El portal del comerciant
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 02 març 2016
  Sant Joan d’Alacant "Menús que enamoren"del 1 al 29 de febrer, menú especial a 20 euros per parella.
  Més informació
 • 15 febrer 2016
  El comerç de Benicarló sorteja menús gastronòmics a la Festa de la Carxofa
  Més informació
 • 15 febrer 2016
  El comerç de Dénia celebra Sant Valentí sortejant un gran lot per als seus clients

  Campanya de promoció organitzada en col·laboració amb Ràdio Dénia de la Cadena Ser, dirigida a incentivar les compres amb motiu de Sant Valentí. La campanya donarà difusió als comerços participants, que aportaran un regal al Lot de la promoció. El guanyador del lot serà un dels oients o seguidors de facebook, que haja encertat la combinació guanyadora que es coneixerà el dia 15 de febrer.

   

  Més informació
 • 15 febrer 2016
  VIII Setmana de l’economia d’Alzira

  VIII Setmana de l´economia d´Alzira

  L´Ajuntament d’Alzira i l´Associació empresarial ens complau informar-li de la celebració de la SETMANA DE L’ECONOMIA en la seua VIII edició que tindrà lloc del 15 al 19 de febrer de 2016 en la nostra ciutat, a la Casa de la Cultura.

  Un dels objectius que es perseguixen amb la celebració d’estes jornades és oferir a l’empresariat i a la ciutadania en general, un espai de reflexió per a aplegar a conclusions que ens faciliten la posada en marxa d’accions tant des del sector públic com del privat.

  En esta nova edició la innovació i el desenvolupament d’una agricultura més sostenible, el potencial de creixement de les empreses del sector agroalimentari i les ferramentes per a un posicionament digital centren la temàtica de les ponències i tallers.

  Contarem amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials. Consulta totes les ponències punxant en la programació.

  Esta setmana finalitza amb el lliurament de premis creats per a distinguir persones i empreses d’Alzira destacades pel seu esforç en innovació.

  L´assistència a les jornades és gratuïta, prèvia inscripció en IDEA 96 245 51 01 o per email a adl@idea-alzira.com.

  Més informació
 • 10 febrer 2016
  La Oficina Mòbil FVMP de Comerç i Consum visitarà L’Alcúdia de Crespins el 10 de febrer
  Més informació
 • 07 febrer 2016
  Oberta la inscripció a la Mostra Empresarial de Torrent que tindrà lloc el 28 de febrer
  Més informació
 • 05 febrer 2016
  ENGLISH, SPEAKING ONLY!! (CONVERSATION PRACTICE) NIVEL B1

  Curso para mejorar tu SPEAKING, con un profesor nativo, además es GRATUITOS para las personas empadronadas en el municipio.

  Més informació
 • 05 febrer 2016
  Del 5 al 7 de febrer FIRA OUTLET d’Algemesí amb animació i descomptes

  Els dies 5, 6 i 7 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, actuacions de ball, esport, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

  Cadascun dels 28 comerços participants oferiran un regal que s’anirà sortejant entre els visitants en el periode de duració de la fira.

  ALMUDENA CALÇATS

  BASE: CORREXUTA

  BASE: DESMARQUE ESPORT

  BELLISSIMA

  BIANCA

  BOGERIA

  CARMEN

  CARMEN ROBA INFANTIL

  CAROLINA BOSCH

  COASPORT

  COLCHONES MIVIS

  EVA MODA ÍNTIMA

  IREDAN MODA

  JOIERIA RELLOTGERIA FOLCH

  LA CANALETA

  LITTLE KINGS

  MARINTIMA

  MIA MODA

  OLGA CUBELLS LA MANYETA

  PARELLS SABATES I COMPLEMENTS

  PERSIANAS I CORTINAS CANDEL BENEDITO

  PUPPIES HOME MIRAVET

  RISC

  TEKOMOB

  TEXTIL TU CASA

  TOIMA

  TRIANGLE

  XULAES

  Més informació
 • 05 febrer 2016
  Tapea con Alcachofa

  La Asociación de Hostelería de Almoradí organiza  durante este primer fin de semana de febrero Tapea con Alcachofa. Desde el 5 al 7 de febrero de 2016 podréis degustar, en cada uno de los establecimientos participantes de Almoradí, una gran variedad de tapas elaboradas con el producto estrella y marca de calidad de nuestro municipio y de la Vega Baja: la alcachofa.

  Los asistentes encontrarán las tapas especiales a 1.50 € en cualquiera de los 14 establecimientos de Almoradí que participan en dicho evento. Además, podréis votar por vuestra tapa favorita y ganar uno de los premios que ofrece la Asociación de Hostelería de Almoradí. Sin duda, tenéis una gran propuesta gastronómica que no os podéis. El Excmo. Ayuntamiento de Almoradí os invita a que disfruteis con el sabor de nuestrro producto local.

  Més informació
 • 05 febrer 2016
  III Mostra de la il·lustració, disseny i edició (MIDE) a Alcoi

  III Mostra de la il·lustració, disseny i edició (MIDE) a Alcoi, diumenge 7 de febrer des de les 10:30 fins a les 14:30 h. a la Plaça de Dins. Tots els primer diumenge de cada mes fins a juny de 2016 es realitzaran mostres MIDE a Alcoi dedicats a una festa. En aquesta ocasió, el motiu és Sant Valentí. Hi haurà productes de tot tipus: moda, joies, literatura...

  Animen a tothom a acudir i participar del MIDE.

  Més informació
 • 05 febrer 2016
  SAN VALENTÍN "CONCURSO DE BESOS"
  Més informació
 • 05 febrer 2016
  Presentació Guia Comercial

  Divendres passat 29 de febrer va tindre lloc la presentació de la 3ª edició de la Guia Comercial.

  Aquesta guia que s'ha realitzat per a promocionar el comerç de la localitat i acostar-ho als veïns.

  Donar les gràcies als 321 participants d'aquesta edició que sense dubte ha sigut la més nombrosa fins al moment.

 • 04 febrer 2016
  El Mercat de Sant Roc d’Alcoi instal·la un supermercat al seu interior

  Natxo Costa, director general de comerç i consum, ha felicitat el mercat de sant Roc per la seua iniciativa amb el SuperMercat, un lloc on poder complementar la compra d'alimentació.

  Més informació
 • 04 febrer 2016
  FELIÇ SAN VALENTIN

  CAMPANYA DIA DELS ENAMORATS

  FELIÇ SAN VALENTIN.

   

  Com cada any, com promoció del día dels enamorats, la asociació de comerciants de Petrer,  sortetjará cuatre fantàstics eixidas romàntiques per a dos persones.

  Esta promoció estarà vigent fins el 5 de febrer.

  El sorteig tindrà lloc en la seu social de la asociació a les 16h del día 23 de febrer.

  Animat a participar. Apoya el teu comerç. Sempre estarem amb tu. 

  Més informació
 • 04 febrer 2016
  Campanya Sant Valentí

  En Sant Valentín compra a Xirivella!!!
  El comerç que et vol, sorteja 6 sopars romàntics!!!
  Compra per valor de 10 euros en un comerç associat i guarda el tiquet.
  Dóna m'agrada+!Compartir+comenta

  Bar restaurant Donde siempre
  Bar restaurant l'Alquería
  Restaurant Con Cava
  La Barraqueta restaurant
  Bar Polvorilla
  Restaurant El Mesón
  Del 4 a l'11 de febrer.
  Sorteig el divendres 12 de febrer

  Més informació
 • 04 febrer 2016
  CONCURSOS COMERCIO 2016

  La Concejalía de Comercio a través de su agencia Afic ha organizado 3 concursos para elegir los premios de comercio 2016. En esta ocasión se han elaborado bases para los premios de: Nuevo Comercio, Renovación Comercial y Comercio urbano.

  Conforme las referidas bases el plazo para presentar la instancia junto con la documentación finaliza el 1 de marzo de 2016. Están dotados  con interesantes premios económicos, siendo los siguientes:

   

  Nuevo comercio; Ver Bases completas Primer premio: 875 Euros. Segundo premio 500 euros. Este concurso está dirigido a comercios ubicados en el todo el término de Torrevieja que han puesto en funcionamiento un nuevo establecimiento en el año 2015.

  Renovación comercial;  Ver Bases completas Primer premio: 875 Euros. Segundo premio 500 euros. Dirigidos a comercios que hayan renovado su comercio.

  Comercio urbano; Ver Bases completas Premio: 500 Euros. Podrán presentarse a este concurso aquellos comercios que durante el año 2015 han mantenido una imagen cuidada y atractiva de su establecimiento comercial.

  Los requisitos para participar son muy fáciles, sólo mediante  una instancia presentada por Registro con anterioridad al 1 de marzo y adjuntando la documentación requerida en las Bases.

  Estas bases se pueden consultar completas en la página www.portaldelcomerciante.com/torrevieja, en el blog de la Concejalía shoppingtorrevieja.com.

  También se pueden solicitar por correo electrónico a comercio@torrevieja.eu

          Para cualquier duda puede ponerse en contacto con la Concejalía de Comercio por teléfono 965074385 EXT. 1540 O 1541 o correo electrónico comercio@torrevieja.eu.

   

  Desde aquí animar a cualquier comercio de Torrevieja a participar en estos premios, que son siempre un aliciente para cualquier empresario que apuesta por la ciudad invirtiendo en su negocio y por lo tanto invirtiendo en su ciudad.

   

   

  Més informació
 • 04 febrer 2016
  CURS MANIPULADOR DE PLAGUICIDES NIVELL BÀSIC

  L'Agència de Desenvolupament Local - Afic d'Ondara organitza un nou Curs de Manipulador de Plaguicides nivell bàsic que es celebrarà els dies 30 de març i 6 d'abril en horari de 15:30-20:00 hores en la Casa de la Cultura d'Ondara. Les persones interessades poden inscriures cridant al telèfon: 965766250 o bé per correu electrònic: adl@ondara.org.

   

  Més informació
 • 03 febrer 2016
  ENGLISH, SPEAKING ONLY!! (CONVERSATION PRACTICE) NIVEL B2

  Si quieres mejorar tu SPEAKING, en la Agencia de Empleo y Desarrollo Local te ayudamos con un PROFESOR NATIVO, además estos cursos son GRATUITOS para las personas empadronadas en el municipio.

  Més informació
 • 03 febrer 2016
  CAMPAÑA DE SAN VALENTÍN EN EL MERCADO CENTRAL DE ELDA

  Bajo el slogan "TE QUEREMOS NATURALMENTE" la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, y la Asociación de Comerciantes del Mercado Central, inician una nueva promoción comercial, en esta ocasión, con motivo del DÍA DE SAN VALENTÍN.

  A través de esta actuación, los comerciantes adheridos a la campaña, sortearán entre los clientes que realicen compras en sus puestos de venta, 3 estancias para dos personas en un hotel de 4 estrellas en Benidorm.

  Con esta inciativa publicitria, el Centro persigue los objetivos, de incidir en la calidad de sus productos frescos y naturales, reforzando su oferta entre los consumidores del Mercado y nuevos públicos, que en esta ocasión, están invitados a descrubir las posibilidades culinarias que los artículos de la Plaza de Abastos ofrecen para preparar una excelente mesa el Día de los Enamorados.

  La promoción se extenderá prácticamente durante todo el mes de febrero, siendo la fecha del sorteo de los premios el próximo viernes 26 de febrero, en el propio Mercado Central.

   

  --------------
  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

   

  Més informació
 • 03 febrer 2016
  CARNESTOLTES 2016 AL MERCAT MUNICIPAL
  Més informació

 • Pàgina 1 de 351

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 7020 registres