El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

ASSABOREIX SANT JOAN TAPAPORTE 2017

Dades bàsiques

Títol: ASSABOREIX SANT JOAN TAPAPORTE 2017
Organisme: SANT JOAN D'ALACANT
Data de inici: 22-04-2017
Data de finalizació: 13-06-2017
Resum: BASES DE PARTICIPACIÓ



A causa de l'èxit i acollida del TAPAPORTE en edicions anteriors, l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant, a través de la Regidoria de Comerç, vol potenciar aquesta iniciativa, posant en marxa una nova campanya que conservarà la seua essència, però amb el caràcter més innovador i atractiu, iniciat en la campanya anterior.



Novament, aquesta edició, es promocionarà amb eslògan: TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN i el seu objectiu principal serà el d'incentivar la cultura de la tapa, fomentar la qualitat de les mateixes i impulsar el turisme gastronòmic en el nostre municipi.



Amb les Bases de Participació, volem assegurar la creativitat, la qualitat i el preu de les tapes en benefici de tots:



1ª. Fase prèvia: Per a fomentar la creativitat i la qualitat de les tapes realitzarem un Concurs en què un equip-jurat especialitzat analitzarà les receptes de les tapes i les degustarà. Cada establiment podrà presentar un màxim de dos tapes, sent decisió del jurat la tapa que participarà en la iniciativa.

Aquest equip valorarà que les propostes responguen al concepte de tapa creativa i de qualitat, NO ADMETENT racions, mitges racions o tapes que, segons el parer del jurat no complisquen les condicions de les bases. La degustació de les tapes presentades per cada establiment, es realitzaran amb anterioritat al començament de la iniciativa-concurs. L'Agència de Desenrotllament Local concretarà el dia i l'hora en què els hostelers hauran de presentar les seues tapes, aprofitant eixe dia per a realitzar les fotos que apareixeran, en aquesta edició, en el material gràfic.

Després de l'èxit de l'any anterior, la Regidoria de Comerç novament i de manera totalment GRATUÏTA, oferirà un TALLER ESPECIALITZAT EN CREACIÓ I DISSENY DE TAPES oferit per experts en la matèria. Aquesta acció formativa tindrà lloc el dia 13 de març en horari de 16:00 a 20:00 hores, sent alumnes preferents els 40 primers inscrits en la iniciativa. Només s'admetrà un alumne per establiment (en el cas que algun establiment estiga interessat a assistir més d'un alumne, podrà fer-ho sempre que queden places disponibles i es pague la segona inscripció).

DATA LÍMIT DE PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS: 08/03/2017



2ª. Fase començament iniciativa. Podran participar en TAPAPORTE: ASSABOREIX SANT JOAN, tots aquells establiments d'hosteleria establits en el municipi (que es troben al corrent i en possessió de les llicències oportunes).



Dates i duració la ruta d'ASSABOREIX SANT JOAN 2017: del 22/04/2017 al 04/06/2017



Les tapes admeses en la dita iniciativa hauran de figurar en l'oferta habitual dels establiments en els dies de celebració del TAPAPORTE, exceptuant els dies oficials de tancament que hauran de ser detallats en la fitxa d'inscripció.

Els hostelers participants hauran de servir les tapes, com a mínim, en els següents horaris:

DILLUNS A DIVENDRES: de 13:00 a 16:00 hores i de 19:30 a 23:00 hores
DISSABTES I DIUMENGES: de 11:00 a 16:00 hores i de 19:00 a 24:00 hores
PREU: la tapa més beguda serà de 2,50 €. S'oferirà, sense que el client l'haja de sol·licitar previ avís del preu amb la primera consumició (cervesa, vi, aigua, refresc). De la teua implicació amb la campanya, dependrà l'èxit de la mateixa

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ PER A PARTICIPAR EN LA INICIATIVA: 24/03/2017



3ª Fase PREMIS:

Per a hostelers:

Premi Jurat Especialistes Gastronòmics. Tapa més creativa i més elaborada: 200€ en metàl·lic
Premi del Públic. La tapa més votada pels clients dels establiments participants: PLACA COMMEMORATIVA
Premi per col·laboració: tots els establiments participants tindran un detall commemoratiu d'esta edició.


Per als clients que participen:

Menú degustació per a dos persones.
Els establiments hostelers hauran de donar un menú degustació per a dos persones per a sortejar entre tots els participants que tinguen segellat totes les fotos del seu Tapaporte, de manera que se sortejaran tants menús com participants hostelers tinga esta edició.

Viatge cap de setmana per a dos persones.
Se sortejarà entre tots els participants que hagen segellat correctament els seus tapaportes.

Els premis s'entregaran, després de realitzar el sorteig dels sopars els primers dies de juliol. L'Agència de Foment per a la Innovació Comercial comunicarà als establiments el dia concret.





MATERIAL GRÀFIC I PROMOCIÓ:

El material gràfic en què se suportarà la iniciativa consistirà en un llibre, de la grandària d'un Passaport, el que apareixeran els noms dels establiments participants, les fotos i descripció de les tapes, a més d'estampar el seu segell en la primera consumició.

Els clients participants en aquesta edició hauran de posar les seues dades personals (Nom i Cognoms, número de telèfon i CP.), i aconseguir 10 segells d'establiments diferents. Una vegada omplits els Tapaportes, es depositaran en una urna habilitada per a això en l'Ajuntament (Plaça d'Espanya, 1)

Es realitzarà una campanya en què es promocionarà el concurs i els establiments participants amb les seues tapes presentades. La dita campanya comprendrà, a més dels fullets, una forta cobertura mediàtica, així com promocions online a través de les xarxes socials.



SUPERVISIÓ:

L'organització es reserva el dret de comprovar que les tapes presentades a concurs s'oferixen al preu establit i amb les mateixes qualitats i presentació, així com modificar o ampliar les bases per mitjà de prèvia comunicació.



ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ I MÉS INFORMACIÓ:



AGÈNCIA DE DESENROTLLAMENT LOCAL/AGENCIA DE FOMENT PER A LA INNOVACIÓ COMERCIAL

Plaça d'Espanya, 1.

Sant Joan d´Alacant

Tel. 966 01 31 73 / 74

E-mail: adl@santjoandalacant.es
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: EVENTS
Subtipus d'activitat: Altres esdeveniments
Etiquetes: Tapaporte Saborea Sant Joan 2017

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Anunci en premsa escrita
  • Anunci en radio
  • Anunci en televisió
  • Publicitat en MUPIS, tanques i similars
  • Cartelleria i promoció en punt de venda

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa