fins a 6.000€ a la contractació indefinida
  Més informació
 • 20 juliol 2016
  Seminiario informativo sobre Calidad, Trazabilidad y Seguridad Alimentaria en Vila-real

  DIA: 2 AGOSTO 2016 DE 16:00 a 18:00 HORAS

  LUGAR: AGENCIA DESARROLLO LOCAL VILA-REAL (EDIFICIO ANTIG. CAMARA AGRARIA) Avenida de la murà, 28-1º.- Vila-real

  INSCRIPCIONES: gerardochiva@gmail.com

  CONTENIDO:

  Normativa sobre calidad alimentaria.

  1.1- La calidad de los alimentos y boletines informativos.

  1.2- Normativa europea de comercialización. Norma comercialización específica de cítricos, vino, tomates, etc.

  1.3- Norma comercialización de aceite.

  1.4- Etiquetado, características, normativa de autoconsumo.

  Trazabilidad y seguridad alimentaria.

  2.1- Principios de la trazabilidad.

  2.2- Requisitos en materia de higiene de los alimentos.

  APPCC. Análisis de Puntos de Control Críticos.

  3.1-Guía de prácticas correctas en el sector hortofrutícola.

  Mercados de proximidad, canales cortos de comercialización.

  4.1- Canales cortos de comercialización.

  4.2- Venta de proximidad. Normativa.

  Documentación y bibliografía.

   

   

   

  Més informació
 • 20 juliol 2016
  Es presenta la quarta edició de la Nit de Compres al Passeig

  El proper 24 de juliol es durà a terme, al passeig de Colom, la quarta edició de la Nit de Compres, organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs en col·laboració amb l'Ajuntament. 

  Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Turisme, ha explicat que aquesta iniciativa, en la qual participaran 24 establiments del municipi, s'iniciarà a partir de les 17:00 hores i s'allargarà fins a mitjanit.  
   
  "El que es pretén és que les botigues surtin al carrer, aprofitant la gran afluència de turistes en aquesta època per donar a conèixer l'àmplia oferta comercial de Vinaròs i els productes que la nostra ciutat ofereix", ha indicat.  
   
  Mª Ángeles Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants, ha afegit que hi haurà una àmplia varietat de stands de moda i tèxtil, calçat, serigrafia una immobiliària en línia i, com a novetat, també un de mobiliari per a la llar.  
   
  Aquesta iniciativa tornarà a repetir el proper mes, en dues dates: el 14 i el 15 d'agost, ha conclòs Pereda, que ha animat a tots els ciutadans vinarossencs i visitants d'altres poblacions a sumar-se aquest diumenge a la Nit de Compres.

  Més informació
 • 19 juliol 2016
  UNS CLÀSSICS DE MODA

  Concentració de vehicles clàssics (cotxes, motos, ..) de fabricació anterior a 1990, exhibició de vehicles i recorregut pel municipi.

  11.00h – 11.55h Arribada de participants i exhibició de vehicles

  12.00h – 12.15h Recorregut pels carrers del municipi

  12.20h – 16.00h Exhibició de vehicles

  Hi haurà un tràiler enmig de la Plaça Sant Jaume que es convertirà en una cabina de música per a amenitzar el matí.

  A les 14.00h l'Ajuntament de Moncada obsequiarà amb un plat de “Caldera d´arròs amb fesols i naps” als/les participants en la Concentració (2 racions per vehicle).

  En la mateixa plaça hauran ubicats llocs d'hostaleria local que vendran beguda i menjar en fred als/les assistents, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants, Hostaleria i Servicis de Moncada.

  L'Ajuntament de Moncada muntarà taules i cadires perquè puguen assentar-se a menjar els/les participants inscrits/des.

  Més informació
 • 19 juliol 2016
  Benicarló i Vinaròs s’uneixen per a oferir tres programes de promoció econòmica

  Els regidors de Promoció Econòmica de Benicarló i Vinaròs, Román Sánchez i Maria Cano respectivament, han presentat, juntament amb el tècnic de l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló, Sergio Gutiérrez, els tres programes econòmics que han engegat els dos ajuntaments per tal de donar resposta a les necessitats dels joves i de les empreses de la comarca. «Són programes amb molta demanda -ha dit el regidor de Promoció Econòmica de Benicarló-, i d'aquesta manera és més fàcil organitzar-los i donar resposta a més gent». En la mateixa línia, la regidora de Vinaròs ha destacat que «les condicions que posen aquests programes -en referència al fet que hi haja un mínim de 20 inscrits- fan que amb la unió dels dos ajuntaments siga més fàcil accedir-hi».

  més

  Més informació
 • 19 juliol 2016
  El Callosa Deportiva busca 2.000 colaboradores

  El Callosa Deportiva en colaboración con la concejalía de Comercio y la Asociación de Comerciantes están preparando una campaña de captación de colaboradores para las escuelas deportivas de fútbol base . El objetivo es llegar al número de 2.000 que tendrían descuentos en los comercios que se adhieran a este programa, que se espera que sean al menos 25 establecimientos.

