El portal del comerciant

Ajudes i subvencions consum

 

*Bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de comerç, consum i artesania:

L'Ordre 14/2016, de 5 d'agost, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, publicada al DOCV de 17/8/2016, aprova les bases per les que es regula la concessió de subvencions en matèria de comerç, consum i artesania.

Posteriorment, les respectives resolucions de convocatòria establiran les actuacions objecte de subvenció, la seua dotació pressupostària, i els terminis de presentació de sol·licituds i justificació d'actuacions.

*Convocatòria 2016 (sol·licituds fins el 8/10/2016)

Per Resolució de 16 de setembre de 2016 (DOCV 23/09/16), del director general de Comerç i Consum, es convoquen les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l'exercici 2016 (també disponible aquí extracte de la referida Resolució)

En esta convocatòria en matèria de consum les entitats locals i entitats intermèdies poden acollir-se a les següents línees de subvenció (punxeu sobre el títol per a accedir a detall, tràmit telemàtic i/o descàrrega d'impresos):

-Ajudes a entitats locals de la Comunitat Valenciana per a la realització d'activitats en matèria de consum durant l'exercici 2016. Consum.

-Ajudes a les associacions i federacions de Consumidors i Usuaris de la Comunitat Valenciana per a la realització d'activitats relacionades amb consum durant l'exercici 2016. Consum.

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

  • ©2017 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible