El portal del comerciant
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 15 Desembre 2015
  El DOCV publica els 10 festius habilitats per a la pràctica comercial 2016
  Més informació
 • 08 Desembre 2015
  VIII CONCURSO DE ORNAMENTACIÓN NAVIDEÑA

  COMO CADA AÑO DESDE LA CONCEJALIA DE EMPLEOY COMERCIO SE HA ORGANIZADO EL VII CONCURSO DE ORNAMENTACIÓN NAVIDEÑA PARA LOS COMERCIOS DE PAIPORTA, EL CONCURSO CUENTA CON TRES PREMIOS VALORADOS EN 300, 200 Y 100 EUROS PARA LOS TRES PRIMEROS PREMIOS

  Més informació
 • 01 Desembre 2015
  CONCURSO DE ESCAPARATES DE NAVIDAD

  Se convoca el Concurso de Escaparates de Navidad 2015. En él pueden concursar los comercios de la localidad de Segorbe que adornen su escaparate con motivos alegóricos al ambiente propio de las fiestas navideñas. Se concederán dos primeros premios de 150 euros cada uno y placa, dos segundos premios de 100 euros cada uno y placa, y un premio especial a la calidad artística de 150 euros y placa.

  http://datos.portaldelcomerciante.com/MiAfic/userfiles/44/1091/file/CARTEL_escaparates_N_39F361%281%29.JPG

  Més informació
 • 01 Desembre 2015
  Xàbia Històrica obri el nadal amb la Fira Art i Nadal

  És el pont de desembre (del 5 al 8) i des de l'associació han organitzat un munt d'activitats amb la fira com a centre de tot, però que a més es repartiran tant per la plaça Marina Alta (Correu-vos) o la Plaçeta del Convent. La Fira Art i Nadal es desenvoluparà en la plaça de l’Esglèsia amb uns 37 llocs d'artesania relacionats amb el nadal com a dolços, decoració i productes típics, entre uns altres.

  A més, el dissabte dia 5 hi haurà un shopping day, en el qual els comerços de Xàbia Històrica oferiran descomptes especials durant tot el dia. Es tracta d'una acció comercial com la shopping night però que es fa de dia. També el Mercat Municipal se sumarà el dissabte a la vesprada i organitza el tardeo i des de les 17 fins a les 22 hi haurà degustació de productes frescos en diferents formats, amb ambientació musical.

  Unes altres de les activitats d'animació que acompanyaran la fira Art i Nadal, seran tallers infantils de decoració, marionetes, cuentacuentos, un circuit infantil de Ezy roller, photocall de disfresses, una classe de ball Lindy Hop i un sobre tinença responsable de mascotes i per a posar-les boniques.

  La presidenta de l'associació de comerciants, Elena Roig, ha indicat que la fira estarà oberta des de les 10 hores fins a les 20 hores, aproximadament, a excepció de l'últim dia que tancarà abans. Cardona ha apuntat que aquest esdeveniment és una manera de fer atractiu el Centre Històric durant aquest pont i també perquè molts residents a Xàbia que es marxen als seus països a passar el nadal puguen gaudir també de l'animació ací o comprar alguns regals per a portar a les seues famílies.

  Més informació
 • 01 Desembre 2015
  Xirivella obrim per Nadal

  La regidoria de Desenvolupament Local, àrea de Comerç-AFIC, ha preparat al costat de l'Associació de comerciants i professionals de Xirivella una sèrie d'activitats per a promocionar les compres en els comerços locals en aquestes dates tan especials.

  Així mateix durant tot el mes els comerços associats recollirann diners i productes per a lliurar a les organitzacions de Càrites i Creu Roja, perquè els repartisquen amb aquelles families de Xirivella més necessitades.

  Més informació
 • 30 novembre 2015
  Pròxims a tú, campanya de promoció del comerç local de l’AFIC del Consorci Pactem Nord
  Més informació
 • 30 novembre 2015
  Mercat de Nadal

  AESI i l’AFIC de l'Ajuntament de Silla han organitzat, per animar les vendes de Nadal, un Mercadet amb la temàtica del Nadal com a protagonista.

  El proper dia 5 de Desembre del 2015, els ciutadans de Silla podran gaudir el primer mercadet de Nadal de 10 a 12 hores en el  C/ Castell, S/N.

  I el pròxim 4 de gener, en la Plaça del Poble es realitzaran diferents activitas gratuïtes per a tots els xiquets/xiquetes.

  Més informació
 • 30 novembre 2015
  L’estella Michelin Alberto Ferruz, arranca la segona edició de Mercat Xef

  Un total de quinze escolars es van reunir en el Mercat per a elaborar, al costat de l'estrella Michelin Alberto Ferruz del restaurant Bon Amb, un ric i senzilles postres que incloïa un truc gustatiu. Així, els xiquets i xiquetes van preparar un pastís de formatge al microones amb cobertura de fruits rojos i pinya i meló com a acompanyant amb sabor a anís i menta.

  MercatChef15-1_01

  Al costat d'un *Ferruz molt implicat, l'empresa especialitzada Sabor de Sal va participar i va coordinar l'activitat sota l'atenta supervisió de la regidora de Mercats, Tere Bisquert i els responsables del Mercat Municipal.

  Durant el transcurs del matí, tots els participants van poder constatar la gran varietat de productes que conjumina el Mercat del poble (tots els ingredients van ser adquirits, recepta en mà, en els llocs del recinte), la importància de la higiene a l'hora de treballar amb aliments destinats al consum humà i la creativitat que pot suposar l'elaboració d'unes senzilles postres i, per tant, la cuina en general.

  MercatChef15-1_16

  D'aquest primer dia, es van triar, avisant als seus pares, a tres xiquets que competiran al costat dels tres que s'extraguen dels pròxims dissabtes 5 i 12 de desembre; en una final en la qual podran elaborar el plat que desitgen utilitzant com a base un ingredient que decidisca l'organització.

  La inscripció en aquesta edició de Mercat Xef encara estan oberta per a escolars d'entre 8 i 12 anys. Aquesta es pot realitzar en les oficines de l'AFIC-Creama i la quota suposa un cost de 15€ que podran abonar-se el mateix dia dissabte in situ. Les places estan limitades a 15 xiquets i xiquetes per a un millor desenvolupament de l'activitat.

  Més informació
 • 29 novembre 2015
  MERCADO
  Més informació
 • 27 novembre 2015
  4ª RUTA DE LA TAPA

  RUTA DE LA TAPA EN PAIPORTA LOS DÍAS 27,28 Y 29 DE NOVIEMBRE

  Més informació
 • 27 novembre 2015
  El comerç de Benifaió celebra el Black Friday amb ofertes i tapes al Mercat
  Més informació
 • 27 novembre 2015
  BLACK FRIDAY BURJASSOT

  El 27 de Novembre Burjassot celebra el seu 1ª Black Friday.

  Avança les teues compres Nadalenques a aquest dia en el qual els preus seran els MILLORS DE TOT L'ANY!!!!!!!!!!!!!

  Més informació
 • 27 novembre 2015
  El comerç d’Alzira se suma al #blackfriday el divendres 27 de novembre

   

  El Black Friday 2015 s´acosta. La gran festa de les rebaixes importada dels Estats Units se celebrarà a Alzira el pròxim divendres, 27 de novembre.

  Des de la Regidoria de Comerç i l´Associació Empresarial d´Alzira vos animem a participar en este esdeveniment comercial per a fomentar les vendes al comerç local.

  Enguany serà la primera edició en la nostra localitat d´esta famosa campanya, la qual començà a celebrar-se fa tres anys a Espanya amb molt bons resultats comercials.

  El Black Friday dóna inici a les compres de Nadal, i són molts els establiments, de tots els tamanys i sectors, que oferixen descomptes agressius en les seues tendes.

  No t'ho perdes!

  Més informació
 • 27 novembre 2015
  Diumenges aperturables
  Més informació
 • 27 novembre 2015
  V CONCURS D´APARADORS NADALENCS 2015
  Més informació
 • 27 novembre 2015
  JORNADA SOBRE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL

  En el marc del Programa de Reindustrialització del CEEI Alcoi, en esta jornada podràs conéixer les claus per a enfortir els processos de competitivitat i innovació en la teua empresa i recolzar el teu creixement. A més, podràs conéixer els resultats de l'últim Programa de Reindustrialització posat en marxa pel CEEI Alcoi.

  Les empreses que assistisquen a la jornada podran, a més, realitzar elDiagnóstico de la seua empresa gratuït de forma telemàtica i disposaran de suport per part del CEEI per a valorar els en resultats. Es tracta d'un diagnòstic individualitzat i gratuït per a detectar com millorar en el posicionament organitzatiu, tecnològic i productiu de la teua empresa.

   

  Programa de la jornada

  Què ens fa ser competitius i triomfar en el mercat.
  Presentació de resultats del Programa de Reindustrialització del CEEI.
  Presentació del Diagnòstic Personalitzat per a avaluar la teua situació i posició competitiva.


  Data i lloc de realització

  2 de desembre del 2015 de 16.00 a 17.30

  Casa de la Paraula de Baleària

  Estació marítima de Baleària-Port de Dénia, s/n

  Dénia

   

  Jornada dirigida a autònoms i xicotetes i mitjanes empreses siga quin siga el nivell de gestió en què es troben.

  Més informació
 • 27 novembre 2015
  DISFRUTA TORRENT TAMBIÉN EN NAVIDAD

  Estimado/a empresario/a,

  Con motivo de las fiestas navideñas desde el Ajuntament de Torrent e IDEA´T se pondrán en marcha actividades de animación para el público en general que benefician al comercio de la ciudad.

  • Del 4 de diciembre al 10 de enero de 2016, habrá instalada una PISTA DE PATINAJE ECOLÓGICO en la Pz. Unión Musical.
  • Y del 18 de diciembre al 10 de enero de 2016 también habrá FERIA DE ATRACCIONES dentro del parque de Parc Central.

  Aquel establecimiento comercial que lo desee podrá comprar tickets para regalarlos a sus clientes. Por este motivo se ha negociado con la Asociación de Empresarios del Espectáculo y Feria de Torrent y Comarca de L´Horta Sud (entidad organizadora) precios especiales para aquellos comercios interesados.

  1.- El precio en taquilla por entrada para acceder a PISTA DE PATINAJE es de 4€ (20 min). Mientras que los establecimientos de Torrent los podrán adquirir a 2€ + IVA (2,42€). Los comercios podrán utilizar las entradas compradas para organizar sus propias promociones comerciales., pero en ningún caso podrán revenderlas.

  Por ejemplo: Por compras o consumiciones superiores a “x” importe, regalo de “x” entradas a la pista.

  Las entradas deberán adquirirse en packs de 25 unidades y tantos como se desee.

  Por cada pack de 25 entradas a la pista de patinaje, se obsequiará al comercio con 10 entradas a las atracciones de la feria que podrán disfrutarse entre el 1 y el 10 de enero de 2016, para que también puedan regalarlas a sus clientes.

  Las entradas para la feria de atracciones con las que será obsequiado el comercio son vales promocionales, lo que significa que el cliente podrá comprar entradas en la taquilla de la feria a 2x1.

  Además si en la misma compra se adquieren 8 pack (200 entradas) se regalarán 25 entradas más a la pista.

  Resumen (Ver tabla)

  CANTIDAD

  IMPORTE (IVA INCLUIDO)

  OBSEQUIO POR COMPRA

  1 pack 25 entradas

  60,50 €

  10 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  2 pack 50 entradas

  121 €

  20 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  3 pack 75 entradas

  181,50 €

  30 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  4 pack 100 entradas

  242 €

  40 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  5 pack 125 entradas

  302,50 €

  50 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  6 pack 150 entradas

  363 €

  60 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  7 pack 175 entradas

  423,50 €

  70 entradas promocionales 2x1 para atracciones de feria

  8 pack 200 entradas

  484 €

  80 entradas promocionales 2x1 para atracciones feria +

  25 ENTRADAS GRATIS PISTA PATINAJE

   

  PROCEDIMIENTO PARA LA COMPRA ENTRADAS:

  IDEAT hará de enlace entre los comercios interesados y la Asociación organizadora.

  1º. Cumplimentar el impreso de solicitud de entradas adjunto y remitirlo a IDEAT por correo electrónico a ideatenvios@torrent.es o personalmente en nuestras oficinas C/ Ramón y Cajal 7, 1ª, en horario de 8 a 15h.

  Se admitirán solicitudes del 1 al 23 de diciembre de 2015 (antes de las 13h).

  Podrán hacerse tantas solicitudes como se precise, dentro de ese periodo, a IDEAT, Pasada esta fecha se podrán adquirir entradas directamente en la taquilla de la pista, con el precio normal de venta al público (4€).

  2º. Realizar el ingreso del importe correspondiente en el número de cuenta de la empresa organizadora.

  Entidad Bancaria SABADELL CAM :ES85  0081 1292 91 0001214025

  Beneficiario: Asociación de Empresarios del Espectáculo y Feria de Torrent y Comarca de L´Horta Sud

  Concepto: Compra entradas Pista Patinaje.

  3º. Recoger las entradas en IDEAT, entregando el justificante bancario del ingreso.

  4º. Al final de la campaña, la Asociación organizadora emitirá factura a cada comercio por el importe total de las entradas que haya comprado.

  PUBLICIDAD:

  IDEAT hará difusión en diferentes soportes publicitarios de los comercios que disponen de las entradas. Si está interesado en aparecer en éstos, deberá realizar el primer pedido antes del 4 de diciembre de 2015.

  Recomendamos, no obstante, que todos aquellos comercios que dispongan de entradas hagan su propia difusión.

  La asociación también ofrece la posibilidad de anunciarse en lonas instaladas en los laterales de la pista. Para conocer las condiciones póngase en contacto con JOSE VICENTE PAMPLO tel: 609.67.97.18.

   

  MÁS INFORMACIÓN en: IDEAT tel: 96.111.18.68. C/ Ramón y Cajal, nº 7, 1ª.

   

  Més informació
 • 27 novembre 2015
  Campanya Nadal 2015

  La Regidora d'Economia, M. Dolores Parra, us convida a gaudir de les festes de Nadal a Vila-real! 

  Ja podeu descarregar el llibret d'activitats que organitza l'Ajuntament de Vila-real. Comencem les festes amb l'encesa dels llums a la plaça Major, 27 de desembre a les 19.00 h. L'encesa comptarà amb l'animació de Xarxa Teatre. A més, els comerços estaran oberts fins les 21.30 h amb ofertes especials per a celebrar elBlack Friday!

  Apropeu-vos als carrers comercials del centre per a celebrar l’arribada del Nadal!

 • 27 novembre 2015
  Campanya Nadal 2015

  Ací podeu descarregar el llibret d'activitats que organitza l'Ajuntament de Vila-real. Comencem les festes amb l'encesa dels llums a la plaça Major, 27 de desembre a les 19.00 h. L'encesa comptarà amb l'animació de Xarxa Teatre. A més, els comerços estaran oberts fins les 21.30 h amb ofertes especials per a celebrar el Black Friday!

  Apropeu-vos als carrers comercials del centre per a celebrar l’arribada del Nadal!

   

  Més informació
 • 27 novembre 2015
  PICANYA 7é CONCURS D’APARADORISME

  L'Agència AFIC de l'Ajuntament de Picanya, convoca una nova edició, la setena, del CONCURS D'APARADORISME. El termini d'inscripció sóbri el 16 de desembre de 2015 i finalitza el 9 de desembre. 

  El Jurat atorgarà els següents premis:

  MILLOR APARADOR

  MILLOR PARADA DEL MERCAT MUNICIPAL

  El lliurament dels premis es realitzarà el dimecres 23 de desembre de 2015 a les 20:00h. al Centre Cultural

  Més informació

 • Pàgina 1 de 343

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 6842 registres