El Portal del Comerç Sostenible
Vosté es troba ací:

Noticies

 • 30 setembre 2016
  El diumenge 7 d’agost torna "Comerç al Carrer" a Benicarló

  més

  Més informació
 • 08 setembre 2016
  Ajudes municipals a la contractació "València Activa Emplea" fins el 8/9/16
  Més informació
 • 05 setembre 2016
  AFIC Torrent: Oberta la inscripció al curs gratuït d’empreniment juvenil

   

  PROGRAMA D'EMPRENIMENT JUVENIL GRATUÏT

  Es trata d´un programa de Cambra València de sensibilització i formació integral dirigit al col·lectiu de jóvens beneficiaris del sistema de garantia juvenil, no ocupats i no integrats en els sistemes d'educació i formació. El programa aborda les necessitats d'integració laboral d'este col·lectiu, ajudant als jóvens menors de 30 anys a incorporar-se al mercat laboral incrementant els seus coneixements i habilitats emprenedores i empresarials.

  La metodologia de desenrotllament de les accions formatives tindrà en compte, entre altres aspectes, la capacitat per a prendre decisions estratègiques i operatives, entendre de forma global les distintes àrees funcionals, reforçar les habilitats del jove per a la reflexió, el treball individual i grupal, així com fomentar l'intercanvi de coneixement i experiències.

  Este curs consta de les fases següents:

  * Jornada de difusió d'emprendimiento, de duració de 2 hores que es realitzarà el 14 de Setembre de 10 a 12h en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) Av. Al Vedat, núm. 103, 2a

  * Formació grupal de 35h. La data d'inici serà del 19 al 27 de setembre, ambdós inclusivament, en horari 9 a 14 hores, també en el CIJ.

  * Tutories individuals (15h per alumne) . La data d'inici seria del 28 de setembre fins al 7 d'octubre, ambdós inclusivament i es duran a terme en el Viver d'Empreses de la Cambra de Comerç ubicat en l'AV. Al Vedat, núm. 105, entresol. Pendent determinar els horaris que millor s'ajusten als alumnes.

  Més informació
 • 27 agost 2016
  Celebra l’agost al Mercat de Vinaròs amb activitats i descomptes

  Durant aquest mes d'agost el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats

   

  Paral·lelament, es realitzarà al Mercat Municipal una campanya de descomptes del 20% en productes seleccionats, que variaran setmanalment.

  Més informació
 • 26 agost 2016
  REUBICACIÓ DEL MERCAT DE FRUTA I VERDURA. 3 DE SEPTEMBRE

  S'informa a tots i totes el ciutadans la reubicació del mercat de la fruita i verdura, aquesta tindrà lloc a partir del dissabte 3 de Setembre de 2016.Para tod@s aquell@s que vulguen consultar la nova ubicació i els respectius llocs amb la seua numeració els deixem un Link en la qual podran visualitzar-ho en format Pdf.

  "Plànol Comprat Fruita i verdura"

  Més informació
 • 25 agost 2016
  Activitats i descomptes al Mercat de Vinaròs durant el mes de setembre

  Durant aquest mes de setembre el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats

  Paral·lelament, es realitzarà al Mercat Municipal una campanya de descomptes del 20% en productes seleccionats, que variaran setmanalment.

  Més informació
 • 24 agost 2016
  Jornada de Emprendimiento

  El Ayuntamiento de La Vall d´Uixó en colaboración con la Cámara de Comercio de Castellón impartirá una Jornada de Emprendimiento    “Destrozando mitos: emprendimiento, internet y dinero” a cargo del ponente Jaime Garrastazu.

  La Jornada se llevará a cabo el próximo 6 de octubre a las 12:00 horas en el Centro Cultural Marqueses de Vivel-Fundación Caja Castellón situado en la C/ Sánchis Tarazona, nº 39 de La Vall d´Uixó.

  Para más información puedes consultar la siguiente página web:

  http://empleolavallduixo.es/jornada-de-emprendimiento/

  Més informació
 • 19 agost 2016
  2ª "Street food" de Calp

  Les «food truck» tornen aquest cap de setmana a Calp
  Aquesta segona Street Food, que organitza la filà Moriscs, s'inaugurarà el divendres a les 19.00 hores

  Després de l'èxit de fa unes setmanes, les «food truck» tornen aquest cap de setmana a la Plaça Major de Calp. Aquesta segona Street Food, que organitza la filà Moriscs, que ostentarà la capitania mora en les festes d'octubre, s'inaugura el divendres a les 19 hores.

  El dissabte i diumenge les caravanes començaran a oferir els seus plats a partir de les 12 hores al matí i de les 19 h. a la vesprada.

  S'espera que unes 3.500 persones s'acosten a degustar una oferta gastronòmica de qualitat i molt apetitosa. Les «food truck» cuinaran hamburgueses gourmet, especialitats mexicanes, menjar alemany, coques de la Marina, sushi, pizzes, parrilladas argentines i fins i tot plats del Carib.

  Més informació
 • 16 agost 2016
  Teulada-Moraira Gran afluencia de visitantes Shopping Night 2016

  Gran afluencia de visitantes en la Shopping Night 2016 de Moraira

   
  Gran afluencia de visitantes en la Shopping Night 2016 de Moraira
   

  Multitud de personas disfrutaron de la gran fiesta del comercio, la Shopping Night 2016, este año tematizada como Flower Power.

  Cuarenta fueron finalmente los establecimientos de moda, complementos, belleza, joyería, hogar y decoración y también hostelería pertenecientes a la Asociación de empresarios y comerciantes de Teulada Moraira (AECO), los que participaron en esta iniciativa comercial que tuvo lugar el sábado trece de agosto en el casco urbano de Moraira. Los establecimientos, que estaban identificados con un arreglo floral personalizado, ofrecieron hasta medianoche descuentos y promociones, ofreciendo en algunos casos bebidas y detalles a los viandantes.

  La concejalía de Fomento del Ayuntamiento de Teulada y la junta directiva de AECO, organizadores del evento, muestran una gran satisfacción por la gran acogida de participantes en esta edición y destacan la gran afluencia de visitantes que pudieron disfrutar del completo programa preparado que contaba con actuaciones musicales simultáneas, batucada, talleres infantiles y hasta un photocall itinerante.

  La concejal de Fomento, Empleo, Comercio y Pymes de Teulada, Nieves Rodríguez, ha resaltado el buen ambiente que la Shopping Night creó en las calles y  la alta participación de los comercios y restaurantes participantes, que superó con creces el número de la pasada edición.

  Además, Rodríguez ha destacado la gran afluencia de visitantes que participaron en todos los actos programados y, además, disfrutaron de una noche de compras llena de descuentos, promociones y sorpresas.

   

   

  Més informació
 • 15 agost 2016
  Benicarló i Vinaròs: programa conjunt de millora empresarial i empreniment jove

  Els regidors de Promoció Econòmica de Benicarló i Vinaròs, Román Sánchez i Maria Cano respectivament, han presentat, juntament amb el tècnic de l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló, Sergio Gutiérrez, els tres programes econòmics que han engegat els dos ajuntaments per tal de donar resposta a les necessitats dels joves i de les empreses de la comarca. «Són programes amb molta demanda -ha dit el regidor de Promoció Econòmica de Benicarló-, i d'aquesta manera és més fàcil organitzar-los i donar resposta a més gent». En la mateixa línia, la regidora de Vinaròs ha destacat que «les condicions que posen aquests programes -en referència al fet que hi haja un mínim de 20 inscrits- fan que amb la unió dels dos ajuntaments siga més fàcil accedir-hi».

   

  La primera de les iniciatives que es posarà en marxa serà el Programa de Millora Empresarial, destinat a empreses que vulguen millorar el seu negoci. El programa, totalment gratuït, preveu l'elaboració de plans de viabilitat per a empreses ja creades i es desenvoluparà entre el 12 de setembre i el 28 d'octubre, amb una part de formació teòrica i una altra part de tutorització i assessoria personalitzada per a cada empresa. Tot i que el programa es durà a terme a Benicarló i Vinaròs, s'hi podran inscriure empreses de tota la comarca.

   

  En segon lloc, s'engegarà el Programa Integral de Qualificació i Ocupació, un conjunt d'accions destinades a realitzar un itinerari formatiu complet per a preparar els joves per a la seua inserció en el món laboral. El programa està destinat a joves menors de 25 anys i preveu una fase d'orientació vocacional (per a avaluar i valorar les capacitacions dels alumnes), una altra fase de formació troncal (65 hores en les quals es formarà els alumnes en ocupabilitat, tecnologies de la informació i idiomes) i una altra fase de formació específica, amb 100 hores que es dedicaran a aconseguir certificacions de professionalitat.

   

  Paral·lelament, es duran a terme accions d'intermediació, que inclouen visites a empreses i pràctiques laborals, i accions d'inserció, que preveuen ajudes de 1.500 euros per a empreses que contracten aquests joves o ajudes de 1.800 euros per a l'autoocupació.Les inscripcions per a aquest programa es poden fer a les Agències de Desenvolupament Local de Benicarló i Vinaròs o també a través de l'Antena Local de la Cambra de Comerç, ubicada a Benicarló, a l'edifici de la Cambra Agrària.

   

  Finalment, també es posarà en marxa el Programa d'Emprenedoria Juvenil, per a dur a terme idees de negoci. En aquest cas, els joves que vulguen accedir-hi han d'estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta tercera iniciativa, completament gratuïta, preveu 435 hores de formació i 75 hores de tutorització individualitzada. El programa es durà a terme entre el 3 d'octubre i el 5 de novembre.

  Més informació
 • 12 agost 2016
  Del 12 al 14 d’agost, Fira del Comerç i Oci de Guardamar
  Més informació
 • 11 agost 2016
  AFIC Alzira organitza tallers d’estiu sobre tecnologies de la informació

   

  Inscriu-te AÇÍ

  Més informació
 • 10 agost 2016
  Idea Alzira - VIII Fira Comercial: Alzira Oberta

  Des de la seua primera edició en el 2008, la Regidoria de Comerç junt amb l'Associació Empresarial d'Alzira organitzen la Fira Comercial ALZIRA OBERTA.

  El primer cap de setmana d'octubre els comerços locals exhibixen els seus productes i serveis i s'acosten al públic que acudeix a Alzira. Este esdeveniment representa una important ferramenta d'exhibició i comunicació de l'oferta comercial del municipi i un lloc de trobada entre comerciants i potencials clients.

  La Fira se celebra els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre, coincidint amb la Festa de Moros i Cristians, el Mercat Medieval i la Fira de la Tapa, i enguany s'amplia amb la Fira de l'Automòbil.

  Al voltant de 40 expositors que es podran visitar en un recinte firal que comprén des de la Plaça del Regne fins a l'Avinguda Lluis Sunyer.

  Obert el termini per a la presentació de les sol·licituds del 9 d'agost al 6 de setembre a La Clau.

  Per a consultar les bases de la Fira i descarregar la sol·licitud: http://www.idea-alzira.com/#!fira-comercial-valen/crp8 

   

  Més informació
 • 09 agost 2016
  Xàbia Histórica liquida l’estiu en la shopping night de dimecres

  Es una vesprada-nit per a aprofitar, ja que les tendes oferiran descomptes de fins al 70% per a liquidar l'estiu i és que en els magatzems encara queden algunes gangues per a lluir aquests dies estivals.

  Però la shopping night de Xàbia Històrica no és solament moda i tendes sinó que també és música i ambient per tots els carrers del centre històric de Xàbia. En la plaça Marina Alta hi haurà un concert del grup Celtic Knot, i en la placeta del Convent batalla de xarangues.

  A més l'associació Duo Maquineta ha preparat un taller de puzzles per a donar a conèixer als més xicotets l'afició pels puzles, serà, també en la placeta. I el Museu Soler Blasco obrirà fins a les 22.30 hores.

  Pots conèixer tots els descomptes que ofereixen els comerços de Xàbia Històrica en la APP Sr Cayetano que està en les plataformes de Android i IOS.

  shopppinnight

  Més informació
 • 09 agost 2016
  Teulada-Moraira START UP

  Més informació
 • 08 agost 2016
  RECICLA VIDRIO CAMPAÑA VERANO 2016

  No pienses que es tan difícil….entre todos lo conseguiremos, pues cada botella cuenta¡¡.

  El habito del reciclaje de vidrio está consolidado en España; cada Español recicla una media de 59 envases al año.

  Eres de los que piensa que reciclar no sirve de nada?

  Si con nada se refiere a que el reciclaje evita el impacto ambiental de extraer nuevas materias primas de la naturaleza o el de saturar de basura los vertederos, que reduce el consumo de energía o la emisión de gases como el CO2 que causan el cambio climático, o que genera miles de puestos de trabajo –unos 8.000 en el caso del reciclaje de vidrio, según datos de Ecovidrio-, entonces no sirve de nada.

  El gasto en energía y nuevas materias primas es mucho mayor al hacer productos “nuevos” que con materiales reciclados. Por ejemplo, producir una lata a partir de aluminio reciclado requiere un 95% menos de energía que para hacerla con el material procedente de las minas de bauxita.

  Los productos con materiales reciclados pueden tener la misma o incluso mejor calidad que los elaborados con materias vírgenes. O dicho de otro modo, todo depende de que el fabricante quiera efectuar sus productos con una determinada calidad. ¿Sabías que el vidrio se recicla al 100%? De una botella sale otra exactamente igual sin perder sus características.

  Ya sabes Recicla Vidrio en Torrevieja, porque nos merecemos un premio¡¡

  Més informació
 • 02 agost 2016
  Teulada-Moraira Shopping Night 2016

  Evento de dinamización comercial con promociones, decuentos , actuaciones en directo y talleres infantiles, en esta edición con la participación de  35 comercios y 4  restaurantes que ofreceran tapas y bebidas a precios promocionales.

  Més informació
 • 01 agost 2016
  Teulada-Moraira Nueva edición Curso Manipulador de Alimentos

  Més informació
 • 29 juliol 2016
  AFIC-CREAMA informa de las ayudas a la contratación de personas de colectivos vulnerables publicadas por el SERVEF.

  AFIC-CREAMA informa de las ayudas a la contratación de personas de colectivos vulnerables publicadas por el SERVEF.

  El Servef ha publicado la convocatoria de las ayudas destinadas a fomentar la contratación de personas en situación o riesgo de exclusión social, acreditados por los Servicios Sociales de cualquier administración pública personas desempleadas de larga duración mayores de 45 años, personas desempleadas de muy larga duración o, personas mayores de 50 años.

  Podrá ser beneficiario de las ayudas cualquier empleador de naturaleza jurídica privada, incluidos los trabajadores autónomos, con ámbito de actuación en la Comunitat Valenciana.

  Los técnicos de la red comarcal de Agencias de Desarrollo Local (ADL) de CREAMA tienen toda la información sobre este programa de fomento del empleo.

  La cuantía de la subvención ascenderá a 5.503,68 € para el caso de contratos indefinidos iniciales a jornada completa (en el caso de contratación de mujeres o de personas con diversidad funcional: 7.338,24 €;en el caso de contratación de mujeres víctimas de violencia sobre la mujer o de personas con diversidad funcional severa: 9.172,80 €). Los contratos indefinidos a tiempo parcial de al menos 30 horas semanales (15 horas semanales en el caso de personas con diversidad funcional severa) resultarán subvencionables con reducción proporcional de la cuantía de la ayuda.

  El plazo de solicitud de estas ayudas finaliza el 31 de octubre del 2016.

  Para concretar todos los aspectos sobre la tramitación, condiciones, plazos, etc., los interesados deben acudir a la agencia AFIC-CREAMA sita en la Calle Escoto, 72, al teléfono 965732100 o bien a través del correo jribes@creama.org. 

  Més informació
 • 28 juliol 2016
  MOSTRACARRER: ART ALS COMERÇOS DE DÉNIA

  La Regidoria de Comerç a través de l'Afic de Creama Dénia, ha dissenyat una nova activitat de dinamització per als comerços de Dénia, MostraCarrer, en la qual l'art s'uneix al comerç per a generar un circuit de compres amb un atractiu afegit. 

  MostraCarrer es desenvoluparà de l'1 al 31 d'agost en la zona de París-Pedrera, segons ha explicat la regidora de Comerç, Eva Ronda, “complint així el meu objectiu de diversificar les activitats i dinamitzar altres zones comercials de la ciutat”. 

  Durant tot el mes, els comerços que s'han sumat a la iniciativa mostraran en els aparadors intervencions plàstiques realitzades per alumnat de l'Escola de Plàstica Experimental Antonio Vives de Gata. Participen en esta primera edició de MostraCarrer els establiments Espai Visual (passeig del Saladar, 13), que exposarà la creació Escaleras de Colores, de María Muñoz; Dna Ink (Patricio Ferrándiz, 2), on es podrà veure la instal•lació Somnis IX de Mª José Cholbi; Platería Karmen (Sagunt, 10), amb l'obra Tellus Mater d'Alicia Ripoll; Llibreria Públics (Patricio Ferrándiz, 16), que exhibirà Ideari, d'Isabel de Piero; Papereria Delta (Patricio Ferrándiz, 32), amb la instal•lació Llavoretes per a Neus IX de Mari Marí; Òptica Agos (avinguda del Montgó, 15), amb l'obra Polònia VII de Manuela Paszkowsky; Dulce Bebé(carrer de Sagunt, 7), que exhibirà Dulce Mirada, de Joan Roselló; Pica Pica (plaça de l’Arxiduc Carles, 10), amb l'obra Temps i Temps d'Isabel Soler; Impresionarte (carrer de Pedreguer, 8), amb Sensacions, de Fina Gilabert i Suministros eléctricos González (avinguda del Montgó, 14), que exposarà Notas de Silencio, de María Casado.

  La Regidoria de Comerç ha organitzat una festa d'inauguració de MostraCarrer el 4 d'agost, a partir de les 19 hores. En els carrers on se situen els comerços participants el públic podrà gaudir d'activitats artístiques amb la participació de grafiters, un ballarí debreak, un caricaturista ràpid, un maquillador de tatuatges i un artista de papiroflèxia.

  Eva Ronda ha convidat a la participació en el MostraCarrer i confia que l'activitat “tinga una continuïtat i siga profitosa per als comerços”.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 377

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 7536 registres

Projectes

Actualitat Xarxa Afic