  Més informació
 • 18 juliol 2016
  HORARIS VACANCES COMERÇOS SANTA ROSA
  Més informació
 • 18 juliol 2016
  El 21 de juliol al Mercat de Vinaròs, Tast del Territori: Productes de Morella

  El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

  Dijous 21 de juliol, podràs tastar productes Morella, formatges El pastor de Morella, Croquellanes i Carns de Morella, cuinats per cuiners d'ASETMICO.

  Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

  Més informació
 • 15 juliol 2016
  Torrevieja celebra el 15 de juliol la seua HAPPY NIGHT DE CINE

  Como consecución de un gran esfuerzo realizado entre la concejalia de comercio y Hosteleria y la Asociación Apymeco, vamos a poner de nuevo en funcionamiento una edición veraniega de la Happy Night, en este caso es una Happy Night de cine, pues las animaciones van referidas al septimo arte.

  Hemos elegido el 15 de Julio porque es una fecha de gran afluencia de clientes en nuestra ciudad y eso nos asegura el éxito del evento.

  Serán más de 40 comercios participantes, de todos los sectores de la economía local (tenemos tiendas de zapatos, ópticas, tiendas de ropa de niños, bisutería, joyería, alimentación gourmet, tiendas de bebidas, preparación de fiestas, Tiendas de maquillaje, Agencias de viaje y hasta un concesionario de coches….). Todos son los que se den cita esa noche.

  De ellos la mayor parte son asociados de Apymeco, pero es un evento al que se ha dado la oportunidad de participar a cualquier comercio de cualquier lugar de la ciudad.

  Estos comercios han decidido darnos la oportunidad de disfrutar de sus servicios habituales y otros añadidos en un horario que se sale de lo habitual.

  Así han preparado eventos de todo tipo y descuentos o regalos por compras que nos van a hacer mas divertida la noche y una cosa muy importante es que en varias ocasiones se han puesto de acuerdo los comercios geográficamente cercanos para realizar actividades de forma conjunta.

  Los eventos que estos comercios han puesto en funcionamiento se pueden ver en las siguientes paginas:

  www.shoppingtorrevieja.com

  Facebook de la concejalia de comercio de Torrevieja

  Facebook de apymeco.torrevieja

   

  Además a partir del martes o miércoles que viene tendremos allí también las ofertas y los descuentos que los comercios van a realizar. No los hemos puesto todavía para evitar que se produzca un atraso de las compras a esa noche, tal y como nos ha solicitado Apymeco.

  Se esta dando publicidad de este evento en redes sociales, a través de las paginas municipales, en distintas paginas web,s con muchs visitas, en radios y  a través de lonas y de poster en los comercios implicados y en los lugares de mas visitantes.

   

  El ayuntamiento y apymeco a su vez hemos creado una serie de eventos paralelos para hacer si cabe todavía mas interesante la participación en esta noche Happy; así tendremos:

   

  Tus Personajes de Cine Favoritos con los que podrás hacerte fantásticas fotografías, estarán paseándose por los distintos puntos del centro comercial urbano.

  (Busca y encuentra a Kylo Ren, Jack Sparrow, La novia de Kill Bill, El Joker..)

  Además participa en un taller de cine fantástico infantil en la calle Pedro Lorca junto al cruce  Joaquín Chapaprieta  donde realizarás las siguientes actividades:

  Personalización de bolsas.

  Elaboración de mascaras de superhéroes.

  Realización de mural gigante con dibujos de cine fantástico.

  Hazte también una foto de cine en nuestro Fotocall que estará en la plaza de la Constitución, y recibe tu cucurucho gratuito de palomitas de cine con la imagen de nuestra noche Happy.

  Disfruta del interior de un cochazo Renault Talismán Zen Energy DCO 130, situado en el cruce de la Calle Concepción con Fotografo Darblade.

   

  Algunas de las promociones comerciales que podéis ver en las paginas son:

  Sorteo de regalos entre los asistentes. Degustación de vinos.

  Sorpresas terroríficas. Vino de honor.

  Barra con bebidas y coctel.

   Catering de bebidas sin alcohol. Regalo para todos los clientes que vengan de verde.

  Disc-Jockey, Refrescos, Coctel,…

  Degustaciones de vinos y tapas de la casa a un mejor precio.

  Paseo de las Estrellas. Decoración de la calle frente al comercio. Photocall, palomitas, refrescos en la calle Caballero de Rodas.

  Obsequio adhesivo para móviles Swarovsky hasta agotar existencias.

  Photocall y chuches para los más peques.

  Presentación nueva colección Magic Card Games. Demostración Juegos de Mesa.

  Degustación Fondue Chocolate belga con frutas.

   

   

  Més informació

 • Pàgina 1 de 376

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 7514 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic