El Portal del Comerç Sostenible
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 29 octubre 2016
  BURJAMIEDO

  Ofertes terrorífiques del comerç de Burjassot en una nova edició del Carrer d’Ofertes en ple Halloween.

  Ofertes terrorífiques, promocions, vestir i menjar de por…tot açò és el que oferirà l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida pel regidor Roc Senent, en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Servicis del municipi en una nova edició de la campanya Carrer d’Ofertes. Una nova edició especial Halloween d’aquesta campanya, tan ben acollida tant pels comerços com pels veïns de Burjassot.

  Tal com han informat des de CEMEF, els comerços que participen en la campanya, que es desenvoluparà dissabte que ve 29 d’octubre, hauran de decorar el seu establiment amb temàtica pròpia d’aquesta celebració: utilitzar colors negres i taronges, elements tan típics com les carabasses i els esquelets, senyalitzar els seus comerços amb globus negres i taronges i lliurar caramels a les xiquetes i xiquets que s’acosten amb el seu “truco o trato”. L’empresa municipal els farà lliurament dels cartells de la campanya.

  A més, “en aquesta campanya volem fomentar la col·laboració entre comerços i per açò, convidem als comerços situats en els principals eixos comercials al fet que apadrinen” a un altre comerç no situat en aquests eixos per a poder celebrar aquest dia tan especial i puguen establir sinergies de col·laboració entre tots dos”.

  Les ofertes dels comerços es publicaran al web: www.carrerdofertes.es i en la pàgina de Facebook: burjamiedo.

  Més informació
 • 22 octubre 2016
  Saló Internacional de la Franquícia (SIF) a València del 20 al 22 d’octubre
  Més informació
 • 21 octubre 2016
  3 de novembre a Alacant, Macrojornada Focus Pyme 2016 Comunitat Valenciana
  Més informació
 • 21 octubre 2016
  PEGO: XIII FIRA DE COMERÇ "CELEBREM PEGO"

  La XIII Fira de Comerç de Pego organitzada per la Regidoria de Comerç i l'Agencia Afic-Creama de l’Ajuntament de Pego i en la que col·labora estretament l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, du moltíssimes novetats aparellades. La primera d’elles el canvi de data, de principis de desembre passa enguany a celebrar-se a finals d’octubre, més concretament dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre, amb la intenció «de tenir millor oratge i poder així també canviar la ubicació (del mercat municipal al pla de la Font) i passar la Fira a un espai obert que permetrà que també hi acudisquen bars i es puga percebre que “celebrem Pego” al carrer o en una terrassa», explicava Rosa Maria Ferrer, regidora de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego en la presentació de l’esdeveniment.

  p_20161019_123932El lema, ‘Celebrem Pego’, també és una estrena d’este 2016, està clar que «la celebració» és una qüestió de rabiosa actualitat. És per això que va suggerir que la Fira de Comerç de Pego podria obrir-se a la Celebració, no una específica, sinó a la Celebració en majúscules (bodes, batejos, comunions, jubilacions, aniversaris (d’edat, de boda, de nuviatge…), natalicis, inauguració de cases i un llarg etcètera, segons va descriure la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor.

  Així ‘Celebrem Pego’ pretén obrir tot un món, el que s’obri amb la preparació d’un esdeveniment especial que té com a principal objectiu que, la persona convidada a la celebració «estiga ben a gust i li siga inoblidable», afegia Pastor.

  Amb esta idea en ment, els comerços participants a la XIII Fira de Comerç de Pego que enguany es desenvoluparà al Pla de la Font, van a exposar allò que poden oferir per a enriquir un esdeveniment donant-li un segell original, ampliant la perspectiva a les persones que visiten la Fira i donant-los a conèixer que a Pego «poden trobar tot allò que necessiten per a celebrar qualsevol esdeveniment», afegia Rosa Maria Ferrer, Regidora de Comerç i Creama.

  En 2016 la Fira de Comerç de Pego tindrà dos dies ben diferenciats. Dissabte 22 d’octubre les empreses i comerços participants mostraran els seus productes i serveis al públic assistent. Diumenge 23 d’octubre el torn serà per a les associacions i les seues activitats diverses. La intenció que hi ha darrere d’este canvi respon al canvi global que s’ha donat a la Fira.

  Més informació
 • 21 octubre 2016
  TALLER: AUTOCOACHING COMERCIAL

  Los empresarios comerciales tienen que hacer frente a la sobrecarga de trabajo y de actividades que día a día componen nuestro "campo de minas" y el coste de esta situación es cansancio, estrés, tensión y ocultación de preferencias personales, de priorización y falta de tiempo que resulta de todo ello.

  A través de las actividades de COACHING PERSONAL propuestas en este taller, conseguiremos nuevos recursos para adoptar mayor rendimiento profesional y ser dueños de nuestras prioridades.

  La Coach CRISTINA DE AROZAMENA nos dará las claves para que nuestras vidas personales y profesionales interactuen de forma efectiva, positiva y proactiva.

  Días: 02 y 03 de noviembre

  Horario: 15:00 a 17:00 h.

  Lugar: Casa de Cultura de Sant Joan d´Alacant (C/ del Mar, s/n)

   

  Para más información e inscripciones:

  ADL/AFIC

  Plaza de España, 1

  03550 - Sant Joan d´Alacant

  966 01 31 73 / 74

  adl@santjoandalacant.es

  Més informació
 • 21 octubre 2016
  Taller d´aparadorisme en Moncada

  Objectius:
  • Aprendre les regles per a crear un aparador que transmeta una imatge moderna i capte l'atenció del vianant (tipus de composició, il·luminació, normes d'exposició, color, col·locació de preus, renovació, suports,…).
  • Conéixer les noves tendències en colors, materials i elements de decoració.
  • Planificar i crear les temàtiques adequades en funció del sector i grandària de l'aparador.
  • Conéixer els proveïdors a qui comprar el material per a decorar els aparadors.


  Dirigit a:
  Empreses de comerç detallista de qualsevol sector.

  Places:
  Nombre de places: 30

  Preu:
  Gratuït.

  Lloc de celebració:
  Saló d'Actes de l'Antiga Cambra Agrària
  C/Marià Benlliure, 7 (2a Planta)
  Moncada

  Data:
  24 d'octubre del 2016

  Horari:
  De 15:00h a 17:00h

  Programa:
  15:00 BENVINGUDA
  D. Sebastián Sánchez Castillo
  Regidor de Comerç / Ajuntament de Moncada


  FERRAMENTES PER A MILLORAR LA GESTIÓ I INCREMENTAR LES VENDES EN EL COMERÇ
  SRA. Mª Victòria Guillén
  Tècnic Comerç Interior / Cambra València

  TALLER “ESCAPARATISMO: DISSENY I CONCEPCIÓ DE L'APARADOR”
  D. Miguel Ángel Bort
  Aparadorista

  Més informació
 • 21 octubre 2016
  Halloween en el Mercado Central de Elda

  La Concejalía de Comercio y Mercados del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC y la Asociación de Comerciantes del Mercado Central, celebran el próximo viernes 28 de octubre en el Mercado Central de Elda Halloween, un evento pensado para que los más pequeños puedan pasar una tarde terroríficamente divertida.

  De 5,30 a 8,00 de la tarde con personajes, cuentacuentos, caramelos y mucha animación para los más pequeños.

   

  Més informació
 • 21 octubre 2016
  EN OCTUBRE IX DEBADES AMB LA FEDERACIÓ

  Cartell

  Més informació
 • 20 octubre 2016
  Dénia 20/10: Jornada FOCUS PYME "èxit de negocis digitals que començaren de 0"

  Jornada organitzada per Creama i el Ceei d'Elx que tindrà lloc el pròxim dia 20 d'octubre en la Seu Comarcal de la Diputació d'Alacant en Denia, carretera Denia-Ondara, 2º rotonda s/n.

  PROGRAMA

  12:00 Benvinguda – Presentació Focus PYME i Emprenedoria 2016

  12:30 Ponència Casos d'èxit.

  DIRIGIT A

  Emprenedors, empresaris, autònoms, i tota aquella persona interessada en el món empresarial

  PONENT

  La jornada estarà a càrrec de Javier Gosende, consultor i formador en Màrqueting Online. Especialista en posicionament en cercadors i analítica web.

  Més informació i inscripcions en:

  http://www.creama.org/val/enllacos.asp?ctg=4r7p3qb2

  http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=11251

  Més informació
 • 20 octubre 2016
  Jornada "Èxit en negocis digitals" Dénia 20/10, Almoradí 24/10 i Ontinyent 25/10
  Més informació
 • 20 octubre 2016
  Informe Anual Distribució Comercial Detallista Comunitat Valenciana 2015
  Més informació
 • 20 octubre 2016
  Xàbia Emprén celebra la seua III edició amb un complet programa de seminaris per al foment de la autoocupación i l’empresa

  Del 7 a l'11 de novembre, en Museu Soler Blasco, es donaran cita diferents experts en el món de la gestió de negocis, el màrqueting, l'economia o la comunicació, per a compartir els seus coneixements i experiència amb els participants.

  La primera xarrada serà a càrrec del doctor en Psicologia Social i president de l'Associació Espanyola de RRHH, Roberto Lluna. Serà el dia 7, a les 18,30 després de la inauguració oficial del curs.
  Posteriorment, el dia 8, a les 19.00 hores impartirà la seua ponència Javier Gosende, expert en Màrqueting Online de la Fundesem Business School. El dia 9 a les 19.00 hores, el doctor Joaquín Alcázar centrarà la seua intervenció en l'Economia de la Innovació. El dia 10 a les 19.00, el delegat a Xàbia de Jovempa, José A. Bas, referirà el seu seminari al coaching i l'aprenentatge com a claus del creixement empresarial.
  Tancarà Xàbia Emprén III Silvia Leal, doctora en Sociologia, amb la ponència e-Renovar-se o Morir.

  Les places d'aquestes jornades són limitades pel que els interessat a assistir hauran d'inscriure's cridant al telèfon 96 579 4266 o enviant un correu electrònic a afic.creama@ajxabia.org.

  Més informació
 • 19 octubre 2016
  Taller sobre Gestió de Compres "Comerç amable, Comerç amic"

  Els canvis socials esdevinguts els últims anys, fruit de la situació econòmica, dels avanços tecnològics i de les comunicacions, principalment d'internet i les xarxes socials, han incidit en els estils de vida i en els hàbits de compra dels ciutadans.
  Les anàlisis de les tendències de compra apunten cap a la necessitat de crear experiència de compra al client en el punt de venda per a diferenciar l'establiment comercial. Els empresaris han de conèixer, informar-se i formar-se per a poder conèixer al nou ciutadà i així, adequar les seues estratègies a aquestes noves formes de viure i comprar de la societat, anticipant-se a les seues necessitats i els seus desitjos.

  L'establiment comercial, com a punt de trobada entre els consumidors i venedors, es converteix en un element clau de l'experiència de compra dels consumidors. L'interiorisme, la disposició dels productes, l'accessibilitat i circulació en el punt de venda són aspectes que fan més amable i atractiu el punt de venda.
  En aquest taller s'aprofundeix en aquells aspectes que incideixen en l'atenció i prestació del servei en el punt de venda, de tal manera que els comerciants puguen oferir als seus consumidors una experiència de compra única que aporte valor afegit al procés de compra.

  Taller gratuït dirigit a empreses del comerç minorista de qualsevol sector que tindrà lloc el pròxim 10 de novembre de 15:00 a 17:00 hores en la Casa de Cultura.

  Per a més informació i inscripcions pot acudir a l'Agència Creama-Calp Afic situada en el carrer Portalet, 12 o a través del correu electrònic ellorca@creama.org.

  Més informació
 • 19 octubre 2016
  PROGRAMA DIAGNOSTIC DEL PUNT DE VENDA
  Més informació
 • 18 octubre 2016
  “JORNADAS DE INNOVACIÓN Y CRECIMIENTO EMPRESARIAL – EL NUEVO PARADIGMA DEL MERCADO”

   

  La Biblioteca Pública Municipal “”Francisco Salinas” de Callosa de Segura acogerá, a lo largo de los meses de octubre y noviembre, la actividad denominada “Jornadas de innovación y crecimiento empresarial – El nuevo paradigma del mercado”, organizadas conjuntamente por el Ayuntamiento de Callosa de Segura, a través de la concejalía de Fomento, y la Asociación de empresas Terciario Avanzado, en la que se impartirán seis jornadas formativas dirigidas a empresarios y emprendedores.

   

  Estas acciones formativas, totalmente gratuitas, comenzarán el día 20 de octubre, con la Jornada denominada “Lo que el empresario realmente debe hacer para mejorar las ventas de su empresa”, impartida entre las 19:00 y las 20:30 horas.

   

  Información e Inscripciones en Ayuntamiento de Callosa de Segura.

  Més informació
 • 17 octubre 2016
  Alcoi 17/10: "2on Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana"

  Aquest Fòrum, va adreçat especialment a responsables municipals en matèria de comerç i mercats, i col·lectius de venedors de mercats municipals, analitzarà qüestions com, el donar a conèixer la normativa en seguretat alimentària, debatre sobre els models de gestió dels mercats municipals, conèixer bones pràctiques que s'estan desenvolupant en mercats d'altres CCAA, aprofundir en les bones pràctiques en matèria de fidelització i, buscar models de cooperació econòmica que permeten l'optimització dels recursos

   

  A més, diversos municipis exposaran les seues experiències en matèria de fórmules de gestió dels mercats municipals, a través d'una taula redona i la possibilitat de generar debat i participació dels assistents.

   

  Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi, vos animem a inscriure-vos en aquesta jornada, i a fer arribar la informació als vostres mercats municipals.

   

  La inscripció és gratuïta, fins a completar aforament, i cal fer-la efectiva a través del correu electrònic dortiz@alcoi.org o al telèfon 965537150

  Més informació
 • 16 octubre 2016
  Bèlgida acull la XVII Fira Comercial de la Vall d’Albaida el 15 i 16 d’octubre
  Més informació
 • 16 octubre 2016
  AFIC Benicarló organitza els IX Premis al Comerç Local

  Un any més, la Regidoria de Comerç i Turisme vol fer visible la seua aposta pel comerç de Benicarló convocant els Premis al Comerç Local, una iniciativa que ja fa vuit anys que es va posar en marxa i que té la voluntat de promoure i potenciar la qualitat de les empreses comercials. Els premis tenen un caràcter honorífic i consisteixen en una distinció i un trofeu atorgats per l'Ajuntament de Benicarló. Segons s'estableix en les bases publicades, podran optar als premis les xicotetes i mitjanes empreses vinculades a l'activitat comercial 0 de serveis, que compten amb un o més establiments a la ciutat de Benicarló.

  més

  Més informació
 • 14 octubre 2016
  19/10 Lliurament dels Premis Emprenedor XXI
  Més informació
 • 14 octubre 2016
  Cambra València acull el 14/10 la jornada "La franquícia: què puc esperar d’ella?"
  Més informació

 • Pàgina 1 de 384

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 7673 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic